Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Makari Body Milk mod pigmentpletter

Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

Oversigt

Makari™ Body Beautifying Milk er en silkeblød og let bodylotion, som er blevet klinisk testet til at reducere synligheden af pigmenteringer og misfarvninger efter blot få ugers brug. Denne fantastiske body lotion til tør hud er lavet af 100% naturlige ingredienser, og holder derved din hud velhydreret og fugtig, hvilket forebygger og modhjælper for tidlig aldring såvel som udligning af hudforskelle og beskyttelse af huden.

  • Blødere, strålende hud i få uger
  • Hydrerer og efterlader din hud blød og smuk
  • Nemt at påføre og bruge, og lavet af 100% naturlige ingredienser
  • Reducerer synlige misfarvninger, pigmenteringer og for tidlig aldring
  • Klinisk testet for bivirkninger og effektiv virkning

Makari™ Body Beautifying Milk er en let formular, men tag ikke fejl – den er effektiv og stærk som helt dyre alternativer. Denne bodylotion til tør hud giver dyb fugtning og hydration til din hud, og efterlader den derved som værende silkeblød og ungdommelig. Lotionen er designet til at blive brugt på kroppen, for at minimere synligheden af ar, pigmentering og strækmærker. Makari™ er kommet for at blive, så bliv silkeblød og gudesmuk i dag med denne fantastiske bodylotion!

Hvad er Makari™ Body Beautifying Milk?

Denne bodylotion er en letvægts størrelse på papiret, men en sværvægter med resultaterne og effekten i at fugtiggøre din hud og gøre den smuk, sund og rask. Forny din vitalitet med dette fantastiske produkt, som udelukkende indeholder naturlige ingredienser der hjælper din til hurtigt at genvinde kampen mod ar, pigmenteringer og strækmærker.

Hvordan virker den?

Makari™ Body Beautifying Milk virker igennem sine 100% naturlige ingredienser, som er specielt udvalgt til at hjælpe med at kontrollere kroppens talgproduktion, hvilket medvirker til at reducere synligheden af ar og pigmenteringer. Dette produkt var originalt designet til medicinalmarkedet førend det var frigivet til det offentlige som receptfrit vidundermiddel. Dette takket være at denne body lotions unikke og naturlige ingredienser er blevet klinisk testet til at være en sikker vinder i at give blødt og glødende hud!

Hvordan bruger jeg Makari™?

En af de store fordele ved denne bodylotion til tør hud er at den er super nem at bruge! Det tager kun få sekunder af din dag. For at begynde tilføjer du blot et tyndt lag lotion på det berørte område for at rense din krop. Vær sikker på at undgå ansigtet og øjnene – rammer du alligevel øjnene, anbefales det at vaske og skylle grundigt med lunkent vand. For de optimale resultater, påfør da denne bodylotion mellem en til to gange om dagen i en periode på op til 4 uger.

Hvad er ingredienserne i denne body lotion til tør hud?

Ingredienserne i Makari™ er altid 100% naturlige, ligesom alle andre produkter vi sælger. Dog bør du gå ingredienslisten igennem, i tilfælde af, at du er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Se listen med ingredienser nedenfor:
Vand, vegetabilsk olie, cyclomethicon, stearinsyre, cetylphosphat, glycerylstearat, Glycerin, tridecyl stearat, Cetearyl Glucoside, Carbomer, carrageenan Extract, natriumhydroxid, tocopherylacetat, sorbitanstearat, panthenol, natlysolie, dimethicon, Mulberry Root Extract, Cetearyl Alcohol, Multebær Extract, propylenglycol, Escin, Hawthorn Extract, glycyrrhetinsyre, Gulerod olie, retinylpropionat, allantoin, dinatrium EDTA, citronsyre, hydroxypropylmethylcellulose, Phenoxyethanol, methylparaben, lakrids ekstrakt, DMDM Hydantoin, og Fragrance.

Er der bivirkninger ved Makari™ Body Beautifying Milk?

Der er ikke rapporteret nogle bivirkninger ved denne bodylotion til tør hud, da den er 100% naturlig. Dog anbefales det at se ovenstående ingrediensliste for at se, om du skulle være allergisk overfor en eller flere af dem. Er du stadig ikke sikker, anbefaler vi at lave en hurtig test på toppen af din håndflade, for at finde ud af, om du får en allergisk reaktion.

Ofte købt sammen

StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

+
Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum
Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum

Luksus hudpleje & ansigtsmassage

329 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(86)
4 Stjerner
(37)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.98% baseret på 132 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den har virket helt fantastisk på mine strækmærker på maven..

A Anne
Bekræftet køb

En super lækker lotion.. bruger den altid efter badet..

A Asha
Bekræftet køb

Er super glad for denne lotion og den dufter super skønt

K Kimmie
Bekræftet køb

Min yndlingslotion. Jeg elsker den lette tekstur og duften

N Nikoline
Bekræftet køb

Min hud er synligt blevet mindre tør og føles vidunderligt blød

M Miriam
Bekræftet køb

Top, nice product. Lob it

C Clarisse K
Bekræftet køb

det er også en god varer jeg er tilfreds.

n nasim K
Bekræftet køb

virkelig god creme som har fjernet magne af mine misfarvninger!

C Camilla
Bekræftet køb

lækker creme og får ingen udslet af den - og er ellers allergiker! lækkert!!

l lise
Bekræftet køb

fin creme men lidt dyr :)

l lotte

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide