Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

6 fejl du gør dig, når du behandler akne

Det kan være en stor og udfordrende opgave at behandle sin akne ramte hud. Selv med de bedste intentioner, kan det stadigvæk gå galt. Læs med her om bliv klogere på de 6 typiske fejl man gør sig når man behandler akne.

Det kan være forvirrende og overvældende med så mange tilgængelige medikamenter og behandlinger på markedet mod bumser. Med så mange muligheder er et nemt at lave en fejl eller vælge forkert, som i værste fald kan gøre det endnu værre.

Her er en liste over de mest almindelige fejl man gør sig, mår man har bumser.

Fejl 1: Ingen tålmodighed

Selv om der findes et utal af fantastiske produkter og cremer mod bumser, kræver det altså en portion tålmodighed. Hud reagerer langsomt på behandlingen. Selv om akne og bumser kan komme hurtigt, vil det stadigvæk kræve tid at helbrede og behandle. Det tager normalt mellem 6 til 12 uger at skabe synlige og mærkbare resultater. Det kan være en god ide at give behandlingen / produktet minimum 1, og fortsætte med at bruge det, hvis der bemærkes nogen forbedringer.

Fejl 2: Bruger for mange akne hudplejeprodukter på én gang

Det er en fejl at bruge lag-på-lag af forskellige produkter. Hvis man anvender en masse forskellige produkter kan det sommetider være produkterne, som forårsager irritation af huden og tilføje huden flere bumser. Hold dig til et godt produkt, som PyratineXR creme, som har fordele inden for flere felter, herunder minimering af inflammation og infektionen i huden.

Fejl 3: Srubbe eller rengøre huden for meget

Det kan faktisk forværre akne, hvis der skrubbes eller renses for meget i huden. Ved at rense huden for meget kan dette kompromittere huden egen beskyttende barriere og øge irritation. En god ide kan være, at anvende en pH-afbalanceret sæbe, som kan mindske inflammation. Når du renser dit ansigt, er det vigtigt at skylle huden grundig, så der ikke efterlades sæberester.

fejl-banner

Fejl 4: Vælge de forkerte behandlingsprodukter til akne

Hårde rensemidler, sæber og alkohol-baserede produkter kan forværre akne. Det kan være en god ide at kigge efter produkter som konkret er til akne eller bumse ramt hud. Ligeledes vælge produkter, som ikke indeholder ingredienser, der har tendens til at tilstoppe porerne i huden.

Visse ingredienser som anvendes i kosmetik, solcreme og fugtighedscreme er tilbøjelige til at tilstoppe porerne. De omfatter isopropyl palmitat , isopropylmyristat, butylstearat, isopropylisostearat, decyloleat, isostearyl- neopentanoate, isocetylstearat, myristle myristat, kakaosmør, acetyleret lanolin , og D & C røde farvestoffer. Produkter, der indeholder olie kan tilstoppe porerne og føre til udbrud.

Fejl 5: Pille i bumsen

Hvis du piller i bumsen vil du forlænge den helbredende tid og øge risikoen for ardannelse. Baktier kan blive skubbet ind i hudlagene, hvilken fører til mere hævelse og rødme i huden.

Fejl 6: Stopper med at bruge produkterne, når aknen forbedres

Det kan i mange situationer være en fordel at fortsætte behandlingen efter din hud er blevet ren og flot. Hvis du stopper for tidligt, skal bumserne hurtigt vende tilbage. Det er bedst at nedtrappe brugen ved at bruge det mindre og mindre. For eksempel, hvis du har brugt det to gange om dagen, så brug det en gang om dagen i et stykke tid, og derefter en gang hver anden dag, så to gange om ugen, og derefter stoppe. Det tager ofte akne 4 til 6 uger til at vende tilbage, ligesom det tog den samme mængde tid til at få huden i bedring.

For at holde huden skamplet-fri, har de fleste mennesker har brug for at fortsætte brugen med mindst én acne produkt.

Andre interessante artikler