Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Extreme Carrot and Argan Lotion

500 ml Lotion | Pigmentkorrigerende lotion

Denne hudplejeserie fra Makari™ er den eneste serie, som indeholder organiclarine og vitamin E og C. ShytoBuy vil gerne løfte sløret for denne lotion fra Makari™, som er specielt designet til at fjerne pigmentpletter og effektivt lysne din hud, så du kan få en frisk, ungdommelig og smuk glød. De naturlige ingredienser i Makari™ Extreme Carrot & Argan Lotion indeholder ekstrakter og olie fra argan og gulerod, hvilket er anerkendte ingredienser i kosmetikindustrien.

 • Indeholder hudlysnende argan og gulerodsolie
 • Fjerner pigmentering og givet øget glød
 • Indeholder vitamin E, C og Organiclarin
 • Naturlige planteekstrakter, som giver en smuk hudtone
 • Ødelægger ikke huden
 • Anbefalet til alle hudtyper

Alle produkterne fra den nye og effektive Argan&Carrot serie fra Makari™ er forskellige i form, men ens i deres homogene effekt. Makari™ Extreme Carrot & Argan Lotion er væsentligt mere fedtet end den tilsvarende creme, men har samme fantastiske effekt på huden. Få en strålende glød og ungdommelig hud i dag med Makari™!

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud
789
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Makari™ Extreme Carrot & Argan Lotion?

Makari™ Extreme Carrot & Argan Lotion

Naturen florerer med en lang vifte af fantastiske løsninger til at øge vitaliteten og udseendet af din hud. Makari™ Extreme Carrot & Argan Lotion benytter nogle af de absolut bedste og mest effektive ingredienser til at lysne huden, fjerne pigmentpletter og øge din hudtone på effektiv og sikker vis. Argan og gulerodsolien, som du finder i denne lotion, imødegår de naturlige vitaminer og glycerinniveauer i huden, som lysner din hudtone uden at gøre skade på din hud.

Hvordan virker det?

De aktive ingredienser i denne lotion fra Makari™ er bl.a. argan olie, gulerodsfrø olie og organiclarin, som hjælper med at transformere træt og uren hud til smuk, glødende og ungdommelig hud, som har et smukkere og mere vitalt udseende.

 • Argan Olie - Bruges til at fugtiggøre huden, og give en blødere hud
 • Gulerods Olie - Beskytte mod miljøets forurening af huden, og blødgør huden med stærke og potente antioxidanter
 • Organiclarin - Hjælper med at fjerne pigmentering, og forebygger mod fremtidige mørke pletter ved at minimere produktionen af melanin

Hvordan bruges Makari™ Extreme Lotion?

Hvad indeholder denne lotion fra Makari™?

Udover de mest essentielle ingredienser, som er argan olie, gulerodsolie og organiclarin, indeholder denne hudlotion ligeledes: vand (Aqua) PEG 100 Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Mulberry (Morus Alba Root) Extract, Organiclarine, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Argan Oil, Arbutin, Kojic Dipalmitate, Dimethicone, Mineral Oil (Paraddinun), Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Fragrance, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Sodium Lactate, Allantoin, Methyl Gluceth-10, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Vitamin A Palmitate, Sodium Metabisulfite, Disodium EDTA, Methylparaben, Proylparaben, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzonate, Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl Cinnamate, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Citral, Linalool, Coumarin, Fugenol, Farnesol, Geraniol.

Er der nogen bivirkninger?

Denne lotion er, ligesom alle andre produkter i Makari™ serien, lavet af 100% naturlige ingredienser. Du bør derfor ikke opleve nogen form for bivirkninger. Dog anbefaler vi at tjekke ovenstående ingrediensliste, for at sikre, at du ikke er allergisk overfor en eller flere af de pågældende ingredienser. Er du endnu i tvivl, kan du hurtigt lave en test, ved at påføre en fingerspids lotion på din håndflade, og lade det sidde. Du vil derved hurtigt kunne se, om du får en allergisk reaktion i form af rødme eller kløe.

Læs mere
Makari Extreme Carrot and Argan Lotion 500 ml Lotion | Pigmentkorrigerende lotion

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

80.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Et super produkter

L Lars A
Bekræftet køb

Min hudtone er forbedret drastisk efter jeg er begyndt med denne lotion

S Signe
Bekræftet køb

Prisen værd

O Osvaldo
Bekræftet køb

Fremragende emballage, dejlig lugt, godt på huden. Kunne ikke be om mere.

M Maria
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter