emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Instant EyeLift

10ml Serum | Naturligt øjenløft

Skin Doctors

279 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Instant Eyelift er et fantastisk hurtigtvirkende øjenserum som giver dig et kosmetisk øjenløft på blot få minutter! Instant Eyelift indeholder ingredienser baseret på formuleringer anvendt af top-kirurger og make-up artister fra Hollywood.

 • Kosmetisk løft uden kirurgi
 • Effektiv reduktion af rynker og fine linjer
 • Efterlader en ungdommeligt og opstrammet udseende
 • Synlige resultater inden for få minutter
 • Anvender formulering anvendt af top-kirurger
 • Resultater kan vare i op til 8 timer!
 • Award vindende formular

Instant Eyelift fra Skin Doctors kan give dig øjeblikkeligt opstrammende resultater, som kan varer op til 8 timer. Denne prisvindende formular anvender de bedste ingredienser mod rynker, og det bedste af det hele er, at du kan se synlige resultater allerede inden for få minutter!

Læs mere
Type: Serum
Størrelse: 10 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Instant Eyelift?

Instant Eyelift er skabt med det formål at kunne udglatte og opstramme huden omkring øjnene, hvilket vil gøre dig mange år yngre at se på. De reparerende ingredienser i produktet virker opstrammende på huden omkring øjnene, hvilket gør at rynker synes betydeligt mindre. Desuden afslapper og nærer de andre aktive ingredienser i sådan grad at irritation og hævelse i øjenområdet reduceres.

Aktive ingredienser:

Biocare SA - sammensat af albumin og hyaluronsyre, og danner en usynlig, stærkt elastisk og beskyttende film, som holder huden under øjet hydreret. Denne ingrediens udglatter uregelmæssigheder og og opstrammer overfladen af ​​huden. Det er Albumin komponent, der løfter furer og fine linjer for i huden. Ligeledes dannes en film, som bliver gennemskinnelig, diffuserende og lys reflekterende, så rynker i huden under øjet synes væsentlig mindre.

Natriumsilicat - når den påføres på huden, tørrer denne ingrediens øjeblikkeligt og bidrager til dannelse af filmen, som giver et øjeblikkelig løftende effekt.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvor lang tid går der før jeg ser resultater med Instant Eyelift?

Navnet siger jo praktisk talt det hele - indenfor få minutter efter at have påført produktet vil du kunne mærke den opstrammende effekt, da det vil begynde at prikke i øjenområdet. Ydermere vil din hud se forynget, fast og meget yngre ud.

Hvor lang tid tager det at påføre Instant Eyelift?

Instant Eyelift kan påføres på få sekunder. Alt du behøver at være opmærksom på, er at du sørger for at lade området tørre før du påfører make-up.

Hvordan anvender jeg produktet?

1. Rengør og søg for at huden er tør.

2. Ryst flasken lidt før brug.

3. Test produktet på din håndflade. Hvis cremen føles grovkornet, bør du ryste flasken en smule mere.

4. Placer et par dråber på din pegefinger, og i en halvmånebevægelse, påfør et par tynde lag under øjnene. Strøgene skal starte fra det indre område under øjet og bevæge sig ud mod håret.

5. Når Instant Eyelift er påført, skal du kigge lige ud og forsøge ikke at foretage nogen ansigtsbevægelser i mindst 2 til 3 minutter eller indtil serummet er tørret. Du vil nu føle en opstramning af huden, som varer 2-3 minutter.

Hvor lang tid varer effekten af Instant Eyelift?

Effekten af Instant Eyelift varer oftest i 8 timer eller mere. Hvis en fortsat effekt ønskes er det nødvendigt at påføre yderligere Instant Eyelift.

Kan jeg være allergisk overfor Instant Eyelift?

Instant Eyelift er et mildt serum som har overlegene udglattende og opstrammende egenskaber. Selvom der ikke er observeret nogen former for bivirkninger, er det vigtig at man udviser forsigtighed når man påfører et hvilket som helst produkt på det sarte øjenområde. Serummet bør testes på et mindre følsomt hudområde inden brug, f.eks. på håndleddet. Hvis man her oplever nogen form for rødmen eller irritation, bør man ikke anvende Instant Eyelift. Husk ikke at gnide dig i øjnene, eller røre ved dem efter at have påført Instant Eyelift, da dette kan få produktet til at krystallisere og dermed irritere øjnene.