emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Collagen Facial

30ml Serum | kollagen ansigtsserum

proto-col

399 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

har du fået nok af trælse rynker i panken, om øjnene og munden?

Så er din redning her! Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker. Denne let anvendelige serum, vil ikke blot efterlade dig med en frisk og hydreret hud, men også opstramme den samt reducere fine linjer og rynker. Proto-col kollagen ansigtsserum indeholder de vigtigste antioxidanter A til E samt over 20 forskellige aminosyrer. Alt dette sikre dig en effektiv og naturlig behandling.

 • Fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet, herunder kollagen, gelée og æteriske olier
 • Proto-col kollagen ansigtsserum er et letvægts serum, der nærer, beskytter, hydrater samt opstrammer huden
 • Den koncentrerede formel sikrer at din teint, både vil se lys, revitaliseret og raffineret ud
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker kan bruges i hele ansigtet
 • Naturlige ingredienser
 • Indeholder antioxidanterne A til E
 • Kan kombineres med resten af din daglige rutine

Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker behandler flere lag af din hud, ved hjælp af klinisk beviste ingredienser, som anses for at værende essentielle når man ønsker at reducere rynker og fine linjer. Den unikke formel bag Proto-col kollagen ansigtsserum har gjort det muligt at opnå et yngre udseende uden at man behøver at gå igennem kliniske indgreb.

Læs mere
Type: Serum
Størrelse: 30 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker?

Proto-col kollagen ansigtsserum er en luksus behandling, formuleret specielt til moden hud. Fremstillet af ingredienser hvilke alle er af højeste kvalitet, som virker ved at nære og beskytte huden. Den indeholder frisk gelée som er en af de mest kraftfulde naturlige antioxidanter i verdens indeholder vitaminer A til E og over 20 aminosyrer. Tilsætningen af plante-afledt kollagen nærer og udglatter fine linjer og rynker, mens koral tang og hydrolyseret silke intenst fugter og giver herved en glat og hydreret hud. For at opnå de maksimale resultater, så er Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker, specielt designet til at blive brugt i forlængelse med en Proto-col kollagen ansigtsmaske eller samtidigt med at du tager de populærere Proto-col kollagen kapsler.

Primære ingredienser Proto-col kollagen ansigtsserum

Friske Royal Jelly og koral tang, rig på aminosyrer, naturlige enzymer og mineraler, har alle til egenskab at opstramme samt fugte huden og herved sørge for fine linjer og rynker bliver reduceret. Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker, indeholder aloe vera, hvilket virker beroligende, helende og nærende på huden. Hydrolyseret silke hjælper huden med at bevare sin naturlige fugtighed. Proto-col kollagen ansigtsserum benytter plante afledt kollagen, til at nærer huden bedst muligt. Plante kollagen er meget nærliggende den kollagen huden selv producere. Papayaen virker som anti-aging samtidigt med den er fugtgivende, den er derfor en vigtig ingrediens mod rynker i panden, om øjnene eller rundt om munden. Geranium Oil er perfekt afbalanceret i formlen bag Proto-col kollagen ansigtsserum, til at forbedre hudens farve og konsistens ved at forbedre cirkulation. Den sidste primære ingrediens som Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker indeholder er, Quinoa Extract, dette skyldes den er rig på aminosyrer.

Hvordan anvender jeg Proto-col kollagen ansigtsserum?

For de bedst mulige resultater over hele ansigtet, bør serummet benyttes på daglig basis. Når du påføre Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker skal du sørge for, at det er efter du har rengjort og tonet huden. Arbejde dig ud fra en lille mængde af produktet i en opadgående retning fra bunden af halsen og herfra op. Du bør særlig ligge vægt på den sarte hud under øjnene. Sørg for at arbejde produktet grundigt, og forsigtigt, til de centrale indsatsområder. Proto-col kollagen ansigtsserum kan bruges to gange dagligt.

Er der nogen bivirkninger?

De naturlige aktive ingredienser i Proto-col kollagen ansigtsserum mod rynker giver ingen grund til nogen bivirkninger. Der er ingen tilsætningsstoffer, hverken dufte eller parabener i serummet, så den kan trygt bruges af alle hudtyper til at reducere rynker i panden, om øjnene eller rund om munden. Det er altid anbefalet at man kigger ingrediens listen igennem, for at sikre man ikke er allergisk overfor noget af indholdet.