Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari™ Exclusive Serum

50 ml Serum | Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

Oversigt

Hvis du leder efter et sikkert og effektivt produkt, til at behandle og lysne din dyrebare hud, så skal du ikke lede længere! Med Makari™ Exclusive Serum med Organiclarin, er du sikret en skånsom men holdbar behandling. Denne serum fra Makari™ behandler både rynker, pigmentpletter, ældningspletter og fregner, så du kan slippe af med de mørke pletter, og få den smukke og ungdommelige glød, som du fortjener! Prøv Makari™ Exclusive Serum i dag!

 • Indeholder organiclarin, en kraftfuld og naturlig ingrediens indenfor hudpleje!
 • Anvend blot 2 gange om ugen for optimale resultater
 • Fjerner gradvist mørke pletter og misfarvning
 • Kan hjælpe dig med at opnå en jævn hudfarve
 • 100% naturlige ingredienser – ingen bivirkninger!

Denne effektive serum fra Makari™, er 100% fri for blegemidler, kemikalier eller hydroquinon, som udgør alvorlige trusler mod din hud. Denne serum er derimod medvirkende til, at du kan få en smuk og elegant, samt ungdommelig hud på kort tid – helt sikkert og effektivt. Prøv Makari i dag, og se magien blive til virkelighed!

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud
539 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Makari™ Toning Serum?

Hvis du leder efter en naturlig serum, som tager sig af din følsomme hud, men stadig effektivt bleger og fjerner mørke pletter, rynker og ældningspletter, så har du fundet vejen frem – nemlig Makari™! Denne effektive serum kan give dig den smukke og ungdommelige hud tilbage, som du længe har ønsket! Takket være dens avancerede formel, indeholdende Organiclarin, så kan denne serum hjælpe dig til at lette de intenst misfarvede pigmentpletter og områder, hvilket giver din hud en klar, lys og strålende hudfarve!

Hvad er ingredienserne?

Alle ingredienserne, som findes i Makari™ serien, er nøje udvalgt efter intensiv forskning og forsøg i dermatolog og kosmetikbranchen. Foruden den anerkendte ingrediens Organiclarin, findes disse effektive og 100% naturlige ingredienser i denne serum: Aqua (Water), Propylen Glycol, Carbomer, Glycerin, Sodium Laktat, Organiclarine, Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) ekstrakt, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Citrus limonum, Arbutin, retinylpalmitat, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Citrus Acid, Allantoin, ascorbinsyre, natriumsulfit dinatrium EDTA, A-Isomethylionone, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Hvad gør den effektiv?

Pigmentering er den største årsag bag ujævne og mørke pletter, hvilket naturlige behandlinger såsom denne effektive serum fra Makari™ sagtens kan hjælpe dig af med. Fyldt med Organiclarin, som er et anerkendt middel i kosmetikindustrien, kan Makari™ effektivt hjælpe dig med at få din pigmentering til at falme over tid. Dette vil få din hud og krop til at se smuk, ung og glødende ud. Prøv Makari™ i dag, og se magien ske!

Hvordan brug er jeg den?

Selvom det er enormt simpelt at benytte sig af denne serum fra Makari™, så er der nogle enkelte grundregler, som er gode at huske på.

 • Dette produkt er anbefalet til kropsbrug
 • Brug 2 gange om ugen og tilføj serummet 1-2 gange om dagen efter behov
 • Denne serum skal kun påføres på det ramte område
 • Kan effektivt bruges med Makari™ Lotions

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Når du bruger denne serum direkte, kan du forvente at se resultater allerede efter blot 2 uger. Det er dog anbefalet at bruge serummen for mindst 30 dage, for at kunne se den fulde effekt på din krop og din hud. Lad derfor være med at spilde tiden, og prøv Makari™ i dag, så du kan forvandle din hud, og få den smukke, ungdommelige og gyldne hud, som du fortjener!

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det tager en smule tid før at man rigtigt begynder at se effekten, men det er helt sikkert det værd

K Karin
Bekræftet køb

jeg ser uden tvivl mange år yngre ud efter jeg er begyndt at bruge Makari

S Susanne
Bekræftet køb

har ikke brugt det længe nok til rigtigt at se effekten, men det føles rigtigt lækkert at bruge, og levering var hurtigt.

S Sanne
Bekræftet køb

et af de bedste produkter jeg har prøvet, og helt sikkert det bedste til den pris.

J Julie
Bekræftet køb

Begyndte at bruge Makari efter at blive anbefalet det af en ven, og må indrømme at det har levet op til alle hendes anbefalinger, og mere til.

S Signe
Bekræftet køb

Virkelig lækker serum af super kvalitet

F Fernanda
Bekræftet køb

God kvalitet og god værdi for pengene. meget tilfreds!

M Mette
Bekræftet køb

Købte den til min kræsne teenagedatter, og hun elsker den!

M Mischa
Bekræftet køb

Fantastisk serum der føles vidunderlig på huden! God til sensitiv hud

J Julia
Bekræftet køb

Dejligt man bare skal bruge den to gange om ugen, og alligevel giver den fantastiske resultater

C Charlotte

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide