FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Kan laser bruges til hårfjerning i ansigtet?

For mange danskere er uønsket hårvækst, et dagligt problem, kvinder skal holde deres ben og armhuler glatte, mens mænd trimmer deres skæg, bryst og ryg. En af de mere populærere og permanente hårfjernings metoder, taget i brug er; laserbehandlinger. Men kan laserbehandling også bruges i ansigtet? Lær mere om dette her.

Laser i ansigtet

Laser i ansigtet

Når du har uønsket skægvækst, kan midlertidige hårfjernings metoder, ligesom barbering, være en reel byrde. For kvinder kan det forringe selvtillid og give lavere selvværd og for mænd, kan barbering give irriteret hud og derfor være en dagsrutine, man hellere var foruden. Laserbehandling er en reel metode man kan benytte, til at fjerne hår i ansigtet, dette gælder både mænd og kvinder. Denne behandling, kan holde skægvækst væk, uden barbering hver dag er nødvendigt.

Fordele ved laserbehandling i ansigtet

Laserbehandling giver en mere permanent reduktion af uønsket hårvækst hos kvinder og mænd. Derudover er laser den bedste behandling af indgroet hår. Laserbehandling er sikker at bruge på følsomme områder, samtidigt er behandlingen væsentligt hurtigere, end brug af en pincet.

Laser i forhold til voksbehandling

Laser i forhold til voksbehandling

Voksning har været en af de mest populære løsninger, til hårfjerning i mange år. Generelt er voksning af ansigtshår, en effektiv metode til at fjerne hår på. Både til benyttelse på overlæben, øjenbryn, fine vellushår og på bakkenbarterne. Voksning er derimod ikke anbefalet til hage området, hvor håret har tendens til at være grovere. Resultatet af en voksning, varer omkring 1 måned, hvorimod laserbehandling er en metode til mere permanent hårfjernelse. Voks kan også være problematisk for folk med mørkere hud, der undertiden oplever misfarvning på grund af irritation og betændelse. Ligesom ved barbering, så skal voksbehandling gentages for livet.

Er laser bedre en brug af pincet

Nogle vælger at plukke uønsket hår i ansigtet med en pincet, men dette er ikke en ideel løsning. Gentagne plukninger kan forårsage irritation af hårsækkene. På mørkere hud, kan plukning resultere i ardannelser. Tit når håret gror ud igen efter plukning, så er det tykkere og stivere, end før.

Elektrolyse kontra laserbehandling

Elektrolyse er gentagende elektriske stød igennem en nål og ind i huden og hårerod, til midlertidigt at dæmpe hårsækkens aktivitet og herved hindre hårvækst. Fjernelse af uønsket hår med elektrolyse kræver mere tid end laser hårfjerning, fordi det er en proces, der behandler kun et hår ad gangen, mens laser hårfjerning behandler mange hår pr. laser impuls. Selvom elektrolyse er kendt for at give resultater, der holder længere end voksning og hårfjerningscremer, så er det tidskrævende, dyrt og kan være en meget smertefuld proces.

Professionel laserbehandling

Professionel laserbehandling

Det er muligt at få bugt med sit skægvækst problem, ved at tage på en kosmetolog klinik og modtage laserbehandlings sessioner her. En fordel ved dette er, hvis du måtte have nogen spørgsmål kan du hurtigt få svar på disse, samt du er sikker på at arbejdet bliver gjort professionelt. Det koster dog omkring 700 kr. Pr. session, og ca. 7-12 sessioner er påkrævet før du ser resultater. En anden mulighed er derfor, at løse dit problem inden for hjemmets trygge rammer. Der er udviklet en række af Silk’n produkter, som du ville kunne tage i brug, imod uønsket skægvækst. Dette er både nemt, sikkert og det bruger samme laserteknologi, som klinikkerne. Fordelen ved at behandle hjemme, er at du slipper for at betale høje sessions priser og for at være påkrævet at tage tid ud af din kalender for at besøge en klinik. Derudover er det de færreste, som bliver 100% hår fri, hverken ved klinikbesøg eller ved behandling hjemme. Det skyldes hormonændringer såsom graviditet, kan vække hvilende hårsække, herved kan nye hår gro frem. Med et Silk’n produkt, vil du kunne behandle disse få nye hår, hurtigt, trygt og til fornuftige penge.

Del med