FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sådan undgår du at tage på i overgangsalderen

Vægtøgning i overgangsalderen er super frustrerende, og ændringen er drastisk. Du kan se det på din tøjstørrelse, på det voksende taljemål, og på din maves facon. Denne vægtøgning sker ofte grundet hormonelle forandringer, men heldigvis kan du lave nogle få livsstilsændringer og ændre din metabolisme for at undgå denne drastiske vægtøgning i forbindelse med overgangsalderen! Her er 5 midler mod vægtøgning i overgangsalderen, der kan hjælpe dig med at tage kontrollen tilbage og komme lettere gennem transitionen.

 1. Start din dag med motion

  Motion holder dig fysisk aktiv, for når du motionerer, producerer din hjerne endorfiner, der får dig til at have det godt og har en positiv indvirkning på dit mentale velbefindende. Motion hjælper også med at reducere den angst, stress og humørsvingninger, der kan komme med denne ændring i dit liv.

  Hvis du leder efter hjælpemidler mod vægtøgning i overgangsalderen, der giver rigtig gode resultater, så sæt 30 minutter af til motion hver dag. For at opnå maksimale fordele, kan du tilføje styrketræning og cardio til din fitness rutine, og du vil blive glædeligt overrasket.

 2. Forbered en Overgangsalder Kostplan

  Vi kan ikke benægte, at du er, hvad du spiser - specielt når du gennemgår denne kæmpe forandring. Sørg for, at din kost bliver ændret, så du indtager mindre mættet fedt og øg dit indtag af grøntsager, frugt og fedt-fri proteiner.

  I stedet kan du spise flere valnødder, æg, østers, fede fisk, ansjoser, hørfrø, græskarkerner og andre fødevarer, der er rige på Omega-3 fedtsyrer. Disse kostændringer vil ikke kun hjælpe dig med at undgå en vægtøgning, men de vil også gøre det nemmere for dig at styre din irritabilitet og angst i overgangsalderen.

 3. Lav Yoga og Meditation for Mindfulness

  Udover at være en fantastisk løsning på en vægtøgning i overgangsalderen, så kan meditation og yoga også hjælpe dig med at berolige dit sind og regulere dine humørsvingninger. Du kan overveje at deltage i en yoga-time, eller du kan installere en meditations-app på din smartphone.

 4. Overvej at tage et menopause kosttilskud

  Hvis du tilføjer et menopause kosttilskud til din daglige rutine, kan det gøre en kæmpe forskel for de naturlige ændringer, der sker inde i din krop udover vægtøgningen. Ginseng, Natlysolie, Vitamin E, Omega-6 olier og Gammalinolensyre indeholder alle en række fordele for kvinder, der oplever en drastisk vægtøgning, humørsvingninger, hedeture, søvnløshed og en lavere sexlyst.

 5. Tilpas din livsstil for at håndtere stress og sov

  Kvalitetssøvn er essentiel for at undgå menopause vægtøgning og oppustethed. Dårlig søvn kan også være skyld i angst, diabetes, slagtilfælde, højt blodsukker og nyreproblemer. Søvn er lige så vigtigt som en sund kost og motion.

  Håndtering af stress er endnu en vigtig faktor, hvis du gerne vil undgå en drastisk vægtøgning i overgangsalderen. Kronisk stress øger kortisolniveauet, som regulerer blodsukkeret og inflammation i kroppen. Den bedste metode til at holde dit stressniveau under kontrol er ved at praktisere mindful vejrtrækning og dyrke motion.

Overgangsalderen er en udfordrende tid, og ændringerne kan være utrolig overvældende og frustrerende for alle, der gennemgår denne nye fase i livet. Dog er det vigtigt at huske, at du ikke er helt uden kontrol på denne følelsesmæssige rutsjebanetur! Følg disse tips, og du kan være sikker på at kunne håndtere den drastiske menopause vægtøgning!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med