Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

South Beach Roll-on til mørke armhuler

Af: South Beach

329 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lider du af misfarvede armhuler? Et af de få ulemper der findes ved hårfjerning er, at man er efterladt med en sart hud der næsten aldrig ser dagens lys. Armhulerne er gemt godt væk under armene og de er derfor mørkere i huden. Men du kan nu med intim blegning lysne området under dine arme uden besvær!

 • Kan anvendes af alle
 • Intim blegning forklædt som en naturlig deodorant
 • Fri for alkohol, parfume, farvestoffer og parbener
 • Kan give en øjeblikkelig virkning
 • Insta-Brite teknologi lysner huden
 • Hjælper mod misfarvninger og mørke armhuler
 • Sikker og naturlig hudblegning

Bliv klar til sommer med den naturlige South Beach roll-on til mørke armhuler. Lider du af mørke armhuler – så er du langt fra alene! Millioner af mennesker verden over lider af samme problem. Det kan være pinligt, når man har stroptop eller kjole på. Men den nye Insta-Brite teknologi gør, at du kan opnå en øjeblikkelig hudblegning.

Læs mere
Type: Roll-on
Størrelse: 60 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor har mine armhuler ikke samme hudfarve som resten af min krop?

Misfarvning som også kaldet hyperpigmentering er mere udbredt end du tror, både hos mænd og kvinder. Problemet er bare, at folk ikke taler om det, da intim blegning har været et tabu. Indtil nu! Der er mange grunde til, at det kan forekomme. Alle er forskellige. Det har tendens til at være et resultat af hormonelle ændringer, der kan opstå efter graviditet eller blot med aldring. Det kan også være forårsaget af irritation af barbering. Sidst, men ikke mindst, kan nogle deodoranter og antitranspirations midler faktisk forårsage denne farvning. Men du behøver ikke at leve med det!

Fordele ved roll-on hudblegning

South Beach roll-on til mørke armhuler anvender Insta-Brite teknologi, som giver øjeblikkelig lysere hud. Du opnår en flottere og lysere hudtone med intim blegning.

De skånsomme ingredienser i denne hudblegning indeholder beroligende midler, som fugter og beskytter huden, så du får en mere ungdommelig glød fra dag et.

Denne intim blegning anvender en unik metode så du får de sikreste, hurtigste og mest effektive resultater. Intim blegning til mørke armhuler eksfolierer blidt huden til at starte med. Derefter leverer den en blanding af naturlige pigmenterende midler dybt ind i hudlagene. Disse ingredienser arbejder på at reducere aktiviteten af Tyrosinase. Dette enzym er ansvarlig for mørkfarvning i huden. De skånsomme ingredienser i denne hudblegning indeholder også beroligende midler som fugter og beskytter huden. Som ny hud kommer til overfladen, opnår du en lysere, mere ungdommelig hud tone, der passer med din naturlige hudfarve. Fortsat brug fastholder udseendet som ønsket.

Sådan skal du bruge intim blegning

Opnå det bedste resultat ved brug af intim blegning 2-3 gange om dagen, gerne både morgen og aften. Vask som normalt og tillad huden at tørre inden brug. Anvend en lille mængde og påfør det direkte under armene som du ville gøre med en normal deodorant. Du behøves hverken at bruge handsker eller lignende, da der ingen skrappe kemikalier eller lignende er i produktet. Sørg for at dække hele det ønskede område med intim blegning deodoranten og lad det tørre helt, før du anvender andre produkter på samme område.

Intim blegning er kun til udvortes brug og er ikke egnet til gravide eller ammende kvinder.

Ingredienser i roll-on til mørke armhuler

South Beach roll-on til mørke armhuler er en skånsom deodorant, som derfor ikke vil irritere din hud. Derfor kan denne intim blegning sagtens anvendes af dig med sensitiv hud. South Beach hudblegning indeholder naturlige ingredienser, som hverken indeholder alkohol, parfume, farvestoffer eller parbener.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Synes det var pinligt med mine mørke armhuler i sommeren, så prøvede jeg det her produkt og det hjalp hurtigt
 • * Havde de her trælse misfarvninger under armene. De gik helt væk efter brug af Roll-on fra South Beach
 • * Virker rigtig godt! helt klart værd at prøve :)
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev