emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Trichoceutical Hårspray

Hårspray med volumen til tyndt hår
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Når du styler dit hår ønsker du ikke at skade det med ekstra kemikalier der stresser det. HairGenesis® Trichoceutical® Hair Spray er fremstillet med en naturlig formel der er bakket op af mange års videnskabelige undersøgelser, hvilket gør den perfekt til dem der ønsker at styrke og hjælpe deres tynde hår, men samtidig opnå en smuk styling.

 • Volumenspray til tyndt hår
 • Avanceret Trichoceutical®-teknologi
 • Mere end 20 års udvikling ved hjælp af videnskabelig forskning
 • Med Serenoa Repens (savpalme) og botaniske ekstrakter
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • Brugervenlig sprayflaske

Det der gør HairGenesis® Trichoceutical® Hair Spray så unik på markedet er dens revolutionerende naturlige formel. Den er speciel fordi den kombinerer flere års videnskabelige undersøgelser og universitetsforskning med sin eksklusive Trichoceutical® Teknologi for bedre overføring og absorbering samt en farmaceutisk blanding af botaniske ekstrakter. Dette gør produktet ideelt for enhver mand eller kvinde der søger efter en måde at style håret der samtidig beskytter det.

Mænd og kvinder med hårtab

MÆND

Mange mænd vil opleve hårtab af en eller anden slags i løbet af deres levetid, idet det siges at omkring 85% rammes af det inden de bliver 50. Dette kan ske af en række årsager som f.eks. alder, stress og kost. Det kan også være forårsaget af hormoner, som hos mænd er enzymet 5-alpha-reduktase (5 α-reduktaser) der siges at være ansvarlig for at omdanne mandligt kønshormon til DHT (hvilket kan få håret til at blive svækket og tyndt).

KVINDER

Mange tror at hårtab hovedsagelig sker for mænd, men kvinder udgør også en stor procentdel af markedet. Det siges at omkring 1 ud af 3 kvinder vil opleve hårtab af en art i deres levetider og det kan skyldes en række årsager, herunder stress, overdreven brug af hårprodukter og kost. Kvindelige hormoner kan også spille en rolle, for eksempel efter graviditet hvor der er en ubalance af hormoner i kroppen.

HairGenesis® Trichoceutical® Hair Spray

Når det gælder naturlige produkter mod hårtab står det klart hvorfor HairGenesis® er blevet en favorit. I løbet af de sidste 20+ år har mærket udviklet sig og producenten har omhyggeligt forbedret serien for at skabe den nyeste generation af produkter med maksimal styrke der er de bedste på markedet. Ikke alene benyttes de fineste botaniske ekstrakter og avanceret forskning, de bruger også den banebrydende Trichoceutical®-teknologi, som er det avancerede liposom-lignende mikroskummende påføringssystem der er eksklusiv for HairGenesis®.

Du er måske vant til hårspray, men der er ikke noget der matcher HairGenesis® Trichoceutical® Hair Spray. Det der gør produktet så unikt er at dets formel er en enestående kombination af forskning, Trichoceutical® teknologi og en farmaceutisk sammensætning af ingredienser. Dette omfatter LSESr (Liposterolisk Serenoa Repens (savpalme)), Liponsyre og en patenteret form af Carnitin (Carnisol®) samt botaniske ekstrakter som Rosmarinolie, Grøn Te og Kæmpenatlysolie. Alt dette til sammen gør det til en helt speciel hårspray, der er perfekt til styling samtidig med at den hjælper mænd og kvinder med at passe på deres hårtab.

Forskning og undersøgelser

Kunder i hele verden sætter deres lid til HairGenesis® når det kommer til hårtab, da det er den eneste produktserie der er fremstillet med naturlige botaniske ekstrakter, som også er bakket op af en række kliniske undersøgelser og universitetsforskning. Mærket har altid søgt efter at bruge de fineste ingredienser og det udvikles konstant gennem forskning; lige fra det oprindelige koncept skabt af Dr. Geno Marcovici i 1993 til den nyeste generation af produkter, målet er altid at opnå det bedste. Nogle af de undersøgelser, der er gennemført gennem årene, omfatter disse:

Formlen

Styrker

Grundlaget for et sund hår er at det skal være stærkt og spændstigt. For at hjælpe med at fremme hårets styrke indeholder formlen Serenoa Repens (savpalme) og Liponsyre, der er kendt for deres gavnlige egenskaber. Læs mere her.

Genopliver

Det er lige så vigtigt at passe på rødderne som det er at tage sig af hårstråene. Beroligende ingredienser som Pebermynteolie og Grøn te er blevet inkluderet i formlen for at hjælpe hovedbunden i dybden.

Nærer

For at tilføje ekstra glans til håret er der indeholdt nærende æteriske olier så som macadamianød og kæmpenatlys. De hjælper også med at fugte hårsækkene indefra for at låse fugten og næringsstoffer inde, hvilket kan være meget gavnligt for hårets sundhed.

Komplet liste over ingredienser

Vand, Triticum Vulgare (hvede) Proteinekstrakt, Polysorbat 20, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Ekstrakt, Laminaria Hyperborea (Tang) Ekstrakt, Panthenol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Frugtolie, Cymbopogon Flexuosus (Citrongræs) Olie, Hyaluronsyre, Serenoa Serrulata (Savpalme) Olie, Oenothera Biennis (Kæmpenatlys) Olie, Lecitin, Polysorbat 60, Cholecalciferol (D3-Vitamin), Dimethylisosorbid, Betacyklodextrin, Pygeum Africanum (Afrikansk Kirsebær Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (African Star Grass), Camellia Sinensis (Grøn Te) Bladekstrakt, Macadamia Ternifolia Frø (Macadamianød) Olie, Lysin, Carnitin, Lipon (Alpha Lipon) Syre, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Brugsanvisning

Hold HairGenesis® Trichoceutical® Hair Spray 25-30 centimeter væk fra håret og spray let henover overfladen. Fordel jævnt og styl derefter. Denne volumen hårspray kan bruges på både vådt eller tørt hår efter behag. For at få det bedste resultat for dit hår anbefaler vi at bruge sprayen sammen med alle de andre HairGenesis®-produkter.

Sikker at bruge

HairGenesis® Trichoceutical® Hair Spray er sikker at bruge både for mænd og kvinder på kort såvel som langt sigt, da det er fremstillet ved hjælp af naturlige ingredienser der har mange års videnskabelig forskning bag sig. Før du bruger sprayen for første gang anbefaler vi at du læser hele listen af ingredienser i tilfælde af personlige allergier og at du konsulterer din læge, hvis du samtidig bruger medicin på din hovedbund. Dette produkt er til personer over 18 år og kun til eksternt brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person