FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.DNC-S

Hårforyngende formular

Oversigt

Er du bekymret over det skuffende udseende af tyndt hår? Du har måske prøvet hvad der virker som alle tilgængelige muligheder, og købt alle produkterne i butikshylderne i din søgen efter en ny vej frem. Men indtil du har prøvet Spectral.DNC-S spray, ved du ikke, hvad du mangler! Med en utrolig blanding af aktive faktorer, kan du anvende to strålende formler, som kun er kombineret til hovedbunden, lige ind i de områder, der volder dig mest besvær.

 • Ideel til fint og tyndt hår
 • Ideelt formuleret til mænd og kvinder
 • Med kobber til pigmentering
 • Phyto-sourcet stamcelle-kompleks
 • Dobbelttilgang
 • Et potent produkt en gang om dagen

DS Laboratories var fast besluttet på at tilbyde en vej frem, men de vidste, at var visse faktorers interaktion var stærkest i en kombination. Med dette i tankerne adskilt de deres reaktive ingredienser i to grupper. Spectral.DNC-S spray laver absolut ingen kompromiser i maksimering af kraften i sine utrolige ingredienser.

 • Klinisk bevist
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Uden parabener
 • SLS-fri

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

 • Klinisk bevist
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Uden parabener
 • SLS-fri

Bekymring for tyndt hår

For både mænd og kvinder, hår kan være mere end et enkelt aspekt af vores udseende - det kan symbolisere, hvad vi elsker mest af vores personlige tiltrækningskraft. Så når begge køn oplever tyndere hår, kan det have en essentiel påvirkning på vores selvværd. Der findes nogle temmelig drastiske foranstaltninger, men mange af os vil tage et kig på det prisen og potentielt unaturlige udseende af sådanne muligheder og sige nej tak! Det forekommer logisk, at den bedste vej frem ville være at målrette kilden til selve bekymringen, med et mål mod at stimulere lige netop dette.

Nanosome teknologi

For at få mest muligt ud af noget, som vi bruger til vores hud, skal de faktorer, der er beregnet til absorption, bruges i de bedst mulige mængder. Nanosome indkapsling er specielt skabt til at gøre dette, ved hjælp af en minimal liposomal mikrokugle for at binde de rene aktive ingredienser sammen. Deres særlige phospholipid tolagede sammensætning har til hensigt at efterligne selve hovedbunden. Nanosome tech virker ved at trænge dybt ind i huden, og derefter gradvist frigive ingredienserne.

Spectral.DNC-S

For at tilbyde en ultimativ og kraftfuld metode, der nægtede at gå på kompromis med ingredienser, vidste DS Laboratories, at visse faktorer kun kunne kombineres i det nøjagtige tidspunkt for anvendelsen. For at opnå dette, er de aktive ingredienser opdelt i to grupper, og forenes når det sprøjtes direkte ind. Deres fulde reaktion gemmes derfor til din hovedbund, så du kan være sikker på, at du får mest muligt ud af hver komponent. Samlet set har Spectral.DNC-S spray til formål at øge modstandskraften, styrken og vitaliteten.

Modstandsdygtighed
Modstandsdygtighed

For at opretholde et sundt og livligt udseende, er det vigtigt at sikre, at håret er i stand til at holde sig stærk mod miljømæssige stressfaktorer. Med dette i tankerne, har Aminexil™ fået global opmærksomhed for sit brug på fint og tyndt hår. Desuden er E-vitamin kendt for at bidrage til beskyttelse af oxidativt stress.

Styrke
Styrke

For at indgyde et sundt udseende til håret, er det vigtigt at styrke hver hårlok. Kobber er kendt for at bidrage til beskyttelse fra oxidativt stress ud over normal pigmentering. Botaniske lavendel har været forbundet med et styrket udseende, mens Reishi er undersøgt med hensyn til samspillet med mandlige hormoner.

Vitalitet
Vitalitet

At opnå et levende udseende kan være afgørende for håret. Med henblik herpå er stamceller fra phyto-kilder inkluderet i formlen. Koffein, en stadig mere populær ingrediens inden for europæisk hårpleje, der bruges til sine energigivende kvaliteter. Azelainsyre er medtaget for at rense håret af uønskede rester, hvilket efterlader det let og lysende.

Komplet liste over ingredienser

Formular 1 - Alkohol Denat., Glycereth 26, vand, Tallol, Azelainsyre, Ganoderma Lucidum (champignon Reishi) ekstrakt, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Piroctone Olamine, natriumhydroxid, Lavandula Angustifolia (lavendel) urteolie.

Formular 2 - Vand, propylenglykol, Glycerin, adenosin, koffein, Diaminipyrimidine oxid, Dextrose, Lysophophatidic syre, Lecithin, Lysolecithin, Procyanidin B2, Phenolsulfonphthalein, natriumchlorid, natrium fosfat, dinatrium fosfat, Myristoyl Pentapeptide-17, kobber tripeptid-1, fosfolipider, Retinol, Phenoxyethanol, Caprycyl Glycol, hydrolyseret Proanthocyanidin

Sådan bruges sprayen

Dette produkt er sikker på at blive et behageligt og tilfredsstillende supplement til din daglige hårpleje. Ryst flasken godt før brug. Derefter anvende fem sprays to gange daglig direkte ind i det tynde hår. Sørg for at trykke på begge dyser ligeligt. Undgå at skylle ud. Selvom det anbefales, at du bruger Spectral.DNC-S på rent hår er det vigtigt, at du bruger det to gange hver dag på en konsekvent og vedvarende basis. Vi foreslår, at du investerer i langsigtet brug.

Ekstra Info

Selv om hver DS Laboratories produkt er beregnet til at give den absolutte topkvalitet, og hjælper dig med at målrette dine hårbekymringer med omhyggelig overvejelse mod dit hår, er det værd at overveje et par ting. Brug et minut på omhyggeligt at gennemlæse ingredienserne før brug i tilfælde af eventuelle personlige allergener. Hvis du har en specifik hudsygdom, især i hovedbunden, skal du kontakte en læge eller sygeplejerske.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(47)
4 Stjerner
(18)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.86% baseret på 72 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Suuuper produkt! jeg kan kun anbefale det.

A Alexander Schmidt
Bekræftet køb

Diskret levering, jeg har nu brugt produktet i 4 uger og mit hår virker allerede tykkere..

B Birgitte
Bekræftet køb

super godt produkt som virkelig gav en hurtig effekt på mit hårtab!

k kristian
Bekræftet køb

var så småt begyndt at miste håret eftersom jeg kom op i årene.. dette produkt har virkelig hjulpet, selvom jeg var lidt skeptisk i starten

g gitte
Bekræftet køb

virkelig god spray, dog lidt mærkelig konsistens til en spray

k kirsten
Bekræftet køb

lækkert og super godt

m markus
Bekræftet køb

hurtig og diskret levering, sød kundeservice da jeg vil bestille på farten over telefonen, alt er super!

m mikkel
Bekræftet køb

har nu købt produktet tre gange og er næsten færdig med min behandling.. det er virkelig overdrevet lækkert slet ikke at skulel tænke på sine skaledede pletter længere

l lotte
Bekræftet køb

nemt og hurtigt at bruge

a anonym
Bekræftet køb

godt produkt og sød serviceafdeling

c cecilie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game