Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Permanent hårfjerning - De bedste metoder til hårfjerning

Uønsket hårvækst er for mange mennesker en evig kamp. Dette gælder for både mænd og kvinder. Her på siden har vi samlet en række af de bedste produkter til permanent hårfjerning, så du kan slippe af med uønsket hårvækst en gang for alle. Vores sortiment inkluderer både hårfjerningsmetoder til krop og ansigt, herunder HPL- og Laser hårfjerner produkter, samt effektive og naturlige hårfjerningscremer. Find din favorit i dag.

Håret på kroppen

shydk-protects-skin-infograph

Hår vokser kroppen af naturlige årsager og alt hår på kroppen har en bestemt funktion. Hårets forskellige funktioner kan i vores moderne verden i nogle tilfælde virke forældet, hvilket er grunden til, at hårvækst i højere grad bliver anset som en evig udfordring, som har stor kosmetisk betydning for vores selvbevidsthed og image. Følgende kan du læse om hårets placering og struktur, og hårets egenskaber og betydning, herunder på hvilken måde hår rent faktisk hjælper til at beskytte kroppen.

Hårets placering og struktur
Udseendet og strukturen af vores hår afhænger af placeringen på kroppen. Fine og lyse hår vil typisk have en tendens til at vokse i visse dele af ansigtet, herunder øvre kinder og pande. Tykke og mørke hår vil i højere grad have en tendens til at tage form i øjenvipper og øjenbryn. Derudover vil de også kunne findes langs kæbelinjen og i næseborene. De grovere hår vil kunne findes ved de kønslige dele.

Hårets egenskaber
Hår er opbygget gennem kroppens udskillelse af protein. Hårets forskellige funktioner indebærer at beskytte huden mod stærk sollys og bakterier. Ydermere videregiver håret en varmeisolerende effekt på kroppen ved temperaturændringer og fungerer også som en barriere overfor skidt og snavs. Det eneste sted på kroppen hvor i ikke har hår er på håndflader, fodsåler og læber.

Tilgængelige Hårfjerningsmetoder

harfjerning-infograph

De fleste personer har oplevet uønsket hårvækst – enten på kropslig hårvækst eller hår i ansigtet. Ovenfor ses de mange muligheder for behandling til hårfjerning. Det kan ses, at smerteniveauet for hver behandling kan varierer meget. Ligeledes varierer kvaliteten og prisen. For at danne dig et overblik over hvilken type af hårfjerning du er til, om det er barbering eller permanent hårfjerning teknologi med HPL og Laser, uddybes følgende de vigtigste og mest populære former for hårfjerning blandt forbrugerne.

Hårfjerning med Voksbehandling

Hårfjerning med Voksbehandling

Voksbehandling er en af de ældste teknikker brugt til effektiv hårfjerning. Behandlingen fungere på følgende måde: Voksen opvarmes og placeres på det område af kroppen, hvor hårene ønskes fjernet. Dernæst påsættes en strimmel af papir til voksbehandling, hvorefter der ventes på, at voksen køler af. Efterfølgende hives strimlen af papir af og fjerner dermed hår og hårrod direkte fra hårsækken, hvilket giver en længerevarende effekt. Denne metode til hårfjerning af yderst effektiv, men også meget smertefuld. En typisk voksbehandling holder i 2-6 uger afhængig af hårstruktur, hårcyklus og hvilket område på kroppen behandlingen har fundet sted. Den langvarige effekt skyldes at håret fjernes på follicle niveau. Dette gør at nye hår har brug for lang tid til at vokse op igen.

Voksbehandling er relativt billigt, hvis den ikke udføres på en klinik men i hjemmet. På en klinik kan voksbehandling blive en meget dyr affære og hvis du modtager behandler jævnligt er dette den dyreste form for hårfjerning. En ulempe ved voksbehandling er, at det kan være særdeles tidskrævende – især hvis store områder af kroppen skal behandles. Denne type af behandling er ligeledes kendt for at være en mest smertefulde hårfjerningsteknik sammen med epilering – nogle personer føler dog, at smerten aftager i takt med antallet af sessioner med voksbehandling. Fordelene indebærer at voksbehandling er yderst effektivt – især til at fjerne grove, mørke og tykke hår og når andre metoder har vist sig ikke at fungere. Ligeledes er det endelige resultat blødt og smukt, dog med risiko for hudirritation.

Hårfjerning ved Barbering

Hårfjerning ved Barbering

Barbering er den hurtigste teknik til hårfjerning som for mange giver en god effekt. Barbering fungere ved anvendelsen af et skarpt barberblad, der skærer det øverste af håret af på hudniveau. Barbering er en hurtig metode til at slippe af med uønskede hår, men grundet behandlingen på hudniveau vil effekten af barbering udelukkende vare op til et par dage. Denne metode til hårfjerning er bedst egnet for personer med lyse og fine hår, eller på områder hvor håret er fint og tyndt. Grove og mørke hår vil i de fleste tilfælde resultere i synlige hårstubbe allerede et par timer efter udførslen af barberingen.

Ulemperne indebærer at glæden ved det glatte look ikke holder i særlig lang tid og hårstubbe vil blive synlige efter 2 til 24 timer. Personer med hurtigt voksende hår vil af samme grund ikke finde barbering særlig effektivt, da det for nogle personer ville være nødvendigt at barbere sig flere gange om dagen for at opretholde et glat og blød hud. Barbering medfører også en stor risiko og hudirritationer, udslæt og indgroede hår. Hvis du investerer i en god skraber, skum og eftercreme kan du dog reducere denne risiko markant.

Fordelene består i, at metoden er yderst hurtig at gennemføre. Barbering er ikke den mest effektivt hårfjerningsmetode, hvis du ønsker et permanent og langvarigt blødt look, men det er til gængæld let og simpelt at tage en skraber og skum med når du skal rejse og derigennem give nogle korte, men ganske flotte resultater. Barbering er ligeledes en smertefri behandlingsmetode til hårfjerning. Den eneste smerte forbundet med barbering kan være eftervirkninger i form af udslæt eller indgroede hår. Derudover er barbering ganske billig sammenlignet med andre hårfjerningsteknikker – dette afhænger dog i høj grad af hvilken skraber forbrugeren vælger, og køb af eksempelvis HPL og Laser vil være at foretrække økonomisk på længere sigt.

Hårfjerning med Epilator

Hårfjerning med Epilator

Er du interesseret i at kombinere hurtig behandlingstid med langtidsvarende resultater kan hårfjerning ved brug af epilator være en god mulighed. En epilator fungere ved brug af en mængde små pinset-lignende enheder, som plukker hårene ved roden ligesom ved voksbehandling. Denne metode er dog knap så grundig og er bedst egnet til jævne overflader som på benene.

Ulemper: Ulemperne ved brug af epilator som hårfjerningsmetode er, at den udelukkende fungere effektivt på jævne områder som benene og ikke er velegnet til ansigt, herunder overlæben. Ydermere er denne metode særligt smertefuld, da den hiver hårene ud ved roden. En god og effektiv epilator kan være en dyr engangsinvestering.

class="text-justify"Fordelene ved brug af epilator er, at den giver gode og langvarige resultater som ved brug af voks, samtidig med at selve behandlingen kan udføres forholdsvis hurtigt.

Hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme er en af de hurtigste metoder til at slippe af med uønsket kropslig hårvækst. Denne type af creme indeholder ingredienser, som skaber en effekt der nedbryder hårets essentielle struktur bestående af proteiner. Brug af hårfjerningscreme fungerer ved at en doseret mænge af creme påføres det ønskede områder, der skal behandles. Cremen skal dernæst blive siddende i 5 til 10 minutter, mens cremen effektivt nedbryder hårene. Slutteligt skrabes cremen af med en mild plastikskraber. Denne metode til hårfjerning vil give længerevarende resultater, der vil holde i op til en uge. Resultaternes holdbarhed afhænger som ved de resterende metoder af grovheden og densiteten af hårene, hvilket varierer fra individ til individ.

Ulemperne ved hårfjerningscreme består i, at resultaterne ikke er lige så langvarige som ved voksbehandling eller epilering. Desuden tager metoden også længere tid en barbering. Forbrugere af hårfjerningscreme verden over har tidligere klaget over en dårlig lugt ved brug af cremen, men for de fleste cremer har de seneste års forbedringer af sammensætningen ingredienser overvundet dette problem.

Fordelene ved creme til hårfjerning er, at metoden er fuldstændig smertefri. En god hårfjerningscreme er hurtig og billig at anvende, og giver tilmed flotte, bløde og langvarige resultater.

Laserhårfjerning

Laserhårfjerning

Laserhårfjerning er en permanent hårfjerning teknik. Metoden fungerer ved at sende intense lysimpulser mod hårsækken, hvilket ødelægger den så hårene ikke kan vokse. For at opnå et fuldstændig permanent resultat kræves mere en blot en behandling.

Laserbehandling er den mest effektive hårfjerningsmetode og på lang sigt er den også billig – det eneste der kræves er en engangsinvestering i et godt produkt til laserhårfjerning. Laser har den bedste effekt på mørke hår og er ikke egnet til behandling af helt lyse hår. Laserbehandling til permanent hårfjerning kræver ligeledes forskel i hudfarve og hårpigment for at levere de bedste resultater. Den bedst egnede kombination er lys hudtone kombineret med mørke hår. Hvis du er i tvivl om du er egnet til behandlingen og om det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon, livechat eller e-mail.

Ulemper ved laserhårfjerning indebærer, at det er mere tidskrævende end andre hårfjerningsmetoder – til gengæld giver den et permanent resultat efter 3-6 behandlinger.

Fordelene ved laserhårfjerning er resultatet i form af permanent hårfjerning. Behandlingen er effektiv, smertefri og du kan anvende den på hele kroppen og i ansigtet.

Vælg den rigtige metode til hårfjerning

Alle ovenævnte metoder til hårfjerning er populære blandt forbrugerne. Afhængigt af personers behov og krav til teknikkerne er der stor variation i hvad vælger som deres foretrukne hårfjerningsmetode. Generelt kan det siges, at barbering på eksempelvis benene er bedst egnet til personer med fine og lyse hår, som har tid til at barbere sig jævnligt.

Voksbehandling og epilering er begge særdeles effektive metoder til at fjerne uønsket hårvækst, men processerne er meget smertefulde og tidskrævende. Hvis du gerne vil have et permanent eller semipermanent resultat anbefales enten hårfjerningscreme eller permanent hårfjerning med HPL og laser, som let kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet, og samtidig kan give særdeles effektive resultater.

Hører du til en af de personer, hvor hårfjerning er ensbetydende med indgroede hår og rødt udslet? Som følge af netop disse grunde er permanent hårfjerning blevet særdeles populært verden over, så du netop ikke længere oplever bekymringer om konsekvenserne ved din hårfjerning og tilmed skal du ikke længere bruge din tid i dagligdagen på denne udfordring. Laserhårfjerning og HPL på professionelle saloner er kendt for at være meget dyrt, hvor enkelte behandlinger koster op mod 2000 kr. Af den grund tilbyder vi her hos ShytoBuy en række kvalitetsløsninger til permanent og semi permanent hårfjerning hjemme.

Permanent hårfjerning med SILK’N GLIDE

Der findes adskillige apparater til permanent hårfjerning. Her hos ShytoBuy tilbyder vi HPL hårfjernere i høj kvalitet fra producenten Silk’n, der gennem mange år har specialiseret sig i permanent hårfjerning og nu står for produktionen har nogle af de bedste produkter til permanent hårfjerning i verden.

Det mest populære HPL apparat til hårfjerning er Silk’n Glide 150.000, der med sin FDA-godkendelse er bevist til at give en kvalitetsfyldt effekt samtidig med, at den er helt sikker at bruge. Hos ShytoBuy tilbyder vi også Silk’n Flash & Go Lux edition, der sælges med en ekstra patron til små områder, hvilket kan give knivskarp præcision ved behandling på eksempelvis overlæben. Uanset hvilket produkt du foretrækker kan det give dig permanent hårfjerning i hjemmet trygt og sikkert.

Hvad er forskellen mellem IPL og HPL?

En hårfjerner fra Silk’n anvender både IPL og HPL teknologi. Disse teknologier kan anvendes på samme tid, fordi de to termer dækker over det samme. HPL er samme teknologi som IPL, H’et står blot for Home, som betyder at det er en IPL hårfjerner, som kan give dig permanent hårfjerning hjemme. Silk’n har opfundet udtrykket HPL, fordi de mener at det passer bedre på deres produkter, som netop er baseret på profesionelle teknikker, men beregnet til hjemmebrug. Er du interesseret i et effektivt IPL apparat du selv kan betjene og som kan give dig permanent hårfjerning hjemme, uden at du skal betale for dyre behandlinger, så er en Silk’n hårfjerner svaret.

Semi permanent hårfjerning og hårreduktion

Hvis du alligevel foretrækker skraberen eller voksen, så har vi et par råd til at undgå indgroede hår og irritation af huden

  • Skrub din hud med en mild bodyscrub et par gange om ugen, så du øger blodtilførslen til hårsækkene
  • Husk at barbere i hårets retning
  • Smør efterfølgende huden med Skin Doctors Ingrow Go ™ | Mod indgroet hår hvis du er særlig udsat. Ellers kan en god fugtighedscreme også bruges.

Der er også en god mulighed at anvende hårfjerningscreme og hårhæmmende spray. Dette er et godt alternativ til barbering og består af simpel og effektiv behandling. Til denne behandling tilbyder ShytoBuy Skin Doctors Hair No More™ | Hårfjerningskit. Hårfjerning behøver ikke at være en kamp, så længe du følger vores gode råd eller vælger en type af permanent hårfjerning.

Del med