FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari™ Exclusive Lotion

500 ml Lotion | Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

Oversigt

Efter at have givet dig selv en smuk og gylden hudfarve i ansigtet med Makaris andre eksklusive produkter, så må du være på udkig efter at gøre det samme til resten af kroppen? Led ikke længere, for du har fundet Makari™ Exclusive Lotion, som giver dig præcis den smukke hudtone du har drømt om.

  • Få endnu smukkere, lysere og mere glødende hud
  • Udnytter kraften af den effektive ingrediens, Organiclarin
  • Mindsker mørke pletter, akne mærker og ældningspletter
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Bruges 3 gange om ugen for optimale resultater

Alt imens den kæmper mod de mørke pletter og pigmenteringer, så er Makari™ Exclusive Lotion på samme tidspunkt yderst skånsom for dig og din hud. Med 100% naturlige ingredienser, er der ingen bivirkninger ved brug af denne lotion, hvilket gør den sikker at bruge. Brug denne lotion 3 gange om ugen for optimalt resultat, og du vil hurtigt kunne se en stor forandring i din hudtone.

  • Vegansk
  • Normal hud
  • Tør hud
  • Fedtet hud

Hvad er Makari Exclusive Lotion?

Der findes enormt mange forskellige lotions til dit ansigt og din krop på markedet. Mange lover sikkert brilliante resultater efter få dage, men med Makari™ har vi faktisk noget at have det i. Makari™ er et verdenskendt brand, som er yderst anerkendt i kosmetikindustrien på verdensplan – netop grundet dens effektive formular og sikre brug af ingredienser. Med sine 100% naturlige ingredienser – herunder vidundermiddelet organiclarin, er Makari™ en sikker vinder indenfor kosmetik og hudplejeindustrien. Prøv Makari™ i dag, og få den smukke og ungdommelige hud du har drømt om, og slip samtidig af med hyperpigmentering, ældningspletter og fregner.

Hvad er ingredienserne?

Foruden vidundermidlet Organiclarin, så er Makari™ Exclusive Lotion lavet af 100% naturlige ingredienser. Derfor bør du ikke opleve nogen form for bivirkninger. Vi anbefaler dog, at læse ingredienslisten igennem – den finder du herunder – og se om du eventuelt skulle være allergisk overfor en eller flere af de indholdige ingredienser. Ingredienserne er som følgende: Aqua (Water), Glyceryl Stearate, isopropylmyristat, Glycerin, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, sorbitanstearat, Mineral Oil, Dimethicone, Carbomer, Organiclarine, Citrus limonum, lakrids ( Glycyrrhiza Glabra) Extract, gulerod (Daucus Catota Sativa) olie, retinylpalmitat, Allantoin, Lanolin Oil, Benzyl Alcohol, hydroxyethylcellulose, Panthenol, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, citronsyre, natrium laktat, Parfum (Fragrance), ascorbinsyre , natriumlaurylsulfat, natriumhydroxid, natriummetabisulfit Di-natrium-EDTA, methylparaben, Arbutin, propylparaben, et-Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Sikkert at bruge?

Eftersom denne lotion fra Makari™ kun indeholder 100% naturlige ingredienser, så er den ligeså effektiv. Vi anbefaler dog stadig, at du som tidligere nævnt, læser ingredienslisten for at se om du er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Såfremt du er allergisk, anbefaler vi ikke at du bruger lotionen.

Er du endnu usikker på sikkerheden, anbefaler vi at du laver en hurtig test på håndfladen, for at se, om der skulle opstå en allergisk reaktion.

Hvordan bestiller jeg?

Bestilling på ShytoBuy er nemt, sikkert og hurtigt. Vi benytter den højeste sikkerhedskryptering ,for at holde dine personlige oplysninger for dig selv. Du trykker blot ”tilføj til indkøbskurv” og fortsætter igennem betalingssystemet, hvor vi skal bruge dine leveringsoplysninger og betalingsoplysninger. Bestiller du i dag inden kl 17, kan vi levere din vare allerede i morgen med leveringsmetoden UPS.

Tøv ikke mere, og prøv Makari™ Exclusive Lotion i dag, så du kan få den smukke, gyldne og ungdommelige hud som du drømmer om, og få vitaliteten tilbage i dit liv!

Ofte købt sammen

Makari Exclusive Lotion mod pigmentpletter
Makari Exclusive Lotion mod pigmentpletter

500 ml Lotion | Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

889 kr.

+
StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

+
Makari Natcreme mod pigmentpletter
Makari Natcreme mod pigmentpletter

100 ml Creme | Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

579 kr.

1 Vare

889 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(62)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.69% baseret på 88 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget tilfreds.

T Tiny D
Bekræftet køb

Har brug Makaris ansigts creme i en lang tid og er nu også begyndte at bruge deres body lotion, og er mindst lige så tilfreds med den som med ansigtscremen

T Tine
Bekræftet køb

fungere hurtigt og giver en fantastisk glød til ens hud

J Julie
Bekræftet køb

Lidt dyr, men det er også en stor bøtte så det ender med at holde i ret lang tid alligevel

K Kathrine
Bekræftet køb

Min hud føles som om at den er 20 år yngre, efter jeg er begyndt at bruge Makari

Y Yvonne
Bekræftet køb

Lækker creme, kan varmt anbefales

P Pernille
Bekræftet køb

Super lækker tekstur og trænger hurtigt ind i huden..

C Carina
Bekræftet køb

Bedste lotion jeg har prøvet til min ret kræsne hud

J Jannie
Bekræftet køb

Synes ikke konsistensen passer så godt til min hudtype

J Jeanette
Bekræftet køb

Kan klart anbefales. Den er af super god kvalitet og dufter godt

H Heidi

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide