Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Instant EyeLift Serum

Naturligt øjenløft

Oversigt

Et af det mest attraktive træk ved vores ansigt er ofte vores øjne! På trods af det, bliver de nemt ignoreret, når de er omgivet af hud, som er hævet og rynket. Ved at forstå dette naturlige ønske om at forbedre denne situation, har Eye Doctors lavet en revolutionerende serum i form af Instant Eyelift.

  • Har til formål at stramme & tone under øjnene
  • Innovativ formular kombinerer skønhed & videnskab
  • Huden føles straks genopfrisket
  • Virker i op til otte timer
  • Optimal hygiejne gennem en pumpeflaske
  • Indeholder ingen parabener

Mange af os har det nok med at bruge en concealer, selvom det kan være svært at dække dette problemområde. Hvis du føler dig mere og mere bekymret over udseendet af huden under øjnene, kan Skin Doctors’ serum Instant Eyelift være helt ideel. Med geniale aktive faktorer kombineret og pakket i en praktisk og hygiejnisk pumpe, stræber det efter at opfylde dit ønske om at bringe gløden i dine øjne tilbage.

Vinduet til din sjæl

Vinduet til din sjæl

Øjnene har længe været et afgørende aspekt af vores ansigts tiltrækningskraft, hvilket er beskrevet fra oldtidens poesi til moderne film. Der er en grund til makeup-industrien har opfundet produkter, der overfladisk set forbedrer udseendet af disse glitrende ædelstene. Men når huden bliver træt og opblæst, er det nemt at føle, at tiden går imod en. At bruge en makeup-børste er en fristende mulighed, men det forværrer ofte udseendet, og er desuden ikke en mulighed for mange af os. Mange af os ønsker, at vi kunne nå frem til et produkt, som kan få os til at se yngre ud?

Instant Eyelift af Skin Doctors

Hvis der er et selskab, der er på toppen af hudpleje-markedet i dag med en tilgang, der er drevet af forskning og innovation, er det helt sikkert Skin Doctors Cosmeceuticals - og som omfatter øjeblikkelig Eyelift. Gennem en bemærkelsesværdig forståelse af de forskellige behov, som specifikke områder af huden kan præsentere, gør den unikke serum brug af innovative aktive faktorer i en banebrydende formular. Du sparer besværet og ubehaget ved at besøge en professionel, og du kan tage sagen i egne hænder til at behandle det område, der bekymrer dig mest. Den lette serum påvirker, hvordan du har det med refleksionen i spejlet!

Komplette ingredienser

Aqua (vand), natrium silikat, Carbomer, hyaluronsyre, Serum Albumin, Dextran sulfat, DMDM Hydantoin, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, natrium Hyaluronate, benzylalkohol, Dehydroacetic syre.

Brugsvejledning

Instant Eyelift er designet til at blive dit foretrukne skønhedsprodukt! Efter brug af en cleanser fra Skin Doctors til at vaske dit ansigt og derefter tørre huden, skal du ryste Eyelift dispenseren og trykke en lille mængde ud på dine fingerspidser. I en fejende, semi-cirkulær bevægelse, skal du påføre et tyndt lag til området under øjnene. Efter påføring skal du kigge direkte frem og undgå at flytte bevæge dit ansigt i et par minutter.

Tip

Skin Doctors har til opgave at opnå den højeste kaliber af eksklusiv hudpleje med produkter, der er inspireret af forskning og viden om vores hud. Du bør altid tjekke listen for ingredienser grundigt i forhold til enhver personlig allergi. Denne serum er absolut ikke beregnet til brug på følsom, irriteret eller beskadiget hud.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(38)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.84% baseret på 62 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er der nogle der har prøvet dette produkt, som kan anbefale det?

L Lilla
Bekræftet køb

Blev meget overrasket - må indrømme jeg ikke har stor tiltro til sådanne produkter, men det virker faktisk:)Huden under øjnene er strammet gevaldigt op, så det kan anbefales...

T Tina Larsen
Bekræftet køb

Det virker:) Løs hud og rynker under øjnene strammes op, og det virker mindst de 8 timer de lover. Kan slet ikke undvære det produkt..Tina, 47.

T Tina Larsen
Bekræftet køb

Den virker;) Giver et løft under øjnene, og holder hele dagen.. Kan slet ikke undvære den:)

T Tina Larsen
Bekræftet køb

Det virker

l lise
Bekræftet køb

Den virker på få sekunder super fint produkt :-)

l linsemus
Bekræftet køb

after a late night at work this gives my eyes a lift and i look as fresh as ever. this is a must have in my bag

A Denise Little
Bekræftet køb

this gives my eyes a wide awake look and makes a perfect base for my makeup...best product in my drawer

g giseele
Bekræftet køb

Ordered this for my mom and she is pleased with it. Thank you!

P Priya
Bekræftet køb

Il primo giorno che l'ho messa, era un lunedì, le mie colleghe hanno pensato che fossi andata dal chirurgo nel weekend! Ora in ufficio la usiamo tutte

P Paola E.

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide