Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Makari Extreme Argan & Gulerodsgel

Gel mod pigmentpletter og -fejl

Oversigt

Makari™ tror altid på en naturlig tilgang til hudpleje, med milde men effektive ingredienser. Som følge af denne tradition, har Makari™ lavet denne eksklusive gele fra æteriske olier, fra kernerne af argan træet, samt gulerod frø. Dette danner rammerne for den nærende base til Makari™ Extreme Gele, som er et mirakel indenfor hudplejeserien. Denne gele holder din hud glat, velfugtet og lys. Med dens naturlige ingredienser vil dine pigmentpletter og ældning gradvist falme, hvilket vil efterlade en naturlig, smuk og ungdommelig glød i huden. Prøv Makari™ i dag!

 • Indeholder arganolie og gulerodsolie
 • Indeholder organiclarine, en aktiv og blid ingrediens
 • Sikker og effektivt planteekstrakt formular
 • Se gradvist lysere hudtone
 • Anbefalet til alle hudtyper

Makari™ Extreme Gele er en unik løsning til at lysne huden, gøre den mere fugtig og give den en eksklusiv glød. Udover dette, er Makari™ hudplejeserien klinisk og teknisk testet, og den kosmetiske videnskab bag er anerkendt af adskillige dermatologer verden over. Serien er designet til at holde huden strålende og jævnt glødende. Prøv Makari™ i dag, og få en smuk, ungdommelig og vital hud!

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud

Hvad er Makari™ Extreme Gele?

De reparerende ingredienser i denne gele fra Makari™ stammer oprindelgit fra naturlig argan og gulerodsolier, hvilket gør denne gele til en fantastisk og naturlig hud blegnings behandling. Dette hjælper med at rense og fjerne mørke områder på huden såsom fregner, ældningspletter og leverpletter. Derudover hjælper geleen med at lysne huden og give den en ungdommelig og vital glød, grundet ingrediensen organiclarine. Derved opnår du en smuk, blød og fugtig hud. Al dette gør denne gele til det perfekte supplement til andre Makari™ produkter, som har lignende effekt.

Hvordan virker Makari™ Extreme Gele?

>Denne formular kombinerer de naturlige olier og planteekstrakter, som kosmetikindustrien har brugt som sit hemmelige våben i mange år. Denne lysnende gele er del af en eksklusiv hudplejeserie fra Makari™, som er lavet specifikt fra arganolie og gulerodsolie, samt organiclarine. Ydermere indeholder geleen vitamin C og E, som medvirker til at give en smukkere, lysere og mere ungdommelig hud.

 • Argan olie - Bruges til at fugte huden på effektiv og sikker vis
 • Gulerods Olie - Beskytter mod miljøpåvirket forurening, samt blødgør huden med potente antioxidanter
 • Organiclarine - Hjælper effektivt med at falme hyperpigmentering, hvilket langsomt lysner huden og giver smuk og vital hud

>Alle disse ingredienser danner tilsammen en kraftfuld og effektiv formular, som giver det absolut bedste hudplejeprodukt på markedet til lysning af huden. Geleen fungerer ved at planteekstrakterne og de naturlige ingredienser minimerer produktionen af melanin, som er hovedårsagen til at din hud gøres mørkere. Du skal bruge Makari™ Extreme Gele dagligt for at gradvist udjævne mørke pletter og pigmenteringsproblemer såsom fregner, ældningspletter, akne, og ar heraf.

Hvordan bruges Makari™ Extreme Gele?

makari_img

Hvilke ingredienser?

Dette produkt fra Makari™ indeholder en lang række naturlige produkter. Af de mest nævneværdige er argan og gulerodsolie, vitamin E og C, samt organiclarine. Af andre ingredienser indeholder produktet: Aqua (vand, PEG 100 glycerylstearat, isopropylmyristat, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Mulberry (Morus Alba Root) Extract, Organiclarine, propylenglycol, Ceteareth-20, Argan olie, Arbutin, Kojic dipalmitat, dimethicon, Mineral Oil (Paraddinun), Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Parfum (Fragrance), Daucus carota sativa (gulerod) Seed Oil, natriumlactat allantoin, Methyl Gluceth-10, tocopherylacetat (Vitamin E), ascorbinsyre, natriumlaurylsulfat, vitamin A palmitat, Sodium metabisulfite, dinatrium EDTA, methylparaben, Proylparaben, benzylalkohol, Benzyl Benzonate, hexylkanelaldehyd, benzylsalicylat, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzylcinnamat, Isoeugenol, cinnamylalkohol, Cinnamal, Citral, Linalool, coumarin, Fugenol, Farnesol, Geraniol.

Ofte købt sammen

StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

+
Biotin Gummies
Biotin Gummies

5000 mcg 120 Gummies | Vitaminer til hår, hud og negle

195 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(61)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.41% baseret på 97 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er netop begyndt at bruge denne, og synes allerede jeg kan mærke forskel efter en uge - glæder mig til at se hvordan det ser ud om en måned!

M Majse
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide hvor hurtigt denne gel blander sig i mit ansigt. Det også dufter meget sød og er virkelig blød.

L Leila Z
Bekræftet køb

Den er virkelig mild mod min sensitive hud og samtidig utrolig effektiv!

R Regine
Bekræftet køb

Super lækker gel...

E Elly
Bekræftet køb

Utrolig god og billig! Jeg bruger den hver eneste dag!

L Louise
Bekræftet køb

Første gang jeg har brugt den, vender tilbage med svar på den produkt

R Ravi
Bekræftet køb

har længe ledt efter en billig gel som indeholder arganolie.. at denne også indeholder vitaminer er jo blot et plus, og så dufter den utrolig dejligt. elsker denne gele!

m marian
Bekræftet køb

kan slet ikke stoppe med at bruge den pga. den super dejlige duft, og så kan jeg tydeligt se at mine mørke pletter bliver finere og mindre synlige

t trine
Bekræftet køb

god gele til fine penge

j janni
Bekræftet køb

elsker makari! nu har jeg efterhånden købt alt fra denne serie, og er super tilfreds ved effekten

k karina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide