emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Striagen-N Neck Firming

Målrettet Creme til Halsen
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Når vi ser i spejlet, er vi opmærksomme på mere end bare vores ansigter - også huden på vores hals betyder! Ligegyldigt hvor meget opmærksomhed vi giver vores hud, kan dette område være let at glemme, indtil tiden kryber op på os. For at hjælpe dig med at tage et skridt mod at løse de bekymringer, der er forbundet med huden på vores hals, har Striagen-N Neck Firming til formål at stramme, glatte og løfte.

 • Creme til at behandle løs hud på halsen
 • Målet er at opstramme, glatte & løfte
 • Med innovative AuraSphere®
 • TensUp™ & Pronalen®-forbindelser
 • Botaniske Aloe Vera & Agurk
 • Anvendes to gange hver dag

Udglatning af dette område virker helt umuligt - og at lægge makeup på nakken er ikke den nemmeste eller mest gavnlige opgave! For at du kan tage et stort skridt mod at løse dette særlige problem, kombinerer Striagen-N Neck Firming en utrolig blanding af ingredienser. Og i en lys, beroligende creme er det sikkert at blive et behageligt supplement til din daglige rutine.

En Uundgåelig Begivenhed?

Mange af os tager dedikerede skridt for at minimere udseendet af aldring på vores ansigter og kroppe - men hvis der er et område, der kan afsløre os, er det vores hals! Over tid kan huden i denne region blive udsat for rynker og poser, da elasticiteten gradvis tabes. Vi kan næsten ikke være overrasket over, at dette forværres af halsen naturlige funktion, som holder det i næsten evig bevægelse da vi går om vores dage. De tilgængelige muligheder er ofte smertefulde, ubehagelige og efterlader et bestemt "falsk" udseende, ligesom de fleste invasive metoder. Ville det ikke være uendeligt mer at foretrække, at finde en naturligt baseret metode, som vi kunne anvende på den hud, der forårsager sådan utilfredshed?

Striagen-N Hals Firming Cream

Med intensiv forståelse af, hvor vigtigt et ungdommeligt udseende er for hver enkelt af os, satte Striagen sig op for at skabe en creme, som kunne være til hjælp. De blandede sagkyndigt tre innovative, banebrydende videnskabelige forbindelser, hver valgt med et primært målrettet fokus. Derefter forstærkede de hver af dem med et botanisk ekstrakt, for en holistisk, wrap around, all-inclusive tilgang. Striagen-N Neck Firming tilbyder en tre drevet strategi for dig og dine bekymringer for din hals.

Firm

Stram Op
Løs hud på halsen er en ofte set karakteristika når det kommer til aldring. TensUp™ er formuleret for at øge hudens tæthed, mens du løfter og målretter tegn på træthed. Agurkeekstrakt indeholder en række naturlige elementer , såsom Vitamin A, C og E, aminosyrer og naturlige beskyttelsesmidler. Disse menes at adressere tegn på inflammation og hævelse.

Protect

Udjævn
Linjer kan betydeligt forværre udseendet af modnet hud. Avanceret AuraSphere® blev specielt lavet for at have en overfladisk sløringseffekt på vores rynker, hvilket giver en blød og behagelig film, der spreder lys til sløring af rynker. Aloe Vera har været kendt for sine genoplivende virkninger i århundreder, og det antages også at berolige og lindre.

Cleanse

Løft
Tyngdekraften har kraftige virkninger på forskellige dele af vores krop, med en tydelig nedadgående effekt. Uddraget fra ananas, passionsfrugt, drue og citron frugtsyrer, bruges Pronalen® til at fugte og forbedre udseendet og fleksibilitet i den ydre hud. Hyaluronsyre produceres naturligt af kroppen og har været forbundet med styrket kollagen.

Ingredienser

Water, Carbomer, AuraSphere® N, Hyaluronic Acid, Tens’Up, Aloe Vera Juice, Glycerin, Pepha - Tight, Promalen Flesh, Arginine, Cucumber Extract, Germall Plus.

Brug Af Striagen-N

Anvend en god mængde på hals og øvre bryst område to gange om dagen - en gang om morgenen og igen før du går i seng om aftenen. Cremen skal anvendes i en op-og-ned bevægelse, der dækker hele halsområdet, så sidelæns over halsen, under hagen med ekstra vægt på det nederste halsområde nær det øvre bryst. Det anbefales at investere i langvarig brug for maksimal nydelse.

Guide

Selvom alle komponenter i Striagen-serien er lavet med særlig opmærksomhed mod overlegen kvalitet og fokus på huden, er der et par ting at overveje, inden de bruges. Som med ethvert hudpleje produkt bør du tage dig tid til at kontrollere den fulde liste af ingredienser, før du bruger dem, i tilfælde af, at de indeholder noget som du er allergisk overfor.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • min hals ser mere opstrammet ud efter kun 5 uger brug. jeg kan varmt anbefale cremen.

  R Rikke small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Stor forvandling på mine rynker på halsen.

  C Carina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • jeg er meget tilfreds med cremen. Jeg smører produktet på 2-3 gange om dagen og efter 3 ugers brug kan jeg allerede nu se en forskel

  I Inge small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person