Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

South Beach Body Milk

Af: South Beach

499 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vil du gerne have en lys og glødende hud til sommer? Rigtig mange mennesker med mørkere/misfarvet hud vil gerne have en lysere hud og ønsker derfor en hud blegning. Med South Beach Body Milk kan du få hjælp til, på en sikker og naturlig måde, at reducere de mørke områder af din hud og udjævne din hudtone med en god bodylotion

 • Kan bruges på hele kroppen
 • Luksuriøs og god bodylotion
 • Kan hjælpe med at lysne huden og udjævne hudtoner og leverpletter
 • Giver glød til huden
 • Kan anvendes af alle
 • Indeholder ingen alkohol, parfume, farvestoffer eller parbener
 • Skånsomme og naturlige ingredienser

Med South Beach body lotion kan du på en sikker måde opnå lyse resultater med den luksuriøse hud blegnings formel. South Beach hud blegning er et af de mest skånsomme, effektive og naturlige båder med en god bodylotion at blege større områder af kroppen. Den eksklusive Insta-Brite teknologi giver en øjeblikkelig lysere effekt med hver påføring.

Læs mere
Type: Lotion
Størrelse: 118 ml.
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Derfor er South Beach Body lotion noget af det bedste!

Den nye Body Lotion er meget unik på markedet. Den eksklusive Insta-Brite teknologi er udviklet til at give dig en øjeblikkelig lysere fremtoning i huden. Hud blegning er som en god bodylotion og giver din hud en lysere glød fra den første dag du bruger den. Ved fortsat brug, arbejder de aktive ingredienser sig ind i huden og kan give dig et mere langvarigt resultat.

De fleste billige body lotions med blegende effekt indeholder stærke kemikalier som ”bleger” det øverste lag af huden. De billige udgaver af hud blegning kan man derfor være opmærksom på, da de faktisk kan give en brændende følelse i huden. South Beach Body Milk er en unik formel som sikre dig en skånsom hud blegning ved hjælp cremens formåen til at reducere enzymet Tyrosinase i huden, som forårsager fremtoningen af mørk hud.

Resultater med South Beach body lotion

De fleste vil opleve et øjeblikkelig resultat med en god bodylotion som denne hud blegning. Du vil inde for 2-3 uger kunne opnå længerevarende resultater. Men det er dog vigtigt at huske, at alle er forskellige og det kan dog derfor variere hvor længe hud blegning holder. Dette kan variere grundet sværhedsgraden af misfarvninger. Tuben med South Beach Body Milk indeholder 180 ml og holder cirka 1-2 måneder afhængigt af brug. Den kan bruges på hele kroppen til udvortes brug. Til intime områder anbefaler vi vores Lightening Gel for Sensitive Areas.

Sådan gør du med hud blegning

For de bedste resultater skal du bruge din body lotion to gange om dagen, helst hver morgen og aften. Vask din krop som normalt og lad din hud tørre inden på førelsen af cremen. Til at starte med skal du blot bruge en lille dosering af South Beach Body Milk og kom den direkte på det ønskede område.

Påfør cremen med cirkulære bevægelser indtil den er fuldt ud absorberet i huden. Du behøves ikke at have handsker eller lignende på, når du påfører din hud blegning. Du vil med det samme kunne opleve en lysere hud med den nye Insta-Brite teknologi.

Tilføj mere creme, hvis nødvendigt eller til du er tilfreds med resultatet. Husk at lade cremen absorbere helt og tørre, inden du påfører andre produkter på huden. Vedvaren brug både morgen og aften vil give et længerevarende resultat af hud blegning.

Ingredienser i South Beach Body Milk hud blegning

Det er vores mission at tilbyde et god bodylotion som giver en sikker hud blegning. South Beach Body Milk indeholder skånsomme men samtidig effektive ingredienser, som ikke irriterer huden. Den kan også anvendes af dig med sensitiv hud. Cremen kan derfor også anvendes af dig med allergi, da den ikke indeholder alkohol, parfume, farvestoffer eller parbener. Ingredienserne i South Beach body lotion er følgende:


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Rigtig fin lotion, der hjælper på mine misfarvninger på benene
 • * Fik udjævnet hudtonen og det var rigtig nemt at bruge :)
 • * Bedste blegecreme jeg har prøvet - hurtig og effektiv
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev