FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Extreme Argan & Gulerods Eksfolierende Sæbe

Sæbe mod pigmentpletter og -fejl

Oversigt

Opnå den fejlfri, ungdommelige og lyse hudtone som du ønsker, med Makari™ Eksfolierende Sæbe. Sæben hjælper effektivt med at udfase mørke pletter, pigmentfejl og ardannelse. Ydermere lysner sæben huden, ved hjælp af sine to effektive og yderst anerkendte ingredienser: gulerod og argan olie. Når disse to ingredienser blandes i en unik kombination, hvilket ligeledes indeholder organiclarin, så kan du forvente at opleve luksuriøs, smuk og ungdommelig hud. Prøv Makari™ Sæben i dag!

 • Eksfolierende sæbe med argan og gulerodsolie
 • Beriget med organiclarin, vitamin E og C
 • Lysner huden og bekæmper mørke pletter
 • Fjerner blidt mørke pletter og pigmenteringer
 • Fugter, blødgør og renser din hud
 • Kan bruges af alle hudtyper

I hovedtræk er produktionen af melanin den afgørende faktor for hvorvidt du får mørke pletter i huden. Ved at balancere denne produktion igennem planteekstrakterne, som findes i Makari™ Sæben, kan du få gløden tilbage i din hud, og få en smuk og ungdommelig hud. Du vil opnå en næret og velfugtet hud fra dag et. Få vitaliteten tilbage i din hud i dag med Makari™ Eksfolierende Sæbe!

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud

Hvad er Makari™ Eksfolierende Sæbe?

Når du bruger en creme eller en lotion, kan dine hænder muligvis ikke nå alle de områder, som du gerne vil ramme. Du har derfor brug for en velfungerende sæbe, som kan fjerne snavs og samtidig give dig den smukke og glødende hud, som du ønsker. Makari™ Eksfolierende Sæbe med Organiclarin er en unik kombination af de bedste planteekstrakter, som er blevet benyttet i kosmetikindustrien i mange år. Sæben vil fjerne døde og trætte hudceller, alt imens den renser huden og giver en smuk og ungdommelig glød til huden. Denne sæbe er anbefalet til alle hudtyper, så start din behandling i dag, og få den hud du altid har drømt om!

Hvordan virker den?

Denne eksfolierende sæbe fra Makari™ er rig på vitamin E, C og vigtige antioxidanter. Disse er kombineret med hovedingredienserne, som er argan og gulerodsolie, blandet med organiclarin. Alle ingredienserne er 100% naturlige, og de virker ved at minimere produktionen af melanin, imens de samtidig gør din hud smukkere, velhydreret og mere ungdommelig. Læs herunder hvilke ingredienser sæben indeholder, for at få et optimalt indblik i sæbens virkning og de magiske og effektive ingredienser.

De store fordele

Hvad er de andre ingredienser?

Foruden ovenstående ingredienser, indeholder sæben ligeledes følgende ingredienser: Aqua (vand, PEG 100 glycerylstearat, isopropylmyristat, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Mulberry (Morus Alba Root) Extract, Organiclarine, propylenglycol, Ceteareth-20, Argan olie, Arbutin, Kojic dipalmitat, dimethicon, Mineral Oil (Paraddinun), Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Parfum (Fragrance), Daucus carota sativa (gulerod) Seed Oil, natriumlactat allantoin, Methyl Gluceth-10, tocopherylacetat (Vitamin E), ascorbinsyre, natriumlaurylsulfat, vitamin A palmitat, Sodium metabisulfite, dinatrium EDTA, methylparaben, Proylparaben, benzylalkohol, Benzyl Benzonate, hexylkanelaldehyd, benzylsalicylat, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzylcinnamat, Isoeugenol, cinnamylalkohol, Cinnamal, Citral, Linalool, coumarin, Fugenol, Farnesol, Geraniol.

Er der nogen bivirkninger?

Da sæben er 100% naturlig, bør du ikke få nogen form for bivirkninger. Vi anbefaler at du tjekker ingredienslisten for en sikkerheds skyld, for at sikrer dig, at du ikke er allergisk for en eller flere af ingredienserne.

Ofte købt sammen

StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

+
Kæmpenatlysolie
Kæmpenatlysolie

1000 mg 180 Softgels | Kosttilskud til kvinder i overgangsalderen

199 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(18)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.43% baseret på 76 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det er en god varer og er meget tilfreds.

n nasim K
Bekræftet køb

Dejligt sæbe, kan anbefale den til alle

R Ravi
Bekræftet køb

tror jeg er afhængig af denne.. nok den dyreste sæbe jeg nogensinde har haft, men den er så god!

m marianne
Bekræftet køb

rigtig lækker duft og endnu mere lækkert hvad den gør ved huden! elsker den allerede

H Hanne
Bekræftet køb

gir en smuk og blød hud som de så fint siger :-) bare en skam sæben ikke varer evigt

c camilla
Bekræftet køb

dufter rigtigt godt og virker som en drøm

t trine
Bekræftet køb

god og velduftende sæbe som har fjernet mange af mine pigmentpletter

s sofie
Bekræftet køb

Denne sæbe har virket som en drøm mod min hud. har virkelig kunne se stor forskel - min hud er blevet meget strammere og mere ungdomelig at se på. Eneste dårlige er prisen - 4 stjerner herfra!

L Louise
Bekræftet køb

jeg døjede med pigmentforandringer i mit ansigt især på overlæben, men sæben har gjort det meget utydeligt

K Karoline
Bekræftet køb

JEg er super glad for denne sæbe, og jeg vil klart anbefale den ti landre!

B Britta

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game