Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gave

South Beach Body Milk

Blegende bodylotion

Søger du efter en sund, jævn glød? South Beach Body Milk er en samling af specielle ingredienser kendt for deres naturligt blegende og lysnende kvaliteter, såsom Hedemelbærrisekstrakt og Lakridsekstrakt. Takket være den milde opskrift, er denne body lotion blid på hele kroppen. Den forsøger ikke kun at lindre, give fugt og nære din hud, men den sigter også efter at give dig din selvsikkerhed tilbage ved hovedkuls at bekæmpe fremkomsten af mørke pletter og misfarvninger.

 • Testet af hudlæger
 • Insta-Brite™ avanceret lysnende teknologi
 • Indeholder Lakrids- og Hedemelbærrisekstrakt.
 • Kan bruges på hele kroppen
 • Sikker på sarte områder
 • Passer til alle hudtyper
 • Ingen Hydroquinon, Kojisyre, Alkohol og Parabener

Vil du gerne have hud der føles uimodståelig at røre og ser strålende, sund og levendeud? Dette avancerede produkt kan hjælpe med at revitalisere din kosmetikkollektion og vil give dig din selvsikkerhed tilbage, og efterlade dig med en fantastisk følelse!

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.


Hvad er South Beach Body Milk?

Ved første øjekast er det et nænsomt lavet og blidt produkt der sigter efter at give fugt, lindre og fugte huden, ved at tilføre kendte ingredienser der er rige på vitaminer og antioxidante . Men denne body milk har også et skjult motiv; den indeholder en række eftersøgte ingredienser der er kendte for deres naturligt blegende og lysnende effekter. Hvordan hjælper det dig? Det kan ikke kun hjælpe dig med at bekæmpe fremkomsten af mørke pletter, det sigter også efter at hjælpe dig hen imod en strålende, ungdommelig glød. Misfarvinger af huden er en naturlig del af aldringsprocessen, men det betyder ikke at du ikke kan kæmpe imod og med denne South Beach Body Milk, kan du få hjælp til at genoprette det sunde, levende udseende!

Hvordan virker det?

Det anvender tre aktive ingredienser til at hjælpe med at takle dine bekymringer med misfarvninger. Lakrids- og Hedemelbærrisekstrakt er ikke kun to velansete blegende ingredienser, men Insta-Brite™ Teknologi er ny, innovativ og den seneste tilføjelse til lysningsarsenalet fundet i denne body milk. De tre ingredienser arbejder kortfattet for at ramme tegn på misfarvning, hvilket også kan afhjælpe dine bekymringer omkring ar og aldring. Med tre bredt betragtet blegende ingredienser, ser dine håb for lysere hud allerede mere lovende ud! Den blide blanding sigter også efter at give fugt til hudcellerne, indkapsle fugt og blidt lindre din hud. Dette hjælper på hudens elasticitet, hvilket derefter hjælper dig med at arbejde hen imod en yngre og sundere udseende hud! Som du kan se virker denne body milk på mange måder, men det er de højt roste og velansete ingredienser der virkelig gør den forskellig fra de barske kemikalske alternativer der findes på markedet i dag.

Hvordan bruger jeg det?

Det er hurtigt og let at påføre din South Beach Body Milk. Følg bare disse simple instruktioner.

 • Først, vask dig som normalt og lad huden tørre.
 • Påfør på det ønskede område og gnid blidt den ind i huden i cirkulære bevægelser indtil det er fuldstændig absorberet.
 • Forsikr dig om at huden er fuldstændig tør inden du påfører noget andet produkt.
 • Brug en gang om morgenen og en gang om aftenen.
 • Det er ikke nødvendigt med handsker eller en børste.

Hovedingredienser

South Beach Body Milk er stolt af sine potente ingredienser og griber hver en mulighed for at forklare hvad de er og hvordan de virker. Nogle af hovedingredienserne er som følger.

Hedemelbærrisekstrakt
Hedemelbærrisekstrakt Er en nøglespiller i lysningsingredienserne og har modtaget positive anmeldelser fra kunder verden over på grund af successen i blegende produkter.
Lakridsekstrakt
Lakridsekstrakt Kendt for sine aktive blegende og lysnende komponenter, hjælper den dig med at arbejde hen imod en jævn glød.
Insta-Brite
Insta-Brite™ teknologi Populariteten af denne ingrediens er steget meget i de seneste år, som et resultat af dens velkendte blegende egenskaber.
Grøn Te-ekstrakt
Grøn Te-ekstrakt Kendt for sine antioxidante kvaliteter, er rig på vitaminer og fremmer sundt udseende og næret hud.
Æbleekstrakt
Æbleekstrakt Endnu et nøglevåben i lysningsarsenalet, er denne velkendt for sine lysnende kvaliteter og sigter efter at give din hud en jævn, levende glød.
Katostekstrakt
Katostekstrakt Populær for dens lindrende og fugtgivende egenskaber, er den ideel at bruge på sart hud

Nedenfor er en komplet liste med ingredienserne i South Beach Body Milk.

Vand, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Zink Oxid, Cetyl Stearyl Alkohol, Manihot Utilissima Stivelse, Lonicera Caprifolium Blod Extract, Polysorbat 60, Phenoxyethanol, Veronica Officinalis Blad Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Blad Extract, Saccharum Officinarum Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Primula Veris Extract, Malva Sylvestris Blad Extract, Citrus Aurantium Dulcis Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Camelia Sinensis Blad Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Ethylhexylglicerin, Passiflora Edulis Frugtolie, Limonen, Hexyl Cinnamaldehyd, Linalool.

Læs mere
South Beach Body Milk Blegende bodylotion

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

65.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fik udjævnet hudtonen og det var rigtig nemt at bruge :)

H Henriette
Bekræftet køb

Rigtig fin lotion, der hjælper på mine misfarvninger på benene

S Stine
Bekræftet køb

Bedste blegecreme jeg har prøvet - hurtig og effektiv

C Caroline
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter