Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hvordan motion kan hjælpe med Candida behandling

Hvordan motion kan hjælpe med Candida behandling

Er motion godt mod candida? Hvis du døjer med en candida gærsvampeinfektion, vil du måske helst bare sidde ned hele dagen og vente på, at candida behandlingen virker. Men vidste du, at du kan fremskynde processen ved at dyrke noget motion? Motion kan spille en stor rolle i en overordnet effektiv candida gær svampebehandling, så udover at tage et candida støtte kosttilskud og ændre din diæt, hvorfor giver du så ikke motion en chance? Her er 5 måder, hvorpå motion kan hjælpe med din candida behandling.

 1. Booster udrensning

  Når du motionerer, slår dit hjerte hurtigere, hvilket kan stimulere lymfesystemet. Det er ansvarligt for at afskaffe toksiner og affaldsprodukter, herunder bakterier, fra dine celler, og ved at dyrke motion, kan du styrke effektiviteten. Som resultat har din krop mere energi til at fokusere på at fjerne candida gærsvampeinfektion en gang for alle.

 2. Støtter immunsystemet

  Dit immunsystem er vitalt for dit helbred, og motion kan virkelig hjælpe med at give det et boost. Motion kan hjælpe med at øge mængden af gode bakterier i maven, så dem der dyrker mere regelmæssig motion, kan have en bedre biodiversitet i deres mikrobiota. Det betyder, at kroppen og immunsystemet er bedre udrustet til at bekæmpe bakterier og gærsvampe, så det kan bedre tackle candidaen.

 3. Øger produktionen af sved

  Når du dyrker motion, promoverer du en proces, der bliver kaldet termogenese i kroppen, hvor den forbrænder energi gennem varmedannelse. Det får dig til at svede for at køle ned, og denne sved indeholder toksiner og andre substanser, som din krop prøver at komme af med. Derfor er sved en naturlig udrensning af kroppen, og dermed kan sved ved motion hjælpe med en candida infektion - bare husk at holde dig selv hydreret!

 4. Balancerer blodsukkeret

  Motion kræver, at du bruger dine muskler mere, og de vil bruge mere glukose, eller blodsukker, for at få energi. På denne måde kan motion hjælpe med at sænke blodsukkerniveauet i kroppen. Dette er yderst gavnligt for vores hjerte men også for candida, da gærsvampen bliver fodret af sukker. Så mindre sukker betyder mindre foder til candidasvampen.

 5. Reducerer stress

  Endnu en fordel ved at dyrke motion for at behandle candida er, at det kan reducere stress. Når du er stresset, kan det øge dit kortisolniveau i kroppen, hvilket hænger sammen med et højt blodsukkerniveau. Som vi ved nu, kan forhøjet blodsukker fodre candida gærsvampen, så en reduktion af stress er vigtigt for at slippe af med infektionen. Når du motionerer, øger det produktionen af ‘ha’-det-godt’ hormonerne kaldet endorfiner, hvilke kan sænke stressniveauet, og dermed dit blodsukker.

Oversigt

Hvis du gerne vil slippe af med candida gærsvampen, er motion uden tvivl et skridt i den rigtige retning! Det betyder ikke, at du skal løbe et maraton hver uge. Prøv helt simpelt bare at gå i stedet for at tage bilen eller at gå lidt længere, når du lufter hunden. Du kan også prøve svømning med nogle venner eller at blive medlem af en lokal sportsklub. Det vil ikke kun hjælpe dig med at bekæmpe et forhøjet candida-niveau i din krop, men motion har også nogle helt fantastiske fordele for kroppen, så du kan kun få det bedre!

Anbefalede Produkter

Del med