FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

YES Oliebaseret Glidecreme

Oliebaseret glidecreme

Oversigt

Yes oliebaseret glidecreme indeholder naturlige økologiske olier og er ideel til en øget seksuel oplevelse. Glidecremen nedsætter friktionen mellem penis og de vaginale og anale områder og giver en mere blød og behagelig fornemmelse under samleje. Yes oliebaseret glidecreme fås i to forskellige varianter, og begge består kun af naturlige og økologisk producerede ingredienser, så selv med følsom hud kan nyde fornøjelsen øget og forlænget nydelse.

  • Reducerer friktion under forspil og samleje
  • 100% naturlige og økologiske ingredienser
  • Forbedrer nydelse for dig og din partner
  • Kan anvendes som smøremiddel og massage olie
  • Kan effektivt øge din udholdenhed og forlænge nydelsen
  • Anbefalet af gynækologer
  • Kan sikkerhed bruges med silikone legetøj
  • Den oliebaserede formel gør det fremragende til lidt sjov i brusebad eller badekar
  • Skånsom mod følsom hud og allergikere

Alle Yes glidecremer indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, så du undgår unødvendige og usunde tilsætningsstoffer, der kan være irriterende for din hud. Yes Olie-baseret glidecreme gør, at du ikke engang behøver at vaske det, og du kan lade den blødgørende olie synke ind i huden for en langvarig fugtgivende effekt.

Hvad er Yes oliebaseret glidecreme?

Yes oliebaseret glidecreme og smøremiddel er et 100% økologisk produkt, og er derfor også velegnet til brug af dem med meget følsom hud. Yes oliebaseret glidecreme øger fornøjelsen under sex på en naturlig måde, uden at udtørre underlivet. Oliebaserede smøremidler bevarer en god fugtighed og friktionsnedsættelse længere end andre smøremidler og Yes oliebaseret smøremiddel er så skånsom, at den med fordel kan absorberes i huden og give en fortsat blødgørende effekt.

Kan bruges af mænd og kvinder

Hetro - og homoseksuelle par er glade for at sætte fut i sexlivet ved hjælp af Yes oliebaserede glidecremer. Hos kvinder, kan det være nyttigt i lindring af forskellige former for vaginal tørhed, der almindeligvis påvirker kvinder, der er i eller har været igennem overgangsalderen. Hos mænd, hjælper glidecremer dig til at forlænge fornøjelse for jer begge, fordi smøremidlet kan fungere som et ”støddæmpende” lag.

Hvordan bruges Yes oliebaseret glidecreme?

Yes oliebaseret glidecreme giver dig en fantastisk, fugtgivende oplevelse. I modsætning til andre typer af smøremidler er oliebaseret glidecreme samme niveau af fugtighed i en lang tid. Påfør en lille dråbe af glidecremen på genitalierne før samleje. Du kommer oftest langt med blot få dråber, men såfremt det tørrer ud igen, kan du altid tilføje mere. De naturlige olier bidrager med blødgørende egenskaber som til sidst absorberes af huden og bidrager til en sund pH balance. Ønsker du at vaske resterne væk kan dette nemt gøres med en blid intim vask, for eksempel Yes Økologisk Intimsæbe.

Kan bruges med sexlegetøj

Yes oliebaseret smøremiddel er egnet til anvendelse med ethvert silikone-baseret legetøj. Du bør ikke bruge oliebaseret smøremiddel i kombination med latex eller gummi - der anbefales i stedet et vandbaseret produkt som Yes vandbaseret smøremiddel, som også er helt økologisk.

Yes glidecreme indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, således at det er så skånsomt mod huden som muligt. Yes oliebaseret glidecreme indeholder ikke kun økologiske olier, men også shea butter og E-Vitmin der kan have blødgørende effekt på dit genitale område. Prøv Yes oliebaseret glidecreme i dag, og mærk nydelsen af de økologiske ingredienser!

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.38% baseret på 25 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fint

K Kristine
Bekræftet køb

the product did what it says

W Waqqas
Bekræftet køb

This lubricant works very nicely. I have been looking for a natural lube for a while

S Stephen
Bekræftet køb

I was happy with this product and would recommend it to any women looking for lube that's a bit more gentle on the skin

L Lori
Bekræftet køb

smooth glide!

N Nora
Bekræftet køb

Great. Works well. Would recommend.

G Gracey
Bekræftet køb

Better than durex play by miles! Its cheaper, better qaulity and no bad smells. Just what i needed.

C Collin
Bekræftet køb

Great quality lube. Smells good too.

B Bobby Jones
Bekræftet køb

Does exactly what is says on the bottle. Perfect for me and my bf. Just what we needed!

T The Lube Man
Bekræftet køb

Easy to use lube. Looks great, feels great she's great. Bobs your uncle.

T Timothy

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide