Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trichoceutical Mousse 222ml Mousse | Mousse til tyndt hår

Af: HAIRGENESIS®

239 kr.


Se mere

HairGenesis Trichoceutical Mousse giver dig maksimalt kontrol over dit hår og hjælper samtidig med at prøve at fremme fortykning af dit hår. Den nyeste Trichoceutical-teknologi placerer denne stylingmousse foran alle konkurrencer. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed og hårtab. Denne mousse giver dig mulighed for at starte dagen med selvsikkerhed og et fantastisk udseende samtidig med, at dig hår forsøges at blive fortykket!

 • Tæmmer vildt hår!
 • Formålet er at øge tykkelsen af håret
 • Lavet af kun naturlige ingredienser!
 • Giver dig det bedste udseende
 • Bekymrer sig om dit hår
 • Blokerer DHT
 • Formuleret til at fungere bedst med HairGenesis serien
 • Spar 25% på multipakker af 6 styks og få gratis levering

HairGenesis Trichoceutical Styling Mousse forbedrer hårets volumen og udseende på kort og lang sigt. Moussen giver dig mulighed for at indstille dit hår til det perfekte. Over tid vil det bidrage til hårtykkelse og genopbygning og vil have en forstærkende effekt ved benyttelse i kombination med HairGenesis Trichoceutical Maximum Strength Oral Tablets, HairGenesis Trichoceutical Activator Serum og andre HairGenesis Produkter.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er HairGenesis Trichoceutical Styling Mousse?

Denne mousse er en næste generation af mousser, der, når den bruges over tid, har til formål at bidrage til fortykkelsen af hår til personer, der lider af hårtab. Nye udviklinger har resulteret i mere dybdegående viden om, hvordan inflammation af hårsækkene direkte kan føre til beskadiget hår og i forlængelse til hårtab. HairGenesis Trichoceutical Styling Mousse inkorporerer denne viden for at reducere inflammation af hårsækkene. Nu kan du se godt ud og sove trygt vel vidende, at dit hår bliver helbredt og forynget hele tiden.

Hvordan vil produktet hjælpe mig?

Hvis du lider af hårudtynding og søger en måde til at forsøge at genvinde dit fulde hår, så er HairGenesis Trichoceutical Styling Mousse det perfekte produkt for dig! Du behøver ikke længere at prøve at skjule dit udtyndede hår. I stedet kan du omfavne det og give det maksimal fylde og stil!

Hvordan virker HairGenesis Trichoceutical Mousse?

Denne mousse er et syvende generations HairGenesis-produkt, der anvender avanceret teknologi, så den nemt absorberes i hårsækkene. Inflammation af hårsække kan være farlig for fremtiden for din hårlinje, men denne mousse har til formål at hæmme betændelse og fremme genereringen af tykkere hår.

Hvordan benytter jeg produktet?

HairGenesis Trichoceutical Styling Mousse kan bruges på flere måder med forskellige effekter. For maksimale fordele skal du bruge det på vådt eller fugtigt hår i forbindelse med HairGenesis Trichoceutical Maximum Strength Oral Tablets, HairGenesis Trichoceutical Activator Serum og andre HairGenesis-produkter. For at tilføje volumen til dit hår, skal du blot stryge en lille smule mousse tilbage gennem dit hår og starte ved rødderne. Hvis du søger at øge definitionen af dine krøller i et krøllet eller kruset hår, skal du følge disse steps:

 • Tag en lille mængde mousse i dine hænder. Du behøver ikke bruge meget, da dit hår let kan blive klumpet.
 • Arbejd moussen gennem længderne og enderne af dit hår.
 • For at få effekt på bagsiden af dit hår skal du vende hovedet nedad og herefter arbejde moussen ind i håret. Løft hovedet igen for at komme til forsiden af dit hår.

Ingredienser

HairGenesis Trichoceutical Mousse består af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger til fremstilling af en stylingmousse med fordele for hårtab. At alle ingredienserne er helt naturlige betyder, at HairGenesis Trichoceutical Mousse er meget sikrere end de fleste lægemiddelbaserede behandlinger. Nogle af de vigtigste ingredienser er beskrevet nedenfor, sammen med deres særlige fordele:

Pygeum er et afrikansk træ, hvis bark indeholder særlige næringsstoffer, der blokerer DHT, hvilket er et særligt skadeligt stof for hårsækkene og hårvæksten.

Polysorbat 60 er en naturlig ingrediens, der længe har været brugt til afhjælpende formål med fordele for hårtab.

Vitamin D3 Cholecalciferol er en vigtig ingrediens, da mangel på D-vitamin ofte kan medføre hårtab.

Nedenfor er en liste over alle indholdsstoffer inden for HairGenesis Trichoceutical Mousse:

Vand, Cocamidopropyl Betain, Cetrimoniumchlorid, Polysorbat 20, Polyquaternium-7, Tangsekstrakt, Panthenol, Aloe Vera Gel, Vaccinium Myrtillus (Blåbær) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharinum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Frugtekstrakt, Citrus Medica Limonum (Citron) Extract, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa Repens) Olie, PEG 16 Macadamia Glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), Beta-Cyclodextrin, Polysorbat 60, Vitamin D3 cholecalciferol, Lecithin, (Glycine Soja Liposome phosphatidycholin), Oenotheraa Bienna (Evening Primrose) Olie, carnitin, lysin, thiotinsyre (alfa Lipoic Acid), hydrolyseret Triticum vulgare (hvede biotin) Protein, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Ekstrakt, Sodium Hyaluronat (Glycosaminoglycaner), Borage Officinalis (Borage) Seed Olie, Pygeum Africanum (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (African Star Grass) Ekstrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre, FDC Blue #1, FDC Red #33, Fragrance

Videnskabelig undersøgelse

Nylige undersøgelser af nogle af årsagerne til hårtab har hjulpet os til at forbedre vores forståelse for resultaterne og effekten af forskellige metoder til at hjælpe med hårtab. HairGenesis har brugt den seneste udvikling til at skabe HairGenesis Trichoceutical Mousse og forsøge at gøre det så effektivt som muligt.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev