Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Exclusive Creme 50g Creme | Pigmentkorrigerende creme

Makari

289 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Reducer pigmentering og øg din huds elasticitet og naturlige udseende med hjælp fra Makari™ Exclusive Toning Creme. Takket være den effektive og kraftige ingrediens, organiclarin, kan du effektivt behandle hyperpigmentering og samtidig blegne huden på naturlig vis, hvilket giver en smuk og ungdommelig udstråling. Tag tilbage i tiden og nyd den smukke, ungdommelige hud du havde som ung, med Makari!

 • Giver effektivt en smuk og ungdommelig hud
 • Lavet af 100% naturlige ingredienser – herunder organiclarin
 • Blegner mørke områder af huden såsom fregner og ældningspletter
 • Fjerner pigmentering og øger udstrålingen
 • Indeholder ikke blegemidler, kemikalier eller hydroquinon.

Giv dit ansigt en smuk lød, som er lysende, strålende og jævnt fordelt på huden. Ved kontinuerligt brug en til to gange om dagen, 3 dage om ugen, vil du hurtigt kunne se mørke områder af huden, såsom fregner, ældningspletter og leverpletter blegne og gradvist forsvinde – sikkert og effektivt! For det bedste resultat, anbefaler vi at benytte denne Toning Creme fra Makari™ sammen med en dagcreme og natcreme.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 50 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Makari™ Exclusive Toning Creme?

Makari™ vil med sikkerhed forbløffe dig med det brede og effektive, samt naturlige sortiment, som de besidder. Denne toningcreme er en del af deres Exclusive serie, som er en vifte af raffinerede produkter, som indeholder organiclarin, så du kan opnå dine ønskede resultater på hurtigere og mere effektiv vis. Ved at anvende en lille mængde af denne toning creme på dit ansigt, vil du hurtigt se, at mørke pletter falmer, hvilket vil give dig en smuk og ungdommelig glød. Vi ønsker at tage ligeså godt af din hud, som du selv gør. Derfor anbefaler vi Makari – fordi der hverken er blegemiddel, kemikalier eller hydroquinon i hele sortimentet. Makari™ er 100% naturlig, og giver dig derved den behandling du drømmer om

Hvordan virker cremen?

Vores planet, jorden, har utroligt mange elementer, som har vist stort potentiale i kosmetikindustrien med hensyn til blegning og udfasning af hudens mørke pletter og fregner. Denne creme fra Makari™ bruger alle disse naturlige og vegetabilske ekstrakter, til at danne en effektiv formel, som kan bruges af både mænd og kvinder, uanset hvilken hudtype du besidder. Med ingredienser, såsom det velkendte Organiclarin, hvilket er et naturligt stof, som effektivt afbleger huden og efterlader en sund og naturlig glød, og ligeledes aloe vera, kaviar, citronsyre og C-vitamin, er denne creme fra Makari™ en sikker vinder indenfor hudpleje.

Fordele ved Organiclarin

 • Naturligt baseret – ingen bivirkninger
 • Sikker at bruge på alle hudtyper
 • Afbleger effektivt hyperpigmentering og fregner
 • Fugter og udglatter huden, og efterladet et friskt og klart udseende

Hvad er ingredienserne?

Organiclarine er en aktiv ingrediens i Makari™ Eksklusiv Toning Creme. De øvrige ingredienser omfatter Aqua (Water), glycerylstearat, isopropylmyristat, Glycerin, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, sorbitanstearat, mineralolie, Dimethicon, Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Carbomer, Citrus limonum, gulerod (Daucus Catota sativa) olie, retinylpalmitat, allantoin, lanolinolie, benzylalkohol, hydroxyethylcellulose, panthenol, citronsyre, natriumlactat Parfum (Fragrance), ascorbinsyre, natriumhydroxid, natriummetabisulfit, Di-natrium EDTA, methylparaben, Arbutin, propylparaben, et-Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, benzylsalicylat, Citronellol, coumarin, geraniol, Limonene, Linalool.

Hvordan anvender jeg cremen?

Cremen anvendes på simpel og effektiv vis, som en hver anden hudcreme. Se illustrationen herunder for hurtigt overblik:


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.69% baseret på 960 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev