Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ProSolution til mandlig virilitet

60 Tabletter | Populært tilskud med urter

Oversigt

Prosolution Piller indeholder en unik blanding af ekstrakter, designet til at hjælpe med at booste mandlig præstation, og har været det førende valg for tusindvis af mænd i over et årti. Nu med sin nye og forbedrede opskrift, kan Prosolution Pillerne virkelig hjælpe med at tage den mandlige præstation til det næste niveau og hjælpe med at give mænd den energi og selvtillid de leder efter.

  • Optimeret til mandlig præstation
  • Et gennemprøvet produkt på markedet i det seneste årti
  • Ny og forbedret EU opskrift
  • Kun 2 kapsler om dagen
  • Med Panax Ginseng, Maca og Arginin
  • Vegetarvenlig

Det er almindeligt for mange mænd at tvivle på deres evner i soveværelset og i følge en Britisk sexundersøgelse, har 42 % sagt at de har oplevet en eller flere præstationsproblemer. Som et resultat af dette, er der mange mænd der leder efter naturlige måder for at få hjælp, med betroede mærker og fordelagtige naturlige ingredienser værende populære valg.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
399 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nøglen til mandlig præstation

For så mange mænd, kan spørgsmålet om deres evner mellem lagnerne være til stor bekymring. Præstation kan påvirkes af så mange forskellige ting, lige fra stress til det at være samen med en ny partner til usunde vaner såsom rygning. Disse kan alle give udslag og få mænd til at føle at de ikke opfylder deres potentiale. Der er mange trin mænd kan tage for at hjælpe på selvsikkerheden, energi og lysten inklusiv at forbedre deres livsstil og gøre den sundere og forbedre tingene i soveværelset. For dem der føler at de godt kunne bruge et endnu større boost, er der også den mulighed at prøve et tilskud. Selvom der findes syntetiske piller til dette problem, kan disse ofte føre til forlegenhed, høje omkostninger og uønskede bivirkninger. På grund af dette, foretrækker mange mænd at bruge plantebaserede tilskud, der anvender naturlige ingredienser i stedet for og som de kan bruge i lige så lang eller kort tid som de har brug for.

Prosolution Piller

Med over et årtis specialisering og dedikation til mandlig forbedring, er Prosolution Piller store spiller i præstationsspillet. Som et førende valg for tusindvis af mænd, har de set en regelmæssig strøm af glade tilbagevendende kunder der roser dem til skyerne. Fra de mange års erfaring, har de nu set hvordan markedet for mandlig præstation har udviklet sig og har nu udgivet deres nye og forbedrede opskrift, og lavet den endnu bedre end før. Lavet med en blanding af ikke bare populære og betroede ingredienser såsom Panax Ginseng, Arginin og Maca, har Prosolution Piller også kombineret en række af andre fordelagtige naturlige ingredienser i deres præcise mængder for at skabe det endelige produkt. Designet specifikt til at udvikle mandlige behov, er Prosolution Piller en nem og diskret måde for mænd at opnå hjælp til at give deres selvtillid, energi og præstation et kraftfuldt boost i soveværelset.

Vigtigste ingredienser i Prosolution Pills

image of Koreansk Panax Ginseng Rod
Koreansk Panax Ginseng Rod

Panax Ginseng, der normalt findes i mandlige forbedringsprodukter, er blevet en meget populær ingrediens. For nylig er der blevet forsket i Ginseng og hvordan det naturligt kan hjælpe på energi og præstation, såvel som støtte sunde niveauer af mandligt kønshormon. For at se mere, klik her

image of Arginin
Arginin

Inde i kroppen ændrer aminosyren Arginin sig til Nitrogenoxid (NO). Nitrogenoxid er meget brugbar for kroppen, da den er kendt for at hjælpe dens 50 billioner celler med at kommunikere med hinanden. Den har også været undersøgt vedrørende sin egenskab til at hjælpe med at bibeholde fokus og støtte fysisk aktivitet. Find ud af mere her.

image of Maca
Maca

Maca, også kendt som Lepidium Meyenii, blev oprindeligt hentet ned fra Andesbjergene. Der er foretaget forskning omhandlende Maca og hvordan det kan bidrage til mandlig lyst.For yderligere information om dette, klik her.

image of Butea Superba Rod
Butea Superba Rod

Butea Superba, en klatrende busk der stammer fra Thailand, Vietnam og Indien, har været en almindelig ingrediens i traditionelle thaimidler. Der har også været foretaget en masse forskning vedrørende dens historiske anvendelse for virilitet og præstation. For yderligere information, klik her.

image of Bukkehornsfrø 50 % Saponiner
Bukkehornsfrø 50 % Saponiner

Også kendt efter dets Ayurvediske navn Methi, har bukkehorn været populær i århundreder på grund af dens mange naturlige fordele. For fordelene til mænd, har der endda været nylige studier der påviser et link mellem bukkehorn og mandlig lyst. For yderligere information, klik her.

Ingrediensliste: Ingredienserne i Prosolution inkluderer: L-Arginin (L-arginin HCI), bukkehorn frø ekstrakt 50% saponiner, Maca Root, Holy Basil Extract 10: 1, Reishi champignon (Frugter), Amla Berry Extract 40% SE - Tannin Bladderwrack Root Ext 0,2% SE - Jod, Koreansk Panax Ginseng Root, Butea Superba Root, Curculigo Roots (Musli), Cordyceps Sinensis Fruit Extract 7% SE, Momordica Frugt, Dicalcium Phosphat, Cellulose, Croscarmellose Natrium, Stearic Acid, Silicium Dioxide, Magnesium Stearate, HPMC, Titanium Dioxide.

Brugsanvisning

For anvendelse, tag bare 2 tabletter om dagen, helst i forbindelse med et måltid. Vi anbefaler at du tager 1 tablet med din frokost og 1 tablet med din aftensmad. Da dette tilskud er lavet med naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved at tage dem. Du bør ikke overstige 4 tabletter indenfor en periode af 24 timer og som med ethvert nyt tilskud, anbefaler vi altid at du læser ingredienslisten for at tjekke for personlige allergier.

ProSolution til mandlig virilitet 60 Tabletter | Populært tilskud med urter

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

76.67% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den er go, du skulle prøve dem

j jan
Bekræftet køb

det kan jeg godt anbefale til andre at prøve da det er godt

j jan
Bekræftet køb

Det virker præcis som det er tiltænkt

F Frank B
Bekræftet køb

Har hjulpet mig med at holde længere, og få stådreng næsten hver gang.

I Ib
Bekræftet køb

virker bare godt,næsten for godt, man skal ikke tænke på en flot pige, så har man stå pik. så jo de virker,og får altid stiv pik, bare min kone leger lidt med den

l lars

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide