FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sådan håndterer du strækmærker efter vægttab

Du har arbejdet rigtig hårdt i fitnesscenteret og fulgt en sund diæt for at komme af med de ekstra kilo, og det er fantastisk! Noget, der ikke er fantastisk ved et vægttab, er strækmærkerne. Så hvis du har tabt en masse kilo og bekymrer dig om strækmærkerne, er der her 5 ting, du kan gøre for at reducere strækmærkernes fremtoning.

 1. Hold dig hydreret

  At drikke en masse vand er den letteste og mest effektive metode til at minimere fremtoningen af vægttabs strækmærker, der gør dig meget usikker og flov. Disse mærker kommer, når huden bliver strukket for at kunne indeholde det overskydende fedt, så for at nedtone dem, er det bedst at arbejde på dem indefra først.

  Ved at holde dig hydreret, kan du gøre din hud mere modstandsdygtig. Når du drikker mindst 8-10 glas vand om dagen, vil strækmærkerne efter et vægttab blive mindre synlige med tiden.

 2. Brug Omega-olie

  Omega-olie er en olie med flere formål, der effektivt hydrerer huden og hjælper med fremtoningen af ar og strækmærker. Omega-olie fedter ikke og bliver let absorberet af huden.

  For at opnå optimale resultater, skal du kigge efter en formular, der indeholder bioaktive Sacha Inchi Frø. Dette vil sikre, at du får alle de fantastiske fordele fra Omega 3, 6 og 9 for dybdegående næring og hudpleje fra ét enkelt produkt!

 3. Massér din hud

  I stedet for at snaske dine strækmærker til med et tykt lag creme, kan du prøve at massere huden med en beroligende fugtighedscreme. Det vil øge blodcirkulationen på området, angribe dine strækmærker og genskabe din huds elasticitet. Du kan bruge en botanisk serum, der er rig på hud-elskende vitaminer, der kan støtte din naturlige produktion af kollagen.

 4. Prøv topiske produkter

  Der findes adskillige topiske produkter tilgængelige online til at tackle strækmærker efter vægttab. Disse produkter er specifikt designet til at kunne tilbyde intensiv strækmærke terapi efter en vægtændring.

  Den gavnlige ingrediens, du skal kigge efter i topiske produkter, inkluderer grapefrugt ekstrakt, citrongræs olie, castor olie, tocopherylacetat, hyben ekstrakt, kamille, lavendel og Aloe Vera.

 5. Brug en Derma Roller

  En derma roller er et mikro-nål værktøj, der bruger præcise mikro-nåle, der er lavet af hudvenligt titanium. Det hjælper med hudens fornyelse og gør det nemmere for huden at absorbere de aktive ingredienser i de andre produkter, du bruger.

  En Derma Roller er meget hjælpsom, når du døjer med ar og strækmærker, fordi den kan udvirke mirakler på din hud ved regelmæssigt brug.

Hvis du er skeptisk omkring syntetiske produkter, der bruger kemikalier til at reducere fremtrædende strækmærker efter vægttab, kan du bruge sikre og naturlige fugtgivende cremer og gels til at reducere fremtoningen af strækmærker.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med