Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Score-pakken

Kombipakke

Charme, god ånde, hvide tænder, lækker hår og ung hud

Charme, selvtillid og lækkert hår kan være nøglen til de fleste kvinde- og mandehjerter. Men det lækre hår og selvtilliden kommer ikke af sig selv, og de fleste vil med tiden faktisk opleve både hårtab og vigende hårgrænser, der kan ramme selvtilliden hårdt.

Men det det er langt fra det eneste, som kan ramme selvtilliden (og dine score-chancer). Dårlig ånde, aldrende hud og gule tænder er alt sammen noget, som kan forringe din selvtillid og chancer hos det modsatte køn.

Netop derfor har vi her hos ShytoBuy lavet en ‘nødhjælpskasse’ i form af en score-pakke med fire produkter, som alle hver især kan hjælpe dig med at finde din indre scoretrold og selvtillid frem.

Pakken indeholder et tandblegningssæt til tandblegning hjemme, så du kan få det hvide smil, som du drømmer om, og Biotin 12000 tilskud til at pleje dit hår, Pebermynteolie-kapsler mod dårlig ånde og sidst, men ikke mindst, Marine Collagen-kapsler til ungdommelig og elastisk hud.

Klæder dig på til den helt store score-tur

Vores Score-pakke er specielt sammensat til at øge din ydre tiltrækning, og med den øgede opmærksomhed, du med garanti vil få, er vi overbeviste om, at din indre charme og selvtillid vil skinne igennem.

Kombipakken indeholder 4 forskellige skønhedsprodukter og tilskud, der skal hjælpe dig på vej mod indre og ydre skønhed:

MySmile Tandblegningssæt: Med et tandblegningssæt fra MySmile får du synlige resultater efter blot 6 dages intensivt program, hvor du bleger dine tænder hjemme 10 minutter dagligt.

WeightWorld Marine Collagen-kapsler: Collagen bidrager til at reducere synlige rynker og øge din huds elasticitet, og er dermed det perfekte anti-aging-tilskud at inkludere i din skønhedsrutine for at få en ung og stram hud.

Biotin 12000 tabletter: Biotin er det perfekte vitaminer til håret, som plejer dit hår indefra og ud, hvilket især er ideelt, hvis du har problemer med hårtab og en vigende hårgrænse.

Pebermynteolie-kapsler: Et tilskud med pebermynte kan give dig heldags beskyttelse mod dårlig ånde og lugte, der kommer fra maven, og kan dermed være det perfekte alternativ til tyggegummi under en bytur.

Hvordan får jeg hvidere tænder med tandblegningssættet?

Påfør gel i LED-mundstykket. Sæt mundstykket i munden i 10 minutter. Fjern mundstykket og skyl munden med varmt vand. Gentag denne proces i minimum 6-12 dage for de bedste resultater.

Hvad er den anbefalede daglige dosis for de forskellige tilskud?

For Pebermynte-kapslerne anbefaler vi en dagsdosis på 1 kapsel. For Biotin 12000 anbefaler vi, at du tager 1 tablet dagligt. For Marine Collagen anbefaler vi at tage 2 kapsler dagligt.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

Med tilskuddene anbefaler vi, at du bruger dem dagligt i minimum 3 måneder. Med tandblegningsættet anbefales det, at du bruger det dagligt i 6 dage i træk og efterfølgende efter behov.

Gælder tilfredshedsgarantien for alle produkter?

Ja, vores 100% tilfredshedsgaranti gælder for alle produkterne i Score-pakken.

Er der bivirkninger ved at bruge nogle af produkterne?

Alle ingredienserne i kosttilskud samt tandblegningsgels er naturlige, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle bruge produkterne i score-pakken?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år. MySmile tandblegningssættet bør ikke bruges, hvis du har tandkødsproblemer.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide