Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hvordan kan du få en stram skede?

Mange kvinder oplevere bekymringer omkring deres evne til at tilfredsstille sin partner. Læs her om mulighederne for at opstramme din skede og gøre sex bedre for dig og din partner.

Mange kvinder giver udtryk for, at de er bekymrede for ændringer i deres krop og vaginale elasticitet efter graviditet og fødsel, hvilket kan skabe traumer i den vaginale kanal. Der er dog mange muligheder for at opstramme de nedre regioner og få en stram skede som du tidligere har været vant til.

Når muskler i vagina svækkes kan det gøre sex dårligere for begge partnere. Det bliver tilmed sværere at opnå orgasme og der opstår en risiko for urininkontinens. Dette skyldes at pubococcygeus, eller PC musklerne, omkranser underregionen og påvirker ovennævnte aktiviteter. Læger refererer til PC musklerne som bækkenbunden.

Hvad kan forårsage en svækket bækkenbund?

Der er flere forskellige grunde til, at musklerne i vagina vil blive svækket over tid

  • Fødsel og veer
  • Alder
  • Generel tab af styrke over tid
  • Vaginal traume eller skade
  • Operationer

Et punkt, der er vigtigt at notere sig er, at vagina- og PC musklerne har en naturlig elasticitet og evne til at udvide sig. Dette er hvad, der gør gennemførslen af en fødsel mulig – dette er dog det mest ekstreme eksempel i forhold til at udvide sig. Hvis du har brugt en stor genstand i forbindelse med sexleg, eller været sammen med en partner, der er veludrustet, vil dine vaginale muskler vende tilbage til sit præ-udvidede stadie på grund af den store elasticitet. Dette vil også ske selvom du jævnligt har sex med en person, der er særdeles veludrustet.

Det er naturligt for PC musklerne at blive svækket over tid, hvilket er hvorfor du i nogle tilfælde vil opleve urininkontinens i forbindelse med et host eller nys – noget der aldrig ville være sket for dig, da du var yngre. Det at gennemføre en fødsel vil selvfølgelig få mange personer til at opleve denne type af lækage, hvorfor det anbefales at forebygge og styrke musklerne i din vagina.

Kvinder som ikke har gennemført en fødsel kan ligeledes drage fordel af at styrke musklerne omkring vagina. Hvis du oplever problemer med at opnå orgasme eller finder nogle orgasmer utilfredsstillende er det også en god løsning at lære om at opstramme sin vagina og få en stram skede.

Selv hvis din partner allerede nyder sex med penetrering er der et trick til at forøge nydelsen yderligere for begge parter! Klem om hans penis med dine stærke vaginale muskler og oplev forøget nydelse for jer begge.

Mulighederne for at opstramme din skede

Mulighederne for at opstramme din skede

Der er ikke noget simpelt skema over hvordan du kan opstramme dine vaginale muskler. Men du kan gennemføre forvandlingen ved at træne musklerne, nøjagtig som hvis du gik i træningscentret for at træne biceps. Disse træningsøvelser er alment kendt som Kegel øvelser, opkaldt efter lægen der først opfandt dem. Det er også en mulighed at anvende 2Seduce™ opstrammende gelé til vagina.

Du har ikke brug for dyrt udstyr. En af de store fordele ved Kegel øvelserne udover at de har en opstrammende effekt på din skede er, at du kan gennemføre dem hvornår du har lyst. Øvelser til at opstramme din vagina kan gennemføres fra din kontorstol, på sofaen i hjemmet, mens der laves mad, lægges vasketøj sammen eller endda mens du står i kø i supermarkedet!

Prøv følgende Kegel øvelser

De bassale PC muskel-øvelser består i at knibe i 3 sekunder, hvorefter du skal slappe af i 3 sekunder. Gentag denne øvelse 10 til 15 gange op til 20 minutter hver dag. For hver dag der går anbefales det at tilføje et sekund til dine knib.

Før øvelsen påbegyndes skal du lære at finde dine PC muskler. Det er disse muskler, der anvendes når urinstrålen kappes – så ved at forestille dig dette kan du finde dem. Når du kniber skal du sørge for ikke at spænde i andre område i nærheden, såsom lår eller numse.

Mange synes at Kegel øvelser let kan blive kedelige, hvilket er hvorfor mange kvinder gennemføre dem i kombination med andre aktiviteter. For at øge effekten af dine øvelser kan de også med fordel gennemføres ved brug af sexlegetøj i form af bækkenbundskugler (kegel balls)

Sexlegetøj hjælper med at opstramme din skede

For nogle kvinder er det en stor fordel at bruge sexlegetøj til at gennemføre sine kegel øvelser. Forbedringen skyldes, at nogle kvinder drager stor fordel af, at have noget at knibe omkring med deres vaginale muskler. I dette tilfælde kan enhver dildo være løsningen.

For de optimale resultater er der rent faktisk skabt en type af sexlegetøj, som er beregnet til at opstramme din skede og styrke bækkenbunden. Dette er bækkenbundskugler (kegel balls). Et godt forslag til nybegyndere er LELO Luna Beads Classic | Bækkenbundskugler. Brugen af disse optimerer kegel øvelserne, og tilbyder mere varians og intensitet.

Du kan simpelt og let opsætte bækkenbundskuglerne og fortsætte med dine normal øvelser til styrkelse af PC musklerne. Hvis du ikke har energi til at udføre øvelser er det ifølge producenten også træning i sig selv at have bækkenbundskuglerne i. Klik her for at se andre typer af sexlejetøj til opstramning af din vagina.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med