FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Silk'n Flash&Go vs Silk'n SensEpil hårfjerning laser

Ligheder mellem Flash & Go og SensEpil: Et af de mest karakteristiske træk ved Silk’n SensEpil og Flash & Go er hudtone sensoren. Denne funktion er ikke tilgængelig på andre laser hårfjernere, og den måler farven af den behandlede hud for at sikre at pulserende lys kun behandler den egnet hudfarve.

Silk’n Flash & Go vs Silk’n SensEpil

Det kan godt være lidt af en udfordring, at finde ud af hvilke ligheder og forskelle der præger de forskellige Silk'n hårfjerningslasere. I denne artikel vil vi forsøge at synliggøre og klarlægge de største ligheder og forskelle over de 2 enheder; Silk'n Flash & Go og Silk'n SensEpil.

Hvilke ligheder er der mellem Flash & Go og SensEpil?

Faktisk minder begge modeller meget om hinanden, de primære forskelle ligger i de kosmetiske og sikkerhedsmæssige faktorer. Begge enheder bruger HPL (Hjemme Pulserende Lys) teknologi til permanent at kunne fjerne uønsket hår i krop og ansigt, ved at målrette melanin i håret.

Et af de mest karakteristiske træk ved Silk’n SensEpil og Flash & Go er hudtone sensoren. Denne funktion er ikke tilgængelig på andre laser hårfjernere, og den måler farven af den behandlede hud for at sikre at pulserende lys kun behandler egnet hudfarve. Hudtone sensoren skanner farven på huden før behandlingen og vil kun ramme den del af huden, der er egnet til behandlingen.

Af sikkerhedsmæssige årsager, vil igen af disse modeller, pulsere på mørkere hudtoner, dette gælder både Silk’n Flash & Go og SensEpil. Ligeledes bør deres ikke foretages en behandling hvis man for nyligt har været i solarium.

Begge enheder er ikke batteridrevet, så derfor skal du ikke bekymre dig om pludeslig at løse tør for strøm under en behandling.

Alle Silk’ns modeller, herunder Silk'n SensEpil og Flash & Go kan anvendes på krop og ansigt. Dog er Flash & Go designet til at kunne håndtere de mindre områder. Disse mindre områder vil typisk være i ansigtshårfjerning, overlæbe, bikinilinje og underarme. Hvis du derimod planlægger, at fjerne hår på store områder, såsom ben, arme, bryst, ryg osv. vil du være bedre tjent med at vælge en maskine med en større behandlingsoverflade, såsom Silk’n SensEpil.

Hvad er forskellen mellem de to modeller fra Silk'n?

flash-and-go-girl

De største forskelle på Silk'n SensEpil og Flash & Go ligger i de kosmetiske og sikkerhedsmæssige punkter:

  • Størrelse af behandlingsoverflade
  • Antal impulser
  • Design/form

Størrelse og behandlingsoverflade

En af de store fordele i Flash & Go sammenlignet med SensEpil er, at førstnævnte model har en mindre behandlingsoverflade. Denne er på 4 cm2, modsat de 6 cm2 i sidsnævnte model. Des større behandlingsoverfladen er, des hurtigere vil behandlingstiden tage. Dette betyder, at hvis man vælger modellen, Silk'n SensEpil, vil den være mere behjælpelig, hvis man ønsker at behandle store kropsoverflader, såsom ryg, ben eller bryst. Men hvorfor skal man i nogle situationer, så vælge Flash & Go? Jo denne enhed kommer, trods dens lidt mindre behandlingsoverflade, med et ergonomisk hoved, som gør den særlig velegnet til, at håndtere mindre, følsomme kropsområder, som kan være svære at nå. Flash & Go er sammenlignet med SensEpil, bedre egnet til håndtering af, blandt andet de fine hår i ansigtet, bikinilinjen, overlæben eller et område med ujævne linjer og kurver, som således kræver en mere målrettet fremgangsmåde. Afslutningsvis skal det nævnes at behandlingsoverfladen på begge modeller fra Silk’n besidder en stor overflade, sammenlignet med konkurrerende hårfjerningslaser, som typisk kun har 1 cm2.

På billedet nedenfor kan du se formens og hovedet forskel på henholdsvis Silk’n SensEpil og Flash & Go.

Design/form

SensEpil kommer med et lidt fladere design, og håndstykket er etableret i basen, sammen med behandlingsoverfladen. Modsat har Flash & Go håndstykket i forlængelse af basen. Det betyder at modellen ligger bedre i hånden, som ikke alene gør den praktisk smart i de små, snævre områder, men det kan også argumenteres for, at behandlingen bliver mere behagelig.

Antal impulser

Flash & Go lyspatroner yder over 1000 blink i forhold til SensEpil som holder 750 lysimpulser. For små områder er dette nok til hele behandlingen, men hvis du bruger Flash & Go hårfjerner på store områder, vil du højest sandsynlig blive nødsaget til at investere i en Flash&Go ekstra lyspatron. Du kan også vælge Lux udgaven, som kommer med 5000 lysimpulser + ekstra 1000 lysimpulser.

Silk'n Flash & Go, SensEpil og Gilde anvender den nyeste HPL Teknologi!

Silk'n hårfjenringslaser er en billig og effektiv løsning for de, som ønsker at opnå permanent hårfjerning hurtigt og nemt i deres hjem og som vil fjerne hår i mindre, følsomme og målrettede områder. Disse modeller anvender FDA-godkendte lysbaserede teknologi, som har været anvendt i klinikker i over 15 år og har vist sig at være sikker og effektiv, som kan bruges af alle. Det er langt mere omkostningseffektivt end andre permanent hårfjerningsbehandlinger.

Den nye Silk’n Glide anvender, såvel som Flash & Go og SensEpil, HPL-teknologi. Den nye model kommer i en limegrøn version med Silk'n Glide Unisex impulser og i en pink version med Silk’n Jewel XL impulser. Det høje lysimpulsantal gør modellerne egent til mange krops- og ansigtsbehandlinger.

Flash and Go Sensepil Sensepil XL Glide Hair Remobal
Behandlingsområder Små og følsomme områder
Mellemstore områder
Store områder på kroppen Store områder på kroppen Små og følsomme områder
mellemstore områder
Teknologi Hjemme Pulserende Lys + Glide funktion Hjemme Pulserende Lys Hjemme Pulserende Lys Hjemme Pulserende Lys + Glide funktion
Brugeroverflade (cm2) 4 cm2 6 cm2 6 cm2 3 cm2
Mulighed for køb af ekstra impulser Ja Ja Ja Ja
Behandlingstid af små områder (læber, arme, bikinilinje) 1-7 minutter 1-5 minutter 1-5 minutter 1-7 minutter
Behandlingstid af større områder (ben, ryg, bryst og mave)

15-35 minutter 10-25 minutter 10-25 minutter 15-35 minutter
Køb nu Køb nu Køb nu Køb nu

Del med