FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Phiero Feromoner til mænd

Roll-on feromoner til mænd

Oversigt

Phiero Night er en diskret roll-on feromon parfume til mænd i lommestørrelse. Den er baseret på syntetiske feromoner særligt udvalgt på baggrund af forskning af det menneskelig feromon system, hvilket kan hjælpe dig til at indgyde ophidselse og seksuel attraktion hos kvinder, mens det kan booste din selvtillid. Den er i lommestørrelse så diskretionen bevares og den kan bruges let i uventede situationer, så du kan booste selvtilliden og skabe de bedste forudsætninger for at forføre de personer du møder.

 • Diskret i lommestørrelse
 • Hjælper til at opnå seksuel respons
 • Kan hjælpe på selvtilliden
 • Diskret fremtoning – kun aromaen fra parfumen
 • Øjeblikkelig effekt
 • Videnskabelig feromon-forskning

Dette kraftfulde forføringsmiddel er baseret på mange års forskning i neurokemiens indflydelse på kærlighed, samt hvorfor personer lettere lader sig forføre af feromoner. Dufte har en stor indflydelse på underbevidstheden og derigennem den attraktivitet, vi udviser som mennesker overfor andre personer. Phiero Night Man stimulerer aktiviteten i hjernen, hvilket indgyder en seksuel respons til modtagerne af feromonernes duft, mens den samtidig medfører en følelse af sikkerhed og selvtillid til brugeren af parfumen.

 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • ISO
 • Klinisk bevist

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • ISO
 • Klinisk bevist

Hvad er Phiero Night Man

Phiero Night Man er en roll-on feromon parfume, som består af tre syntetiske feromoner, som forbedrer den underbevidste attraktion mellem personer. Hovedfordelen ved feromon parfumer er, at de arbejder med den menneskelige duft. Menneskelige aromaer er en af de mest kraftfulde dufte til stimuli af seksuel attraktion og følelser, hvilket skyldes at neuro-impulser der opstår som følge af disse dufte transmitteres direkte til cerebral cortex. Dette får stor betydning for, hvordan vores tanker og følelser udformer sig. Når disse dufte præsenterer sig i en form som feromon parfume betyder det, at virkningen bliver nærmest øjeblikkelig.

Hvordan virker det?

Feromoner er kemikalier genereret af neurokemiske reaktioner i hjernen som produceres for at indgyde en adfærdsmæssig positiv ændring hos det modsatte køn. Med simple ord, så er feromoner en metode til at kommunikere til underbevidstheden der frembringer en seksuel respons. Feromoner skaber dog ikke en euforisk følelse eller direkte ophidselse, men i stedet forøger den indflydelsen fra stimulansen (visualitet og lyd) som kroppen allerede udsættes for. Phiero Night Man feromon parfume hjælper til at forbedre din menneskelig duft og feromoner hjælper dig til at opnå succes, selvtillid og indgyde seksuel lyst hos det modsatte køn uanset hvor du går hen.

shydk-phiero-night-men-infograph

Anvendelse

Hvordan du påfører Phiero Night Man med 4 simple trin:

phiero-night

Det anbefales at benytte Phiero Night efter bad for at bevarer feromonerne intakte.

phiero-night

Påfør huden med roll-on på områder som hals, ører og håndled.

phiero-night

Feromon parfumer absorberes og bevares i huden i 8-10 timer så længe de påføres korrekt.

phiero-night

Produktet opnår sin fulde effekt inden 30 minutter efter påføringen.

Anbefalinger

Påføring: Kroppen er i besiddelse af visse områder, som vil skabe en bedre effekt fra Phiero Night Man. Disse områder kaldes ”pulspunkter” og befinder sig på steder som hals, ører og håndled. Disse områder har en ekstra stor blodtilførsel, hvilket skaber højere kropsvarme og stimulerer virkningen feromoen roll-on parfumen.

Gode råd: Vær sikker på, at din hud ikke er tør, da det ikke kun er sundere for huden, men også sikrer langvarig effekt af Phiero Night Man. Feromoen parfumen absorberes af huden og er aktiv i 8-10 timer så længe den påføres korrekt.

Specifikationer: Påfør direkte på huden som du ville gøre med en normal parfume. Beholderen er en 10 ml roll-on og Phiero Night Man er udelukkende til ekstern brug. Varigheden er forskellige alt efter forbrug, men der er ingen begrænsninger på hvor ofte du kan gøre brug af feromoner.

Hvornår kan jeg se resultater?

Phiero Night Man virker næsten øjeblikkeligt ved påføringen. De tre feromoner absorberes i huden og skaber en unik indvirkning på modtagens underbevidsthed som forklares mere detaljeret nedenfor. Hvis den anvendes på pulspunkterne opleves effekten hurtigere og bedre.

Forskningen bag feromoner

Phiero Night Man roll-on parfume er baseret på tre vigtige syntetiske feromoner, som hjælper til at indgyde seksuel respons på naturlig og organisk vis.

Androsterone: Dette feromon har en rolle der hjælper til at skabe et maskulint og selvsikkert image. Det associeres med det mandlige kønshormon og opfanges ubevidst af Vomeronasal Apparatus, hvilket stimulerer en forøget seksuel interesse.

Delta 16-OL: Dette er et feromon til brug ved kommunikation og forhold til omgivelserne. Det giver brugeren bedre selvtillid, hvor han bedre tilpasses stimulanser fra omgivelserne, hvilket booster selvtilliden og forbedrer verbale og non-verbale kommunikationsevner.

A-Keto: Dette feromon kan sammenlignes med Delta 16-OL bortset fra, at den også hjælper til at bryde spændingen ved møder med nye mennesker – en såkaldt icebreaker. Desuden gøres samtaler nemmere ved at stimulere en bedre personlig respons.

Sikker at anvende

Phiero Night Man har ingen kendte bivirkninger, men vi anbefaler alligevel at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. For yderligere forholdsregler kan der foretages en punkttest på bagsiden af hånde. Hvis du ser nogen reaktioner, stop med at anvende produktet. Phiero NIght Man er pålideligt og registreret hos den kosmetiske produkt-notifikation portal (CPNP) under nummeret ”CPNP Phiero Night Man: 1910670”. Denne roll-on feromon parfume kan implementeres i din normale hudplejerutine. Hvis du har yderligere spørgsmål til ingredienserne anbefales det at kontakte din lokale læge for yderligere information.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(28)
4 Stjerner
(17)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.57% baseret på 48 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg har haft meget nemmere ved at komme i kontakt med kvinder efter jeg er begyndt at bruge den

M Martin
Bekræftet køb

Piger er pludselig flirtende med det samme når man går hen til dem

K Kristian
Bekræftet køb

Havde ikke meget tiltro til produktet, men jeg endte med at bestille det alligevel, og jeg er glad for at sige at jeg tog kraftigt fejl.

K Kevin
Bekræftet køb

Har gjort underværker for min selvtillid.

S Simon
Bekræftet køb

Super, produkt!

O Oliver
Bekræftet køb

Scorer klart flere damer i byen med denne på hehe

S Simon
Bekræftet køb

Den fik lokket min nuværende kæreste i fælden, så den virker ;)

T Thomas
Bekræftet køb

Kan ikke mærke den store forskel. men den dufter meget godt

G Gustav
Bekræftet køb

Jeg føler mig mere selvsikker når jeg har den på, og det tror jeg, kvinderne kan mærke!

A Anders
Bekræftet køb

Købte den til min kæreste da jeg havde problemer med min sexlyst, og jeg føler mig mere tiltrukket af ham med den på

R Rita

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide