Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

ShytoBuy

Naturlig og effektiv behandling af rynker

Rynker er en naturlig del af at blive ældre – det sker for os alle, da kroppen forandres med alderen, og da vi udsættes for en række faktorer, der påvirker vores hud hver eneste dag. Men bare fordi det er naturligt og sker for alle, er det sjældent, at nogen ønsker sig at have rynker. De fleste søger at behandle og undgå rynker, hvilket tydeligt ses på mængden af antirynkecremer og behandlinger, du kan finde overalt!

Hvis du er bekymret for at udvikle rynker, eller allerede har rynker, som du gerne vil slippe af med, så læs med her og lær mere om, hvad der kan bidrage til rynker, og hvad du selv kan gøre for at bidrage til at få en mere ungdommelig og glødende hud på nem og naturlig vis.

Du vil ofte lægge mærke til rynker omkring øjnene eller i panden før resten de begynder at dukke op i resten af ansigtet.

Hvorfor får man rynker?

Rynker opstår til dels i takt med den naturlige aldring af kroppen og til dels som et resultat af, hvad vi udsætter vores hud for på daglig basis. Rynker opstår på naturlig vis, fordi kroppens ældes, og derfor mister en del af sin naturlige glød, elasticitet og tykkelse. Dette skyldes, at kroppens naturlige processer forandres med alderen – det samme gør kroppens naturlige indhold af de vitaminer og proteiner, der er med til at bidrage til at opretholde hudens sundhed og elasticitet, hvorfor det er særligt vigtigt, at du sørger for at indtage de rette næringsstoffer til at hjælpe din krop med at opretholde og pleje huden. Det vil derfor ikke være underligt, at du oplever huden som ældre, kedelig og grå, hvis ikke du sørger for at have en sund og varieret kost!

Det er dog ikke kun den naturlige aldrig eller mangel på næringsstoffer, der bidrager til, at du får rynker. Eksterne faktorer, såsom eksponering til solens stråler, vind og vejr kan også bidrage til hudens aldring. Din livsstil kan også have en stor betydning for din hud. Hvis du bruger meget tid udendørs, vil vejret og solen påvirke huden på forskellige måder, og kan bidrage til, at den ældes hurtigere, bliver tør eller er mere tilbøjelig til udslæt. Det samme kan være tilfældet, hvis du bruger meget tid i et miljø eller har en livsstil, der indeholder stoffer, som kan påvirke huden – f.eks. klor i en svømmehal, støv på en fabrik, hvis du er ryger eller hvis du ingen hudplejerutine har overhovedet.

Der er derfor flere faktorer, der kan forårsage eller bidrage til, at du får rynker – og derfor flere faktorer du bør være opmærksom på. Heldigvis betyder dette samtidig, at der er flere ting, du selv kan gøre for at pleje din hud og reducere rynker!

Det er normalt at få rynker med alderen, dog kan de naturligt og simpelt behandles og forebygges med en god hudplejerutine

Kan man gøre noget ved rynker?

Det bedste, du kan gøre for at pleje eller undgå rynker,er, at få en livsstil, der bidrager til at pleje din hud. Dette inkluderer at sørge for, at kroppen får de rette næringsstoffer igennem din kost og rigeligt med væske til at fugtgive huden, samtidig med en hudplejerutine, der er målrettet din huds unikke behov – og selvfølgelig en livsstil, hvor du mindsker vaner og eksterne faktorer, der kan have en negativ påvirkning for din hud.

Noget af det letteste er at få en god hudplejerutine, hvor du gør brug af en god ansigtscreme eller mere specifikt anti-aging-cremer, hvis behovet er der. Det er vigtigt, at du vælger en ansigtscreme eller anti-age-creme, der er målrettet din hudtype og dækker din huds behov. Da din hud kan blive mere sart med alderen, fordi den bliver tyndere, kan du med fordel vælge en, der er baseret på naturlige ingredienser, så du kan opleve en både mild og effektiv effekt uden at skulle bekymre dig om stærke ingredienser i din hudpleje.