FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

South Beach Roll-On til armhuler

Blegende roll-on

Oversigt

Er du utilfreds med udseendet af dine mørke armhuler og har du brug for en mild, delikat deodorant? Denne 2 i 1 formel kan hjælpe dig med at takle dine armhulebekymringer, hvilket sikrer at du ser levende ud når du går ud af døren, ud i den sjældne danske sol. Som en ekstra bonus, er det en mild deodorant der også dufter fantastisk! Den indeholder ingredienser såsom Lakridsekstrakt, Hedemelbærrisekstrakt og den innovative insta-brite™ teknologi, der alle er kendt for deres naturligt blegende effekter. Glem barske kemikalier, sigt efter velduftende hud, en levende glød og ernærede armhuler med en blid løsning i stedet for!

 • Testet af hudlæger
 • Indeholder Insta-brite™ lysnende teknologi
 • Blid opskrift, problemfri anvendelse
 • Sigter efter at nære og fugte din hud!
 • Naturlig lavendelduft
 • Passer til alle hudtyper
 • Indeholder ikke Alkohol, Aluminium, Parabener og antiperspiranter

En tredjedel af alle kvinder føler sig utilfredse med udseendet af deres armhuler! De har rapporteret om flovhed ved mørke armhuler og bekymringer ved at bruge stærke kemikalier, for at komme problemet til livs. Heldigvis kan dette produkt muligvis hjælpe dig med at takle problemet med en blid opskrift der indeholder en række aktive, naturlige ingredienser.

Hvad er South Beach Roll-on til Armhulerne?

Denne milde deodorant er det næste logiske trin i armhuleomsorg. Hvorfor skulle deodoranter kun parfumere? Med moderne teknologi, kan South Beach nu hjælpe med at tage sig af huden i dine armhuler, samtidig med at de hjælper med at bekæmpe dine bekymringer om mørke armhuler. Hvad sigter den så efter at gøre? Den sigter efter at hjælpe brugere med at føle sig rene og selvsikre, se strålende og glødende ud og dufte uimodståeligt! Plus, den har en velkommen alternativ tilgang til de barske kemikalier der findes i andre produkter på markedet idag. Så gå ikke på kompromis med huspleje, giv din hud den naturlige støtte og opmuntring den har brug for, med denne roll-on fra South Beach!

Hvordan virker det?

Lad os komme til sagen; hvordan hjælper det på dine problemer med mørke armhuler? Den udnytter Hedemelbærrisekstrakt og Insta-Brite ™ avanceret teknologi, der begge er stigende populære som et resultat af deres lysnende og blegende egenskaber. De hjælper dig mod en jævn, sund glød der vil efterlade dig med en rolig følelse og klar til at takle dagen! Men hvordan ved du at prisen for en jævn glød ikke vil være en temmelig ubehagelig lugt, fremspringende fra dine armhuler? Fordi den gør brug af Grøn Te- og æbleekstrakt, der begge er kendt for deres lysnende, revitaliserende og lindrende egenskaber, for at hjælpe med at eksfoliere, fugte og nære dine armhuler. Denne innovative, pro-aktive og sikre opskrift, llandet med naturlig lavendelekstrakt, kan hjælpe dig med at parfumere dine armhuler samtidig med at du takler fremtoningen af mørke armhuler.

Hvordan bruger jeg det?

For at opnå det optimale resultat med din helt nye Roll-on til Armhulerne, skal du følge disse simple instruktioner.

 • Først, vask dig som normalt og lad huden tørre.
 • Påfør på det ønskede område ved at anvende roll-on, indtil det er fuldstændig absorberet.
 • Forsikr dig om at huden er fuldstændig tør inden du påfører noget andet produkt.
 • Brug 2-3 gange om dagen.
 • Det er ikke nødvendigt at bruge handsker eller børster.

Hovedingredienser

South Beach Roll-on til Armhulerne mener at du kun er så god som dine ingredienser. Det er derfor de er glade for at gennemgå dens blide ingredienser og forklare deres funktion. Nogle af hovedingredienserne er som følger.

Hedemelbærrisekstrakt
Hedemelbærrisekstrakt Denne ingrediens er velkendt for dens blide lysnende komponenter, der hjælper dig mod en jævn glød.
Lakridsekstrakt
Lakridsekstrakt Er ikke kun populært for sine blegende egenskaber, men også populær for sine antioxidante egenskaber.
Insta-Brite™ Lysnende
Insta-Brite™ Lysnende teknologi. Denne avancerede videnskabelige tilgang til misfarvning, har set en kæmpe stigning i popularitet,indenfor de seneste år. Den sigter efter at takle alle tegn på synlig misfarvning!
Grøn Teekstrakt
Grøn Teekstrakt En meget populær ingrediens, kendt for dens revitaliserende fordele og fremmer sundt udseende hud.
Æbleekstrakt
Æbleekstrakt Denne ingrediens sigter efter at hjælpe dig mod en konsistent, jævn glød.
Lavendelolie
Lavendelolie Dette hjælper med at give deodoranten en fantastisk lavdenlduft.

Nedenfor er en komplet liste med ingredienserne i South Beach Roll-on til Armhulerne.

Vand / Aqua, Glycerin, Hamamelis Virginiana Blad Extract, Sesamum Indicum Seed Olie, Capryl / Capric Triglycerid, Zink Oxid, Lonicera Caprifolium Blomst Extract, Manihot Utilissima Stivelse, Phenoxyethanol, Arcostaphylos Uva Ursi Blad Extract, Magnesium Ascorbyl Fosfat, Veronica Officinalis Blad Extract, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Malva Sylvestris Blad Extract, Primula Veris Extract, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia Olie, Camelia Sinensis Blad Extract, Citrus Aurantium Dulcis Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract , Linalool.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

65.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Synes det var pinligt med mine mørke armhuler i sommeren, så prøvede jeg det her produkt og det hjalp hurtigt

N Nathalie
Bekræftet køb

Havde de her trælse misfarvninger under armene. De gik helt væk efter brug af Roll-on fra South Beach

A Anne
Bekræftet køb

Virker rigtig godt! helt klart værd at prøve :)

L Louise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide