Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Makari™ Exclusive Toning Creme

Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

Oversigt

Reducer pigmentering og øg din huds elasticitet og naturlige udseende med hjælp fra Makari™ Exclusive Toning Creme. Takket være den effektive og kraftige ingrediens, organiclarin, kan du effektivt behandle hyperpigmentering og samtidig blegne huden på naturlig vis, hvilket giver en smuk og ungdommelig udstråling. Tag tilbage i tiden og nyd den smukke, ungdommelige hud du havde som ung, med Makari!

 • Giver effektivt en smuk og ungdommelig hud
 • Lavet af 100% naturlige ingredienser – herunder organiclarin
 • Blegner mørke områder af huden såsom fregner og ældningspletter
 • Fjerner pigmentering og øger udstrålingen
 • Indeholder ikke blegemidler, kemikalier eller hydroquinon.

Giv dit ansigt en smuk lød, som er lysende, strålende og jævnt fordelt på huden. Ved kontinuerligt brug en til to gange om dagen, 3 dage om ugen, vil du hurtigt kunne se mørke områder af huden, såsom fregner, ældningspletter og leverpletter blegne og gradvist forsvinde – sikkert og effektivt! For det bedste resultat, anbefaler vi at benytte denne Toning Creme fra Makari™ sammen med en dagcreme og natcreme.

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Vegetarisk

Hvad er Makari™ Exclusive Toning Creme?

Makari™ vil med sikkerhed forbløffe dig med det brede og effektive, samt naturlige sortiment, som de besidder. Denne toningcreme er en del af deres Exclusive serie, som er en vifte af raffinerede produkter, som indeholder organiclarin, så du kan opnå dine ønskede resultater på hurtigere og mere effektiv vis. Ved at anvende en lille mængde af denne toning creme på dit ansigt, vil du hurtigt se, at mørke pletter falmer, hvilket vil give dig en smuk og ungdommelig glød.

Vi ønsker at tage ligeså godt af din hud, som du selv gør. Derfor anbefaler vi Makari – fordi der hverken er blegemiddel, kemikalier eller hydroquinon i hele sortimentet. Makari™ er 100% naturlig, og giver dig derved den behandling du drømmer om

Hvordan virker cremen?

Vores planet, jorden, har utroligt mange elementer, som har vist stort potentiale i kosmetikindustrien med hensyn til blegning og udfasning af hudens mørke pletter og fregner. Denne creme fra Makari™ bruger alle disse naturlige og vegetabilske ekstrakter, til at danne en effektiv formel, som kan bruges af både mænd og kvinder, uanset hvilken hudtype du besidder. Med ingredienser, såsom det velkendte Organiclarin, hvilket er et naturligt stof, som effektivt afbleger huden og efterlader en sund og naturlig glød, og ligeledes aloe vera, kaviar, citronsyre og C-vitamin, er denne creme fra Makari™ en sikker vinder indenfor hudpleje.

Fordele ved Organiclarin

 • Naturligt baseret – ingen bivirkninger
 • Sikker at bruge på alle hudtyper
 • Afbleger effektivt hyperpigmentering og fregner
 • Fugter og udglatter huden, og efterladet et friskt og klart udseende

Hvad er ingredienserne?

Organiclarine er en aktiv ingrediens i Makari™ Eksklusiv Toning Creme. De øvrige ingredienser omfatter Aqua (Water), glycerylstearat, isopropylmyristat, Glycerin, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, sorbitanstearat, mineralolie, Dimethicon, Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Carbomer, Citrus limonum, gulerod (Daucus Catota sativa) olie, retinylpalmitat, allantoin, lanolinolie, benzylalkohol, hydroxyethylcellulose, panthenol, citronsyre, natriumlactat Parfum (Fragrance), ascorbinsyre, natriumhydroxid, natriummetabisulfit, Di-natrium EDTA, methylparaben, Arbutin, propylparaben, et-Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, benzylsalicylat, Citronellol, coumarin, geraniol, Limonene, Linalool.

Hvordan anvender jeg cremen?

Cremen anvendes på simpel og effektiv vis, som en hver anden hudcreme. Se illustrationen herunder for hurtigt overblik:

prima dopo trattamento revivogen

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(57)
4 Stjerner
(24)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.76% baseret på 84 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har haft fregner hele mit liv, og var ved at være godt træt af dem, så jeg undersøgte hvad man kunne gøre. Den her creme har lysnet dem super fint, uden at gøre resten af min hud lysere, så jeg ikke er blevet bleg. Er så glad for at jeg købte den, og vil anbefale den til alle i samme situation!!

C Cecilie
Bekræftet køb

Har kæmpet en del med alderspletter som tiden er gået, og besluttede mig for at investere i noget der kunne hjælpe mig med dem. At det så skulle blive denne creme, havde jeg ikke forudset! fik den anbefalet af en ven, og jeg har aldrig set tilbage siden. 5 stjerner herfra!

H Hannah
Bekræftet køb

Jeg har tidligere prøvet citron for at blege mine fregner, men synes at det var lidt for hårdt ved huden. Der er også citron i denne creme, men i mindre koncentreret form, så jeg synes det fungerer langt bedre

F Freja
Bekræftet køb

God creme, vil gerne anbefale den til andre. Min hud er flottere nu og jeg er glad for den

A Ayat
Bekræftet køb

Jeg er selv mixed-race, så min pigmentering kan godt være lidt off nogle steder. Den her creme har lysnet de steder hvor min hud har været mørkere end andre steder og givet mig en flot og ensartet hudtone

M Malika
Bekræftet køb

FEM ud af fem stjerner herfra... Lækker creme

T Trine
Bekræftet køb

Min hud er blevet mere jævn og jeg har en smuk glød året rundt nu

C Camilla
Bekræftet køb

Jeg er virkelig glad for mit køb... God kvalitet til en god pris

H Helene
Bekræftet køb

Min hud ser meget yngre ud efter bare et par måneders brug!

S Sofie
Bekræftet køb

Min søster og jeg bruger den begge, og vi er vildt glade for den

T Tine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide