Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ViaHer

Vitalitetsformel til Hende

Oversigt

Viahers eksklusive formel for kvinder, blev udviklet som et svar på den travle kvindes brug for hjælp til at bringe sexlyst og de intime øjeblikke tilbage, og hjælper med at give energi og styrke når det er mest tiltrængt.

  • Udviklet til vitalitet, energi og lyst
  • Naturlige botaniske ekstrakter, mineraler og vitaminer
  • Specielt udviklet til kvinder
  • Beriget med vitamin B6 til humør og balance
  • To kapsler om dagen, lette at bruge i en travl hverdag
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Sådan påvirker en travl livsstil øjeblikkene

Sådan påvirker en travl livsstil øjeblikkene

Vores liv har ændret sig drastisk i forhold til dengang vores forældre eller bedsteforældre var små. Vores jobs er blevet mere stressende, og selv når vi har fri, er der flere ting der tager vores opmærksomhed end nogensinde før - derfor, selv når vi gerne vil være i det rette humør, kan det være svært at komme dertil.

Lad os snakke tal. Hvor meget påvirker stress os egentlig? En undersøgelse i 2013 fandt, at hvis du er en kvinde, er der en 49% sandsynlighed for at stress ofte påvirker dine intime øjeblikke, hvor dette tal for mænd er langt lavere. En hektisk livsstil tærer ikke kun på din fysiske energi, men kan også dræne din hjerne og lyst. Hvis du er en kvinde, kan dette have en stor indflydelse på dit forhold med din partner, og ikke mindst dig selv. Det er derfor det er vigtigt at huske at tage tid til at finde den rette balance mellem alle aspekter i vores liv.

Viaher’s eksklusive naturlige formel

Efter dybdegående undersøgelser omhandlende kvinders behov, var Viaman laboratorierne sikre på at de med de rette ingredienser, kunne skabe en eksklusiv formel, specifikt designet til kvinder. I dag består denne formel af førsteklasses ingredienser, som er kendt for deres positive egenskaber, som har til mål at hjælpe kvinder med energi, og giver et generelt boost til de ekstra særlige øjeblikke som de fortjener.

En af de vigtige ingredienser som Viaher indeholder, er koreansk rød ginseng. Dette har tidligere været brugt til at øge energi, hukommelse og årvågenhed - faktorer som kan være med til at spille en rolle i at opretholde en naturlig vitalitet og focus på de ultimative øjeblikke. Efter at have researchet seksuel opstemthed og koreansk rød ginseng, omend begrænset, konkluderedes det at der var en positiv effekt. Selvom det ikke er tilfældet hos alle, har mange kvinder brug for mere hjælp som de bliver ældre, når det kommer til at få spændingen og de glemte følelser tilbage, som blot venter på at komme ud. Se mere

Vigtigste ingredienser

I denne opskrift er koreansk rød ginseng suppleret med vitaminer, botaniske planter og mineraler, nogle af disse er anerkendte for deres andel i at øge balance og hjælpe med at kontrollere humøret. At overkomme trætheden efter en travl dag er vigtigt når man skal fokusere på passion og lyst, og det kan hjælpe at søge den nydelse enhver kvinde fortjener aktivt.

image of zinc
Zink

Dette mineral er en vigtig ingrediens i opskriften. Det er kendt for at hjælpe med en normal fertilitet, og er anerkendt for at spille en rolle når det kommer til normale kognitive funktioner. Zink bruges også, da det hjælper med at beskytte cellerne fra oxidativ stress.

image of ginkgo biloba
Ginko Biloba

Mange glemmer ofte at den psykiske side af begær er lige så vigtig som den fysiske. Ginko Biloba er vokset støt i popularitet i mange år, og denne plante er blevet undersøgt for dens evne til at støtte både sind og krop. Dette inkluderer bedre hukommelse, fokus og blodcirkulation.

image of vitamin b6
Vitamin B6

Dette vitamin spiller en vigtig rolle i Viaher’s opskrift, grundet dets evne til at støtte serotonin-produktionen, som er en vigtig humørstyrende neurotransmitter. Det kan også hjælpe med at regulere hormonel aktivitet og reducere træthed, hvilket har stor betydning for at komme i det rette humør.

Sådan bruges det

Det er kun nødvendigt at tage to kapsler om dagen for at få den optimale mængde af de vigtige ingredienser. Disse kapsuler kan tages med vand, enten før morgenmad, middagsmad eller aftensmad. Det er værd at nævne at en konsistent brug af dette produkt i mindst 3 måneder, er anbefalet for at få de bedste fordele. Hver bøtte indeholder 60 kapsuler, svarende til en måneds forbrug. Læg også mærke til at hver bøtte er forseglet.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(43)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.32% baseret på 61 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ok piller

M Muharema T
Bekræftet køb

Energien og gnisten er kommet tilbage. er bare så glad for det her tilskud

J Jette
Bekræftet køb

God effekt. det tog lidt tid, men nu har jeg mere energi. også i soveværelset

B Betina
Bekræftet køb

Lækre piller som har gjort mig mere liderlig. Tager dem sammen med Viaher plastrer, og det er altså godt

J Jeanne
Bekræftet køb

Jeg var ikke sikker først, men jeg kan faktisk føle en forskel nu

V Veronica
Bekræftet køb

Virker og har også mere energi, så noget godt gør de

C Charlotte
Bekræftet køb

Virker! Alle kvinder skulle prøve dem

A Ava
Bekræftet køb

Jeg er ikke sikker på om det fungerer endnu, men vil fortsætte, har set gode anmeldelser

F Frieda
Bekræftet køb

Great delivery, really nice bottle and a good amount of pills. These are easy to take and I believe I can feel a difference when I do take them as to before so would recommend!

k karen
Bekræftet køb

It works!

C Cassie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide