Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

iGrow Hårvækst Laser System

Hårvækst laser system

Oversigt

IGrow hjelmen er en behandling særligt designet til at bekæmpe hårtab. Uanset om du lider af alvorligt hårtab, pletskaldethed eller ønsker at forebygge genetisk hårtab – så er IGrow den ideelle løsning til dig. Den unikke og revolutionerede teknologi sørger for, at selvom du lider af mildt eller svært hårtab kan IGrow rent faktisk hjælpe dig.

 • Målrettes hele hovedbunden
 • Laserteknologi til hjemmebrug
 • Bevist teknologi
 • Egnet til både mænd og kvinder
 • Indeholder høretelefoner, så du kan lytte til din favoritmusik
 • Op til 37% mere hår
 • Stimulerer blodcirkulationen og hårfolliklerne
 • Behandlingstid på 20-25 minutter

Nu behøver du ikke at vente længere på at behandle dine hårtabsproblemer. IGrow anvender sin unikke teknologi til at målrette behandlingen til hele hovedbunden. Hårfolliklerne stimuleres i dybden for at give dig hårets fulde sundhed tilbage.

 • ISO
 • Klinisk bevist

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Effektivitet

Laserteknologi er bevist til at bekæmpe hårtab, særligt ved genetiske årsager. Teknologien har givet særlig god respons blandt forbrugerne, hvor resultaterne viser en forøgelse i mere end 90% af tilfældende.
Hurtigere resultater

Ved at stoppe hårtabet i tide og stimulere ny hårvækst, giver IGrow hjelmen hurtige og permanente resultater.
Sikker at anvende

IGrow er skabt af særlige alopecia specialister. Det er nemt og sikkert at anvende hjelmen i sit hjem. Glem alt om kemiske produkter til hårbunden og opnå i stedet resultater med et sikkert og effektivt udgangspunkt.

IGROW LASER TEKNOLOGI

Dit hår bliver udsat for mange anstrengelser i vores moderne livsstil. Stress, forurening og mange andre faktorer har indvirkning på hårets tilstand. Hårtab kan forårsages af mangel på vitaminer og mineraler, men i mange tilfælde er arvelighed årsagen.

Laserterapi stimulerer væksten i hårfolliklerne ved at fokusere på roden af håret. Denne teknologi har gennem mange år vist sine gode resultater og gennem IGrow finder teknologien sin bedste anvendelse hidtil.

HVORDAN FUNGERER IGROW LASER TEKNOLOGI?

IGROW – ANERKENDT BEHANDLING

IGROW – ANERKENDT BEHANDLING

IGrow anvender en bevist teknologi til at stimulere hårvækst og har opnået stor anerkendelse gennem sin revolutionerende laserteknologi. Enheden er let at anvende og kan give professionel kvalitet i hjemmet. Ved at kombinerer intensiteten fra dioder målrettes kernen af hårroden 650-670 lysimpulser i sekundet!

Med 5 forskellige programmer kan du justere behandlingen til dit individuelle behov. Eksempelvis kan du indstille programmet til at behandle tidlig skaldet hed eller blot svært alment hårtab.

Tilmed har IGrow indbyggede høretelefoner, så du kan nyde din favoritmusik under behandlingen.

DET FÅR DU I PAKKEN

 • IGROW HJELMEN
 • FJERNBETJENING
 • LADEKABEL
 • LYDKABEL – 3.5MM JACKSTICK
 • ADAPTER TIL EU-STRØMSTIK
 • BRUGERVEJLEDNING

HVAD BESTÅR IGROW AF?

HVORDAN ANVENDER JEG IGROW HJELMEN?

For at opnå de bedste resultater bør IGrow anvendes to gange om ugen med mindst en dags mellemrum. Det anbefales at behandlingen varer maksimalt 20-25 minutter afhængig af det valgte program. De første resultater ses normalt efter 6. uge i behandlingen.

1

Indsæt kablet fra din IGrow i fjernbetjening.

2

Forbind strømkablet til din IGrow hjelm.

3

Forbind strømkablet til en stikkontakt

4

Fold høretelefonerne ud og placer hjelmen på dit hoved

5

Placer hjelmen så den sidder komfortabelt på dit hoved. Sørg for at høretelefonerne dækker dine ører. Du kan se på siden af høretelefonerne hvordan hjelmen skal vende. (L) skal sidde på venstre øre og (R) på højre øre.

6

Du har også muligheden for at justere hjelmen, så den tilpasses dit hoved. Dette gøres ved at stramme eller løsne båndet i hjelmen, så den sidder komfortabelt. Før mod urets retning for at løsne og med urets retning for at stramme.

7

Tryk på strøm-knappen på fjernbetjeningen for at tænde din IGrow.

8

Skærmen vil vise teksten ”Select Program”, hvilket viser dig at du skal vælge et af de forudindstillede programmer.

9

Vælg det program som du ønsker.

10

Du kan forbinde lydkablet fra fjernbetjeningen til en lydkilde, såsom Ipod eller telefon for at høre musik i høretelefonerne.

11

Fjerner du din IGrow fra hovedet inden behandlingen afsluttes vil processen automatisk sættes på pause. Du kan nemt starte behandlingen igen ved at trykke på knappen ”Pause/Start”.

12

Ved behandlingens afslutning vises følgende besked ”Session Complete” på skærmen.

13

Tryk på ”On/Off” knappen på fjernbetjeningen for at slukke for din IGrow.

14

Fjern stikket fra stikkontakt og opbevar din IGrow sikkert.

HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG IGROW?

HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG IGROW?

IGrow er et apparat i særdeles høj kvalitet, hvilket muliggøre at du kan bruge din version gennem mange år. For at sikre de bedste resultater skal du holde dig til følgende råd.

Brug under ingen omstændigheder opløsningsmidler, herunder acetone på din version af IGrow (eller noget af tilbehøret). Disse produkter kan påføre IGrow uoprettelig skade.

Når du skal rengøre din IGrow bør du anvende en blød klud uden nogle former for rengøringsmidler.

IGROW RESULTATER

IGrow Hjelmen anvender den seneste laserteknologi for at sikre højest mulig kvalitet i behandlingen. Respons viser gode resultater hos 9 ud af 10 af forbrugerne. Nedenfor ses billeder af brugere af IGrow.

*resultaterne kan variere fra person til person

1 til 8 uger 2 til 3 måneder 3 til 5 måneder Fra 5 måneder
1 til 8 uger Hovedbunden ser sundere ud. Håret får en tydeligere fremtoning og mere substans. 2 til 3 måneder Mere end 90% af forbrugerne oplever øget hårvækst. 3 til 5 måneder De bedste resultater opnås i denne tidsperiode, hvor kvaliteten af hårvæksten er på sit højeste. Fra 5 måneder Det anbefales at fortsætte med at bruge IGrow i samme omfang som tidligere for at bevare de opnåede resultater og fortsat forbedre hårets tilstand.

DET BØR DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ NÅR DU ANVENDER IGROW

Din IGrow bør ikke anvendes til andre formål end beskrevet ovenfor. Før du anvender enheden første gang anbefales det at læse instruktionerne i den medfølgende manual.

Enhver modificering af IGrow bør ikke udføres selv. For at undgå kortslutninger bør du som ved andet elektronik ikke lade den sidde i stikkontakten når du ikke er hjemme.

Dette højteknologiske apparat er udstyret med en unik elektronisk beskyttelsessensor – dette medfører at enhver behandling øjeblikkeligt stoppes hvis hjelmen ikke er på dit hoved. Opleves problemer med denne sensor bør kundeservice kontaktes, da det kan medføre en potentiel risiko for skader på dine omgivelser, hvis du selv glemmer at slukke den.

iGrow Hair Growth Laser System kommer med en ‘’6-måneders pengene-tilbage garanti’’.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne. Du er dækket af vores pengene-tilbage garanti, hvis du har købt iGrow Hair Growth Laser Systemet og brugt det regelmæssigt i mindst 6 måneder.

Hvordan kan jeg bruge ‘’6-måneders pengene-tilbage garantien’’?

 • Du skal sende apparatet tilbage til vores lager i Croydon og selv dække fragtomkostningerne
 • Du skal fortælle os alle detaljer i forhold til brug som fx varighed og hyppighed

Så snart dit iGrow Hair Growth Laser System er blevet returneret og modtaget af vores lager som instrueret, vil du modtage en refundering på 80% af den originale pris.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice, der kan hjælpe dig gennem hele processen.

TILFØJ IGROW® TIL KURVEN – 3,999.00 kr.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(72)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.53% baseret på 84 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

En investering er det helt sikkert, men den har virkelig også været det hele værd. Det to mig nogle få uger før jeg kunne se de første resultater og jeg har ventet ind til nu med at skrive en anmeldelse, så jeg har opnået det fulde effektivitet af IGrow hjelmen. Det står klart for mig at laserteknologi er løsningen på hårtab og jeg anbefaler enhver at prøve det! Sofie.

S Sofie
Bekræftet køb

Fantastisk produkt som jeg bestilte efter at have læst nogle artikler om denne teknologi, som anvender lys fra laser som faktisk er meget effektivt mod enhver form for hårtab. Mit hårtab er arveligt og her har jeg læst at denne teknologi skulle være særlig effektiv. Gode resultater indtil videre - tilfreds!

J Jonas
Bekræftet køb

Jeg har tidligere anvendt Hairmax og jeg kendte ikke tidligere til IGrow. Det skal dog siges at dette produkt er i en kvalitet som sagtens kan måles med Hairmax - den er muligvis bedre. Effektiviteten fra laseren mod hårrødderne kan virkelig ses og ideen med høretelefonerne er virkelig smart. Jeg sætte bare stikket i min telefon under behandlingen og nyder det. Effektivt produkt som jeg klart kan anbefale.

L Louise
Bekræftet køb

Blessing in disguise! I got my igrow 2 months ago now and my wife has started to notice growth. Great buy!

C Christopher M
Bekræftet køb

Just got mine today. Very quick delivery. Will keep you posted on the results.

J J.Co
Bekræftet køb

People are actually coming up to me asking how i grew my hair back. Its the best feeling ever. Takes me back to my youth.

A Anonymous
Bekræftet køb

Great helmet. Nice and comfy, can use it while watching TV without really noticing it!

S Sarah
Bekræftet køb

Literally use it while playing PS4. Have I noticed a difference? Yes slight difference, but i guess its too early to tell. Only been using it for a while. Quick delivery though!

F Fred
Bekræftet køb

I bought this for my husband as a christmas present and although its been too short to see the full results, he loves the mp3 functionality and how lightweight the helmet is.

J Jody Owen
Bekræftet køb

I received the item broken when it first got too me and wasn't pleased. I contacted customer support and they asked me to send it back. I recieved a new iGrow within the working week that wasn't broken in the post. The customer service was brilliant and I will leave another review when I see the results!

M Michael Gresham

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide