Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Professionelle tips til en solbrændt glød

Når det kommer til solbadning og at opnå den smukke sommerglød hele året rundt, så er der meget andet, du kan gøre, udover at ligge i solen hele dagen! For at hjælpe dig med at få det professionelle solbrændte look, der får dig til at føle dig som en græsk gud eller gudinde, kan du prøve vores simple tips til under og efter solbadning og se, hvad de kan gøre for dig!

Tips til solbadning:

 1. Brug solcreme

  Den vigtigste ting, når det kommer til solbadning, enten naturligt eller i et solarie, er at sørge for, du er beskyttet. Solen producerer UV-stråler, og selvom den rigtige mængde kan give dig den gyldne glød, så kan de også resultere i en grim solskoldning.

  Udover at giver dig en rød glød i stedet for en gylden, så kan UV-stråler også skade din hud og ovenikøbet føre til tidlig aldring, ujævn hudtone og pigmentering. For at undgå alt dette, skal du sørge for, at du bruger en solcreme af god kvalitet med en høj SPF hver eneste gang, du er ude i solen. Du kan også finde makeup og hudplejeprodukter tilsat SPF for yderligere beskyttelse.

 2. Brug en solbadnings-olie

  Udover din favorit solcreme, når du er ude for at blive solbrændt, kan du også prøve en olie! Disse virker ved at tiltrække og fokusere UV-strålerne på huden, så du bliver hurtigere brun. Nogle bruger også yderligere bronzers for at tilføje farve på hudens yderste lag.

  Som et resultat, kan solbadnings-olier være en god metode til at intensivere din naturlige glød, så du kan få mere ud af den tid, du bruger i solen. Du skal bare sørge for at være forsigtig, når du bruger olier, da de fokuserer UV-strålerne på din hud, så de kan gøre mere skade end gavn, hvis din hud ikke er ordentlig beskyttet. Prøv en, der indeholder SPF, samtidig med, du bruger solcreme indenunder først.

 3. Prøv et kosttilskud

  Endnu en fantastisk metode til at forbedre din hudfarve, mens du solbader, er ved at bruge et kosttilskud. De indeholder naturlige ingredienser og virker ved at støtte kroppens naturlige evne til at blive brun ved at fremskynde melaninproduktionen, mens de samtidig beskytter kroppen indefra.

  Nogle af de bedste ingredienser at kigge efter i denne type kosttilskud er Kobber, der er kendt for at bidrage til normal hudpigmentering, Lutein fra morgenfruer, der opbygger hudens tolerance mod solen, og Vitamin E, der støtter beskyttelsen af cellerne mod den oxidative stress fra UV-strålerne.

Tips til efter solbadning:

 1. Hold din hud hydreret

  Når du har opnået den smukke solbrændte hud efter at have fulgt rådene ovenfor, vil du selvfølgelig gerne have den til at holde så længe som muligt og blive ved med at se godt ud! Den bedste løsning er at holde din hud hydreret og sund. Dehydreret hud ser tør og kedelig ud og kan få din glød til at forsvinde meget hurtigere.

  Velhydreret hud holder derimod din hud glødende og frisk. Det hjælper også mod aldringstegn som fx fine linjer og rynker og hjælper med at vedligeholde hudens elasticitet. Den bedste metode til at holde din hud hydreret er ved at drikke en masse vand og påføre fugt regelmæssigt, specielt efter et bad.

 2. Brug en tonet fugtighedscreme

  Vidste du, at du kan få fugtighedscremer, der både hydrerer huden og tilføjer lidt farve? Det gode ved tonede fugtighedscremer er, at du kan bruge dem dagligt eller et par gange om ugen for at pleje din hud, og de kan også gradvist forbedre din glød ved hvert brug.

  De er ikke så intense som selvbruner, så derfor er der mindre risiko for at få pletter, streger eller en orange farve. Bare sørg for, at du ikke påfører for mange lag på en gang, da det kan komme til at se unaturligt ud.

  For at gøre det endnu bedre, kan du også få tonede fugtighedscremer, der er beregnet til brug på hele kroppen, eller nogle, der er specielt designet til ansigtet. Der er ofte små forskelle grundet de forskellige behov på de forskellige områder på kroppen, så find en, der passer til dig og din huds behov.

 3. Påfør Bronzer

  Den sidste løsning, på at tilføre noget farve og give dig det professionelle solbrændte look, er at bruge en bronzer af god kvalitet. Generelt set skal du gå efter en bronzer, der er to toner mørkere end din naturlige hudfarve og en, der bruger varme toner. Tænk glødende sommerstrand look i stedet for orange Oompa-Loompa!

  Generelt skal lysere hudtoner gå efter en honningfarvet farvetone, medium hudtoner efter en rose-bronze eller guld farvetone, og mørkere hud skal gå efter en rav-glød. Du kan også skifte og mikse lidt på kryds og tværs i takt med, du bliver mere solbrændt, så sørg for at finde den, der er helt rigtig til din hud - når det kommer til bronzer, er der ikke noget, der hedder One-Size!

Overblik

Under og efter solbadning, er der mange ting, du kan gøre for at opnå det smukke glødende look. Prøv alle disse solglød hudprodukter for at få en rigtig sommerglød hele året rundt. Bare sørg for, at du holder din hud beskyttet hele tiden, og at du plejer din hud både før og efter. Sund hud er en af de bedste metoder til at forbedre din naturlige solglød, så det er vigtigt, du gør, hvad du kan, for at passe godt på den!

Andre interessante artikler