Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
Vind et gavekort på 1000 kroner til ShytoBuy

Vind et gavekort på 1000 kroner til ShytoBuy

Vind et gavekort på 1000 kroner til ShytoBuy

På ShytoBuy finder du hjælp til selvhjælp i form af naturlige tilskud til tabubelagte lidelser som rejsningsproblemer, hårtab, gråt hår, manglende sexlyst for både mænd og kvinder, overgangsalder og meget mere.

Nu har du muligheden for at deltage i vores konkurrence om at vinde et gavekort på 1000 kroner, som du kan bruge i forbindelse med dit næste køb hos ShytoBuy. *

Vi finder den heldige vinder ved en tilfældig lodtrækning den første hverdag i starten af næste måned blandt alle dem, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev eller handlet hos os, og vinderen får direkte besked.

Ved tilmelding får du automatisk tilsendt en mail til din mail-adresse om, at du deltager i lodtrækningen om det eftertragtede gavekort på 1000 kroner.

*Ved tilmelding af konkurrencen siger du samtidig "ja tak" til at modtage ShytoBuys nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Tilmelding giver ét lod i lodtrækningen gældende for den måned, hvor du tilmelder dig nyhedsbrevet eller laver en ordre i vores webshop.