Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Kombipakke til kvinder i overgangsalderen

Kombipakke | Med Proferia & kæmpenatlysolie

Oversigt

Til kvinder der oplever symptomer på overgangsalderen. Hvis du er bekymret over rødmen, hedeture om natten og lavt libido, så behøver du ikke være det længere med denne unikke pakke! Disse 2 produkter kombinerer hinanden til at at støtte den naturlige balance af din krops hormoner, som yderligere hjælper med dit generelle velvære. Opdag denne praktiske kombination til dine behov.

  • Proferia
  • Kæmpenatlysolie kapsler

Hvad kan jeg finde i min overgangsalder kombipakke?

Sådan anvender du overgangsalder kombipakken

For at få mest muligt ud af din overgangsalder kombipakke, skal du gøre følgende:

Påfør Proferia cremen en gang om dagen på din hals, dit bryst og indersiden af armene. Ideelt anvendes ¼ til ½ teske creme dagligt, men mængden kan variere afhængig af graden af dine symptomer og individuelle behov. For at maksimere absorberingen af cremen, anbefales det at skifte mellem områderne:

  • Præmenstruelle kvinder kan begynde at bruge Proferia i 14 dage imellem 2 konsekutive menstruationscyklusser. Beregn din cyklus fra første dag med blødning og start brugen af Proferie fra dag 12 af din cyklus og indtil dag 26 af din cyklus.
  • Postmenstruelle kvinder kan anvende Proferia cremen i 21 konsekutive dage og derefter stoppe med at bruge den i 1 uge.

Følg op med kæmpenatlysolie kapsler. Tag blot 1 kapsel om dagen og slug den med et glas vand i forbindelse med at af dine måltider. Vi anbefaler at tage en kapsel samme tid hver dag. For at få mest muligt ud af kæmpenatlysolie kaspler bør de være tilskud til en afbalanceret diæt og motion. Brug dem ikke som en erstatning for et måltid.

Hvis du er gravid eller ammer, skal du ringe til din læge før du begynder at anvende produkterne. Da produkterne lavet af helt naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger. Inden brug anbefaler vi dog, at du tjekker ingredienserne for potentielle allergener.

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide