Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hårfjerning med laser

Er du træt af at barbere dig hver anden dag, hvor du oplever tykkere genvækst og uskønne indgroede hår?. Heldigvis er der hjælp at hente med en række simple tips. Hårfjerning med laser til hjemmebrug er et effektivt alternativ for dig som er træt af at uønsket hårvækst, der kun bliver værre og tykkere ved brug af skrabere, voksbehandling og epilering.

Hvis du ikke er tilfreds med barbering, pincet eller voks til at fjerne uønsket hår, kan laser hårfjerning være en mulighed værd at overveje. Laser hårfjerning er en af de mest almindeligt gjort kosmetiske procedurer i USA Proceduren skyder stærkt koncentreret lys i hårsækkene. Pigment i hårsækkene absorbere lyset, som er det der ødelægger håret.

Et billigere alternativ

Et billigere alternativ

Det er et kendt faktum at vedvarende reduktion af uønsket hårvækst med laser er begyndt at blive et populært valg for mange. Men en permanent hårfjerning indebærer et vist antal behandlinger før man kan se synlige resultater. Derfor skal man være indstillet på at investere mange penge hvis man gerne vil foretage permanent hårfjerning med laser hos skønhedsklinikker, hvor man minimum skal af med 700 kr. pr. behandling. Der findes også lavt niveau lasere til hjemmebrug som er utrolig effektive og et godt supplement til de dyre laser behandlinger hos klinikker. Hos ShytoBuy har vi blandt andet produktet Silk’n SensEpil hårfjerningslaser Silk’n Glide Unisex hårfjerningslaser.

Permanent hårfjerning med laser plejede at være begrænset til skønhedsaloner, som kun få personer kunne have råd til, eftersom det kræver flere behandlinger at blive hårfri resten af livet. Heldigvis, kan man i dag investere i sin egen hårfjerning laser til hjemmebrug, hvor man både kan spare penge og tid.

Hårfjerning med laser hjemme er et godt alternativ til dig som ønsker at komme af med uønsket hårvækst uden at opleve tykkere genvækst. Permanent hårfjerning med laser kan være omkostningsfuld, da det kræver flere behandlinger før man kan opnå de ønskede resultater. Derfor har vi hos ShytoBuy valgt at tilbyde dig et mere effektivt og billigere alternativ til permanent hårfjerning med laser, som du kan bruge i komforten af dit eget hjem.

Fordele ved laser hårfjerning

Fordele ved laser hårfjerning

Lasere er nyttige til at fjerne uønsket hår fra ansigtet, ben, arm, underarm, bikini linje og andre områder. Fordele ved laser hårfjerning omfatter:

  • Præcision. Lasere kan selektivt målrette mørke, grove hår mens den omgivende hud ubeskadiget.
  • Speed. Hver impuls af laseren tager en brøkdel af et sekund og kan behandle mange hår på samme tid. Laseren kan behandle et område på størrelse med en fjerdedel hvert sekund. Små områder såsom overlæben kan behandles på mindre end et minut, og store områder, såsom ryggen eller benene, kan tage op til en time.
  • Forudsigelighed. Halvfems procent af patienterne har permanent hårtab efter et gennemsnit på tre til fem sessioner.

Du kan nu nyde hårfjerningbehandling med laser som giver dig den samme effektive permanent hårfjerning som enhver professionel salon, men nu kan du spare penge og tid ved selv at udføre din behandling i dit hjem. Det er vigtigt at huske, at eftersom dit hår gennemgår en konstant cyklus af tab og genvækst, skal der et par behandlinger til før du kan opnå effektiv permanent hårfjerning med laser.

Spar tid

Spar tid

I dag, er der en række permanent hårfjerning produkter til brug i hjemmet, der både er effektive og nemme at bruge, så du kan fjerne hår nemt og bekvemt i dit eget hjem.

Vi har også produktet Silk’n Jewel XL som er et endnu billigere alternativ til permanent hårfjerning og er specielt udviklet til brug i mindre og følsomme områder, såsom ansigt, overlæbe og bikinilinje.

Hvis du er træt af hele tiden at skulle barbere, voks og bruge pincet til at fjerne hår, er laser hårfjerning det rette valg, især hvis du søger langsigtet løsning på uønsket hårvækst. De forskellige laser produkter fungerer ved hjælp af lys bølgelængder der absorberes af pigmenter i dit hår. Den lysenergi, der absorberes af håret, omdannes til varme, og ødelægger dermed de celler, der påvirker og stimulerer hårvækst. Det betyder, at det tager længere tid for håret at vokse ud, og du vil være hårfri i længere tid.

Del med