FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Bedste behandling af gule negle

Mange af os har i vor levetid lidt af gule negle. Gule negle fremkommer oftest grundet svamp, hvorfor behandlingen af gule negle kan være en svær proces. Vi er kommet med vores bedste bud til hvordan du kan behandle gule negle. Læs mere omkring behandling af gule negle her.

Gule negle kan have en lang række grunde, men svamp er det mest hyppige. Ca. 50% af alle tilfælde af misfarvning i neglene fremkommer som resultat af neglesvamp. Foruden at se meget lidt indbydende ud, kan neglesvamp ligeledes være smertefuldt og ubehageligt – i sær for folk med et i forvejen svagt immunforsvar. Vi anbefaler at du aftaler et møde med din lokale læge ved første indskydelse af neglesvamp. Mens håndkøbsmedicin er effektive, kan du ligeledes benytte receptmedicin. Lad os vise og fortælle dig 5 behandlingsmetoder af neglesvamp og misfarvede negle i denne artikel, og bedøm selv hvad der er bedst for dig. Hvis du blot ønsker en nem håndkøbsløsning, anbefaler vi dig at kigge på dette produkt mod misfarvede negle

Zink

Blandt de mange årsager til gule og misfarvede negle, findes et sjældent syndrom kaldet gule-negle-syndrom. Mens ændringerne i udseendet for personer, som lider af dette syndrom, ofte er permanent, har nogle patienter opnået betydelig forbedring ved at indtage zink kosttilskud. Zink har længe været kendt som en effektiv behandling af gule negle – dog har zink ligeledes andre sunde effekter, herunder forebyggelse af infektioner og heling heraf, samt hjælpende nattesøvn. Søger du flere gode midler mod misfarvning af neglene, kan du læse videre her.

Vitamin E

En behandling, som kan tilbyde nogle håb, indebærer anvendelsen af vitamin E. Resultaterne har hidtil været blandet, da visse testpersoner indtager naturlige mængder E vitamin, mens andre er i stor mangel. Undersøgelser viser, at en blanding af E vitamin med andre oral medicin mod svampeinfektioner kan producere yderst positive resultater. Præcis som med zink, giver E vitamin en lang række andre sundhedsmæssige fordele, herunder sundere hud, hvilket gør E-vitamin til en vigtig del af din kost og sundhed, uanset om du har misfarvede negle eller ej.

Neglelak og neglelakfjerner

Ikke en decideret kur, men nærmere en forebyggelse. Benytter du ikke en af de to ovenstående, kan du med ro i maven hoppe videre til næste skridt i artiklen. Hvad end du anvender en klar neglelak, eller den nye farvetrend, bør du være klar over og tage ved sikkerhed, at du benytter en naturlig neglelak, som du kan tåle. Nogle af ingredienserne i moderne og nye naglelakke, indeholder ingredienser, som er tørende for neglene, hvilket potentielt kan give dig negleinfektioner og misfarvede negle på sigt. Vælg derfor vandbaserede produkter, samt produkter uden acetone, formaldehyd, toluen, sulfonamid-formaldehyd-harpiks, phthalater og methanol, da alle disse kan være potentielt farlige for dine negle, og ikke mindst din sundhed.

Glem ikke din medicin

Glem ikke din medicin

Mange af os tager receptpligtige og håndkøbsmedicin til at forebygge, lindre og behandle medicinske tilstande. Med visse lægemidler kan vi forvente bivirkninger, som desværre i høj grad kan smitte af på ens negles helbred. Vidste du, at den populære acne behandling tetracyclin kan forårsage misfarvning og negleinfektion hos nogle patienter? Ydermere kan andet antibiotika, minocyclin give negle en blå nuance. Typisk ses disse bivirkninger i medicin, som indeholder kolloid sølv protein, kemoterapi narkotika samt nogle lægemidler, som bruges til hiv og aids.

Prøv essentielle olier

Glem ikke æteriske olier for at holde negle og huden sund. Te træ olie er et godt og anerkendt eksempel, som hjælper med at behandle acne, skæl, fnat, vaginale infektioner, ringorm og andre svampe –og bakterieinfektioner, herunder fodsvamp og onychomycosis – en fælles svampeinfektion i neglene. Te træ olie er en æterisk olie, som er lavet af blade fra te træ (melaleuca alternifolia) – og det kan være anvendeligt til behandlign af negleinfektioner grundet den naturlige aktive antimicrobrialske forbindelse i det såkaldte terpinen-4-ol. Vær dog opmærksom på aldrig at tage te træ olie mundligt. Fortynd det helst og anvend det udenpå huden og neglene, på det berørte område.

Er du endnu usikker på om du lider af neglesvamp eller anden negleinfektion, anbefaler vi at du læser videre på vores sektion omkring negleinfektion.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med