FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ProSolution Potenspiller

Til mænd med rejsningsproblemer

Oversigt

ProSolution Potenspiller er et naturligt potensmiddel med ingredienser som Panax ginseng, bukkehorn, maca og arginin til mænd med rejsningsproblemer. De små blå piller er specielt udviklet til potensproblemer og til at give dig den nødvendige selvtillid og energi i sengen til din og din partners nydelse.

  • Til rejsningsproblemer
  • Naturlige ingredienser, herunder Ginseng, Maca og arginin
  • Få selvtilliden tilbage i soveværelset
  • Tag 2 potenspiller dagligt
  • Gennemprøvet produkt med flere år på bagen
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

Rejsningsproblemer er et normalt problem

Ifølge en britisk sexundersøgelse svarede 42% af de adspurgte mænd, at de har oplevet eller oplever flere problemer med at præstere under samleje. Det var alt fra rejsningsproblemer, impotens til manglende mentalt overskud.

Præstationen i sengen kan påvirkes af mange forskellige faktorer, lige fra stress til ny partner til usunde vaner som rygning og alkohol, som alt sammen kan få den effekt, at mænd ikke kan yde deres optimale i sengen. Der er mange alternativer, som mænd kan tage i brug for at få hjælp til selvtilliden, energien og sexlysten, herunder at få en sundere livsstil. Men hvis man har brug for et endnu større boost, kan man tage et tilskud i brug for at få den nødvendige energi og selvtillid i sengen. Selvom der findes syntetiske piller til at afhjælpe problemet, kan disse ofte føre til forlegenhed, høje omkostninger og uønskede bivirkninger. Netop derfor foretrækker mange mænd at bruge plantebaserede tilskud med naturlige ingredienser, som de kan bruge i lige så lang eller kort tid, som de har brug for.

ProSolution Potenspiller

ProSolution Potenspiller er udviklet på baggrund af flere års forskning og specialisering i at opfylde mænds behov. Er et førende valg for mange mænd verden over, og flere tilbagevendende hylder potenspillerne til skyerne. Det naturlige tilskud er udviklet med flere nøje udvalgte ingredienser som Panax Ginseng, Arginin og Maca, men indeholder også andre naturlige ingredienser udvalgt på baggrund af deres positive effekter på mænds præstationer. ProSolution Potenspiller er specielt udviklet med mænd behov i fokus, og er en diskret hjælp til selvhjælp til at give mænd selvtillid, energi-boost og optimere præstationen i sengen.

Nøgleingredienser

image of Koreansk Panax Ginseng Rod
Koreansk Panax Ginseng

Panax Ginseng er af gode grunde en meget populær ingrediens til naturlige potenspiller udviklet til mænd behov. Nylig forskning indikerer, at det kan hjælpe på energi, præstation samt støtte sunde niveauer af det mandlige kønshormon. Læs mere her

image of Arginin
Arginin

Arginin er en vigtig aminosyre, der i kroppen omdannes til nitrogenoxid (NO), som er kendt for at hjælpe kroppens milliarder af celler med at kommunikere med hinanden. Studier har undersøgt nitrogenoxids effekt på fokus og at støtte fysisk aktivitet. Læs mere her.

image of Maca
Maca

Maca, også kendt som Lepidium Meyenii, stammer fra Andesbjergene. Nylig forskning har undersøgt Maca og ingrediensens positive påvirkning på mandens sexlyst. Læs mere her.

image of Butea Superba Rod
Butea Superba

Butea Superba er hjemmehørende i Thailand, Vietnam og Indien, hvor buskens rod har været brugt som en seksuelle stimulant. Flere studier har været udført, der har undersøgt dens historiske anvendelse til bedre sexlyst og præstation i sengen. Læs mere her.

image of Bukkehornsfrø 50 % Saponiner
Bukkehorn

Bukkehorn er også kendt under dets ayurvediske navn Methi, og har været populært i århundreder på grund af dens mange naturlige fordele. Nylige studier indikerer også, at bukkehorn potentielt kan være sundt for mænd grundet dens effekt på sexlysten. Læs mere her.

Brugsanvisning: Vi anbefaler at tage 2 potenspiller om dagen i forbindelse med et hovedmåltid og et stort glas vand. Tag 1 pille med din frokost og 1 pille med din aftensmad for at få de bedste resultater. Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Tag ikke mere end 4 piller på et døgn. Vi anbefaler dig at læse ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

L-Arginin (L-arginin HCI), bukkehornfrøekstrakt , Macarod, Tulsiekstrakt, Reishi, stikkelsbærekstrakt, Algeekstrakt - Jod, Koreansk Panax Ginseng Root, Butea Superba-rod, Curculigorod, Cordyceps Sinensis , Momordium, Dicalciumphosphat, Cellulose, Croscarmellosenatrium, Stearinsyre, siliciumdioxid, magnesiumstearat, HPMC, titandioxid.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(44)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.17% baseret på 71 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den er go, du skulle prøve dem

j jan
Bekræftet køb

det kan jeg godt anbefale til andre at prøve da det er godt

j jan
Bekræftet køb

Det virker præcis som det er tiltænkt

F Frank B
Bekræftet køb

Har hjulpet mig med at holde længere, og få stådreng næsten hver gang.

I Ib
Bekræftet køb

virker bare godt,næsten for godt, man skal ikke tænke på en flot pige, så har man stå pik. så jo de virker,og får altid stiv pik, bare min kone leger lidt med den

l lars
Bekræftet køb

Bon produit voir effet dans le temps

M Michel B
Bekræftet køb

des effets reels ressentis

f frederic P
Bekræftet køb

Je ne trouve aucune différence par rapport à avant

J Jean A
Bekræftet køb

Le meilleur produit de sa catégorie. Bien meilleur que les autres produits connus à cause de la pub, mais qui est franchement moins efficace je trouve. Je prends Prosolution depuis 2 ans maintenant, et je ne me suis jamais senti aussi heureux.

T Thomas
Bekræftet køb

Ce qui m’a poussé à choisir Prosolution c’est surtout son côté naturel. Entre la libido et ma santé, je choisis ma santé. Avec Prosolution, c’est vraiment la meilleure option que j’ai trouvée jusqu’à date et j’en suis très satisfait. Je recommande.

C Christophe

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game