FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

YES Oliebaseret Glidecreme

Oliebaseret glidecreme

Oversigt

Yes oliebaseret glidecreme indeholder naturlige økologiske olier og er ideel til en øget seksuel oplevelse. Glidecremen nedsætter friktionen mellem penis og de vaginale og anale områder og giver en mere blød og behagelig fornemmelse under samleje. Yes oliebaseret glidecreme fås i to forskellige varianter, og begge består kun af naturlige og økologisk producerede ingredienser, så selv med følsom hud kan nyde fornøjelsen øget og forlænget nydelse.

  • Reducerer friktion under forspil og samleje
  • 100% naturlige og økologiske ingredienser
  • Forbedrer nydelse for dig og din partner
  • Kan anvendes som smøremiddel og massage olie
  • Kan effektivt øge din udholdenhed og forlænge nydelsen
  • Anbefalet af gynækologer
  • Kan sikkerhed bruges med silikone legetøj
  • Den oliebaserede formel gør det fremragende til lidt sjov i brusebad eller badekar
  • Skånsom mod følsom hud og allergikere

Alle Yes glidecremer indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, så du undgår unødvendige og usunde tilsætningsstoffer, der kan være irriterende for din hud. Yes Olie-baseret glidecreme gør, at du ikke engang behøver at vaske det, og du kan lade den blødgørende olie synke ind i huden for en langvarig fugtgivende effekt.

Øv, produktet er desværre udsolgt, men fortvivl ikke! Tag et kig på vores spændende alternativer nedenfor og find en fantastisk erstatning!

Hvad er Yes oliebaseret glidecreme?

Yes oliebaseret glidecreme og smøremiddel er et 100% økologisk produkt, og er derfor også velegnet til brug af dem med meget følsom hud. Yes oliebaseret glidecreme øger fornøjelsen under sex på en naturlig måde, uden at udtørre underlivet. Oliebaserede smøremidler bevarer en god fugtighed og friktionsnedsættelse længere end andre smøremidler og Yes oliebaseret smøremiddel er så skånsom, at den med fordel kan absorberes i huden og give en fortsat blødgørende effekt.

Kan bruges af mænd og kvinder

Hetro - og homoseksuelle par er glade for at sætte fut i sexlivet ved hjælp af Yes oliebaserede glidecremer. Hos kvinder, kan det være nyttigt i lindring af forskellige former for vaginal tørhed, der almindeligvis påvirker kvinder, der er i eller har været igennem overgangsalderen. Hos mænd, hjælper glidecremer dig til at forlænge fornøjelse for jer begge, fordi smøremidlet kan fungere som et ”støddæmpende” lag.

Hvordan bruges Yes oliebaseret glidecreme?

Yes oliebaseret glidecreme giver dig en fantastisk, fugtgivende oplevelse. I modsætning til andre typer af smøremidler er oliebaseret glidecreme samme niveau af fugtighed i en lang tid. Påfør en lille dråbe af glidecremen på genitalierne før samleje. Du kommer oftest langt med blot få dråber, men såfremt det tørrer ud igen, kan du altid tilføje mere. De naturlige olier bidrager med blødgørende egenskaber som til sidst absorberes af huden og bidrager til en sund pH balance. Ønsker du at vaske resterne væk kan dette nemt gøres med en blid intim vask, for eksempel Yes Økologisk Intimsæbe.

Kan bruges med sexlegetøj

Yes oliebaseret smøremiddel er egnet til anvendelse med ethvert silikone-baseret legetøj. Du bør ikke bruge oliebaseret smøremiddel i kombination med latex eller gummi - der anbefales i stedet et vandbaseret produkt som Yes vandbaseret smøremiddel, som også er helt økologisk.

Yes glidecreme indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, således at det er så skånsomt mod huden som muligt. Yes oliebaseret glidecreme indeholder ikke kun økologiske olier, men også shea butter og E-Vitmin der kan have blødgørende effekt på dit genitale område. Prøv Yes oliebaseret glidecreme i dag, og mærk nydelsen af de økologiske ingredienser!

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(13)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.40% baseret på 24 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fint

K Kristine
Bekræftet køb

Fungerar bra.

N Nils H
Bekræftet køb

Gött glid.

F Fernando
Bekræftet køb

Glidmedlet med vanilj smakar tydligen väldigt gott enligt flickvännen.

F Fredrik
Bekræftet køb

Åh äntligen Yes till Sverige så himla bra med ekologiskt :)

A André
Bekræftet køb

Jag och pojkvännen älskar det här glidmedlet det enda vi inte är överens om är om vi ska ha vanilj eller naturell

M Maya
Bekræftet køb

Vi använder det för analsex. Super skönt!

H Herman
Bekræftet køb

La única pega es que no se puede utilizar con condones de latex. Por lo demás, es muy buen producto.

M Maria
Bekræftet køb

Mi pareja y yo somos bastante atrevidos, por lo que al informarme de que este lubricante se puede usar también bajo el agua, no dudé en compradlo. Os lo recomiendo por si queréis pasar un rato de lo más excitante!

L Lau
Bekræftet køb

Satisfecha 100%

P Pauly

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide