emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.DNC-S

60ml Spray | Hårtabsbehandling

DS Laboratories

429 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lider du af moderat eller alvorlig udtyndende hår? DS.Laboratories Spectral.DNC-S spray mod hårtab er det næste revolutionære skridt, når det gælder om at hjælpe dit hår med at forblive tykt og sundt. Denne minoxidil frie løsning leverer ekstraordinære genopbygnings ydelser til dit hår og kan bruges af både mænd og kvinder.

 • Spectral.DNC-S er perfekt til brug, i de fremskredne stadier af udtynding
 • Forbedringer ved brug af dette middel mod hårtab, kan forekomme allerede efter 3 måneders brug
 • Indeholder ikke Minoxidil, så håret bliver ikke mere klæbrigt eller fedtet
 • Spectral.DNC-S spray mod hårtab, benytter Nanosome teknologi til at gøre det muligt for ingredienser at arbejde længere
 • Kraftfuld åbning af ion-kanalerne, for optimal hårvækst, selv i svære udtyndende tilfælde
 • Nyd resultaterne fra det mest potente DS.Laboratories produkt endnu på markedet
 • Anvend blot Spectral.DNC-S to gange dagligt at opretholde resultaterne

Spectral.DNC-S spray mod hårtab er så effektivt, på grund af sin evne til at levere en lang række forbindelser og bestanddele, som bearbejder hårtab på flere måder. Ingredienserne kan tackle de potentielle årsager til hårtab, alt du behøver at gøre, er at påføre Spectral.DNC-S to gange dagligt, hvilket herefter effektivt inkorporerer plantebaserede stamceller i håret, for at give de bedste resultater mod dit hårtab.

Læs mere


*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvad er Spectral.DNC-S?

Det er nok det mest avancerede hårtabsprodukt endnu på markedet, for både mænd og kvinder. Spectral.DNC-S spray mod hårtab, kombinerer høj kvalitets planteekstrakter med et proprietært leveringssystem, som gør det den bedste løsning for alt fra moderat til alvorligt tyndt hår. Dette middel mod hårtab, har virkelig taget videnskaben til det næste niveau, for at kunne skabe flotte resultater, som for nogen allerede er synlige efter blot 3 måneders brug. Vigtige egenskaber såsom stamceller, æble polyphenol, Aminexil og kobber-peptider, er bl.a. afprøvet, testet og betydeligt forsket inden de blev inkluderet i formlen bag Spectral.DNC-S spray mod hårtab. Disse ingredienser hjælper dig med nemt og bekvemt at opnå en sundere hovedbund og tykkere hår.

Hvordan virker Spectral.DNC-S spray mod hårtab?

DS.Laboratories Spectral.DNC-S har identificeret nogle naturlige forbindelser, der kan være med til at efterligne aktiviteter, som visse lægemidler udfører, men uden deres bivirkninger. For at gøre dig i stand til at opleve de maksimale fordele fra Spectral.DNC-S, er det er pakket i to separate kamre. Disse kamre indeholder de fine materialer, som anvendes i højere koncentrationer for at give en bedre ydelse. Alt sammen i en let spray anordning. En af kamrene i Spectral.DNC-S spray mod hårtab, indeholder botaniske forbindelser og en DHT-blokerende formel, dette kan naturligt hjælpe til at fremme en sundere hovedbund og øge hårvæksten uden nogen af de bivirkninger eller klæbrighed minoxidil kan medfører. I det andet kammer, findes et avanceret leveringssystem til ionkanalerne, hvilket effektivt hjælper til at åbne cellernes barrierer, så ingredienserne let og sikkert trænger ind i hovedbunden. Spectral.DNC-S’ unikke kombination er både behagelig, let i tekstur og nem at anvende. Spectral.DNC-S spray mod hårtab efterlader en behagelig tekstur og en sund hovedbund, for enhver mand eller kvinde, som bekymre sig for udtynding af deres hår.

Spectral.DNC-S primære funktioner

Dette middel mod hårtab, er i stand til virkelig at gøre en positiv forskel for tyndt hår, i gennem nogle nøgleaktioner:

 • Kraftfulde ny åbning af ion-kanalerne, der tillader den frie strøm af proteiner og enzymer.
 • Hjælp til at kontrollere dihydrotestosteron (DHT) for at standse skader og samtidigt tillade hårfollikler til at arbejde bedre.
 • Et unikt dobbelt-kammer-system, som holder de potente forbindelser stabile, indtil de anvendes af brugeren.
 • Indeholder ikke Minoxidil: Dit hår bliver derfor ikke mere klæbrigt, fedtet eller kommer til at indeholde en irriterende rest, fra produktet.

Ny kraftfuld åbner af ion kanalerne, som tillader et frit flow a potassium igennem celle membranerne, til optimal hårvækst

Stamcellerne fra phytosources understøtter folliklernes regenerering.

Vigtige forbindelser reducere skaderne som følge af DHT, så follikler kan fungere normalt.

Unikt dobbeltkammer system, holder potente forbindelser stabile, indtil brugerne anvender dem på hovedbunden.

Minoxidil-fri formel efterlader ingen fedtet, klistret, irriterende rest.

De vigtigste egenskaber for Spectral.DNC-S spray mod hårtab

Azelainsyre hæmmer DHT (kendt hårtab hormon).

Palmitoyl fyrrebark ekstrakt hæmmer 5x-reduktase og blokere DH.

Malus domestica ekstrakt hjælper hårsækkenes regenerering ved at organisere stamcellerne.

Peptidkomplekser (skræddersyede strenge af aminosyrer), stimulere vækst, keratin produktion og akseldiameter. De kan også håndhæve anti-aging og anti-inflammatoriske egenskaber.

Hvornår vil jeg se resultater?

Efter 3 måneders regelmæssigt brug af Spectral.DNC-S spray mod hårtab, vil mange brugere kan forvente at mærke forbedringer i håret sundhed og tykkelse samt i selve udseendet af deres hår.

Hvordan anvender jeg Spectral.DNC-S?

Sørg altid for at ryste beholderen med Spectral.DNC-S før brug, og herefter anvende 6 sprøjt to gange om dagen. Fokuser gerne på de udtyndende områder på din hovedbund. Gnid væsken jævnt ud i hovedbunden og vask dine hænder med vand og sæbe efter brug. Du kan påføre Spectral.DNC-S spray mod hårtab i dit hår, om det er blevet vasket eller ej. Det er afgørende at du anvender dette middel mod hårtab regelmæssigt, for at kunne nyde de bedste resultater.

Er der nogen bivirkninger?

Spectral.DNC-S spray mod hårtab, benytter kun naturlige ingredienser og er meget sikker at anvende. Men på grund af den potente karakter af bestanddelene, bør du kontrollere ingredienserne på forhånd, for at se om du eventuelt er allergisk overfor noget af indeholdet. Du bør ikke benytte Spectral.DNC-S, når du er gravid eller ammer. Opbevar altid ved temperaturer mellem 20 ° C til 25 ° C, og sørg for, at låget er tæt lukket.