FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sådan fikser du fedtet hud i løbet af dagen

Hvis du har fedtet hud, kender du godt til besværet ved at holde det under kontrol! Fedtet hud i løbet af dagen kan være ubehageligt og svække din selvtillid - men hvordan kan du fikse det? For at hjælpe dig, har vi samlet 5 simple steps til at håndtere fedtet hud i løbet af dagen, startende med din rense- og vaskerutine til en nem løsning på at bekæmpe skinnende hud på farten! Læs videre og lær mere.

 1. Rens

  Det første trin mod at slippe af med fedtet hud er at holde den ren. Rensning af huden hjælper med at fjerne snavs, olie og talg, der kan hobe sig op i løbet af dagen og gøre dit ansigt endnu mere skinnende og fedtet. Brug en rens om morgenen og om aftenen, og du kan endda også vaske dit ansigt om dagen, hvis du har brug for at blive genopfrisket. Sørg for, at du vælger en med naturlige ingredienser, der er kendte for at hjælpe med fedtet hud som fx antibakterielt tea tree olie eller rensende troldnød.

 2. Eksfoliering

  Efter at have renset dit ansigt, er det vigtigt, at du eksfolierer. Som dagen går, kan dine porer blive tilstoppede med makeup og olie, og det kan gøre bumser og pletter endnu værre. Hvis du eksfolierer din hud, kan det hjælpe med at rense porerne, så huden bedre kan ånde og hjælpe med at fjerne det fedt, der kan sidde i dit ansigt. Når du eksfolierer, skal du vælge en, der ikke er for skrap, specielt hvis du har sensitiv hud, og kig efter naturligt eksfolierende ingredienser som fx kaffe, havregryn, havsalt og abrikoskerner.

 3. Fugt

  Når du har renset og eksfolieret, er det tid til at fugte. Selv hvis du har fedtet hud, er det vigtigt, at du fugter regelmæssigt, da din hud stadig har brug for de næringsstoffer. For at undgå, at dit ansigt ser endnu mere fedtet ud, skal du vælge en fugtighedscreme, der er specielt designet til fedtet hud, da de virker ved at balancere olierne i ansigtet. De giver stadig den fugt, huden har brug for, bare uden at stimulere produktionen af mere olie.

 4. Tør

  Hvis du stadig oplever at blive lidt fedtet i løbet af dagen, kan du bruge trækpapir! Brug trækpapir til forsigtigt at fjerne fedtet fra de områder, hvor du kan se overskydende olie, sædvanligvis i T-zonen på panden, næsen og hagen. Du kan have trækpapir med på farten og bruge det i løbet af dagen, hvis du har brug for en ekstra hjælpende hånd.

 5. Brug makeup

  Mange personer tror, at makeup tilstopper porerne endnu mere og gør fedtet hud og bumser værre. Men det kommer helt an på den type makeup, du bruger! Hvis du vælger en let makeup, der er specielt designet til fedtet hud, kan det hjælpe med at balancere olien i ansigtet. De er også designet til at virke med fedtet hud i modsætning til andre typer!

Oversigt

Hvis du har fedtet hud, skal du sørge for at pleje den og følge vores 5 simple steps mod at tackle det i løbet af dagen. Sørg for at vælge fedtede hud-venlige rensemidler, makeup og produkter, der undgå alt, der tilstopper porerne og gør det værre!

Andre interessante artikler