Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Extreme Carrot and Argan Creme

50 g Creme | Pigmentkorrigerende creme

Du er ikke længere nødt til at skjule dine mørke pletter og pigmentfejl med make-up. Med Makari™ Exclusive Creme med Argan og gulerodsolie, kan du effektivt få lysere og smukkere, samt mere glansfuld hud. Denne geniale kombination af effektive planteekstrakter, giver dig en yngre og sundere hud, alt imens den giver huden en ideel fugtighed. Prøv Makari™ Exclusive Creme med Argan og Gulerodsolie i dag!

  • Fjerner pletter og pigmentfejl
  • Indeholder vitamin E, C og Organiclarine
  • Avanceret formel med Argan og Gulerodolie
  • Minimerer hyperpigmentering af huden
  • Fri for hydroquinon

Hvis du lider med hudproblemer såsom fregner, pigmentering, akne ar, pletter fra aldring eller mærker, så kunne denne eksklusive creme fra Makari™ være løsningen! Ved daglig konsekvent brug, kan du effektivt minimere produktionen af melanin, som er ansvarlig for denne formørkning af huden og produktionen af pigmentpletter

  • Vegansk
  • Normal hud
  • Tør hud
  • Vegetarisk
359
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Makari™ Exclusive Creme?

Hvad er Makari™ Exclusive Creme?

Vi bringer her en enestående hudplejeserie med organiclarine, vitamin E og C. Denne hudcreme fra Makari er unik, med sine enestående argan og gulerod ekstrakter og olier. Du vil garanteret opleve en forbedring i din huds velvære og udstråling, takket være de effektive og naturlige planteekstrakter og olier inkluderet i denne creme. Mens andre hudplejeprodukter kan være hårde overfor huden, og ødelægge hudens evne til at fugtiggøre sig selv på sigt, er Makari ideel til at give dig en velfugtet og velbalanceret hud, og samtidig opretholde hudens naturlige evne til at fugte. Foruden at fugte huden, kan Makari™ Exclusive Creme effektivt fjerne pigmentering og tegn på ældning. Få en smuk og ungdommelig hud med Makari!

Hvordan virker cremen?

Makari serien er produceret efter at have været igennem intens kliniske og tekniske tests, hvilket resulterer i en sikker, effektiv og naturlig formular, lavet med de stærkeste naturekstrakter i verden. Makari™ Exclusive Hudcreme indeholder to essentielle olier, som har været kendt i kosmetikbranchen i årevis for sin effekt og gavnlige virkning på huden – nemlig Argan og Gulerodsolie. Den creme med Vitamin E og C og Organiclarine hjælper med at minimere produktionen af melanin, hvilket er til grundlag for produktionen af mørk hud og pigmentering.

Argan  Oile
Argan Oile

Bruges til at fugte og hydrere, samt blødgøre og vedligeholde huden. Dette gøres for at give optimal effekt og skønhed.

Gulerods Olie
Gulerods Olie

Beskytter mod det omkringliggende miljøs forurening af huden, samt blødgør huden takket være potente antioxidanter.

Hvad er ingredienserne?

Hvad er ingredienserne?

De aktive ingredienser i Makari Exclusive Toning Cream er arganolie, gulerod frø olie og Organiclarine. De øvrige ingredienser omfatter: Aqua (vand), PEG 100 glycerylstearat, isopropylmyristat, Cetearyl Alcohol, Glycerin, geraniol, propylenglycol, Mulberry (Morrus Alba Root) Extract, Ceteareth-20, Arbutin, Kojic dipalmitat, dimethicon, Mineral Oil ( Paraffinun), Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Parfum (Fragrance), natriumlactat Allantoine, Methyl Gluceth -10, tocopherylacetat (Vitamin E), ascorbinsyre, natriumlaurylsulfat, vitamin A palmitat, dinatrium EDTA, methylparaben, natriummetabisulfit , Proylparaben, benzylalkohol, benzylbenzoat, hexylkanelaldehyd, benzylsalicylat, Citronellol, Citral, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Benzylcinnamat, cinnamylalkohol, Cinnamal, Linalool, coumarin, Eugenol, Famesol, geraniol.

Læs mere
Makari Extreme Carrot and Argan Creme 50 g Creme | Pigmentkorrigerende creme

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Først gang jeg brugte den, vender tilbage med svar på den produkt.

R Ravi
Bekræftet køb

Rigtig god for min hud :)

C Cecilie
Bekræftet køb

Rigtig skøn efterglød den giver og efterlader huden dejligt blød. Jeg vil genbestille når jeg løber tør.

S Stine
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter