FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

De bedste naturlige olier til at lindre neglesvamp

Traditionelle olier er perfekt som supplement til medicinsk behandling. Sikre permanent behandling af neglesvamp, så den ikke vender tilbage igen. Læs mere om naturlige olier på denne side.

Neglesvamp og svamp i tånegle er en meget almindelig neglesygdom og neglesvamp symptomer er mange. Man starter med at pletter i farverne hvid og gul under spidsen af tå- eller fingerneglene. Neglesvampen går dybere ned og får neglen til smuldre, tykne og blive misfarvet ved kanten. Ydermere kan du risikere, at neglen kan blive kedelig, mørk i farven eller måske ændre form. Du vil måske blive ramt af sygdommen onycholysis, hvor neglen begynder at rive sig løs fra neglelejet, hvilket er meget ubehageligt og smertefuldt. Hvis denne tilstand ignoreres kan den fortsætte med at udvikle sig i en ubehagelig retning og skabe problemer i andre dele af tåen. I mange tilfælde kommer infektionen tilbage på trods af omhyggelig medicinsk behandling.

Traditionelle olier – et godt supplement til medicinsk behandling

Det er sandt, at milde infektioner af neglesvamp kan overkommes med let behandling, men hvis infektionen forårsager smerte og tykkelse af neglen kan det være ideelt med et supplement til behandlingen. Dette er ligeledes for at forøge chancen for at behandlingen bliver permanent og neglesvamp ikke vender tilbage igen.

Læger og naturlæger anbefaler flere forskellige typer af behandling mod neglesvamp og negleinfektion. Gode og anbefalede supplementer til disse behandlinger består dog af plantebaserede naturlige olier, som kan være et vigtigt redskab i kampen mod neglesvamp. De fleste af disse olier findes allerede i mange produkter til behandling af neglesvamp.

Du kan for eksempel prøve Manuka Naturals mod neglesvamp , som indeholder to af de meste essentielle olier til permanent behandling af neglesvamp som er tea tree olie og lavendelolie.

Her kan du få et overblik over de mest effektive naturlige olie som du kan bruge til behandling af neglesvamp og negleinfektion.

1 Tea Tree Olie

1 Tea Tree Olie

Tea tree olie er en af de bedste naturlige olier til bekæmpelse af denne type af svamp. Undersøgelse af erfaringer fra forbrugere siger, at der er stor sandsynlighed for at produkter indeholdende tea tree olie er i stand til at fungere som permanent løsning til alle problemer ved neglesvamp.

Tea tree oliens egenskaber har være brugt som almen naturmedicin helt tilbage i oldtiden. Olien er en af de mest effektive og kraftfulde stimulanser af immunsystemet, hvilket gør produkter indeholdende denne olie til nogle af de mest efterspurgte på markedet i dag til brug som neglesvamp medicin. Tea tree oliens alsidighed, kombineret med dens beroligende egenskaber og fantastiske kurerende fordele, gør den til den bedste olie til behandling af neglesvamp. Flere kunder siger, at produktet har en bedre effekt end de bedst sælgende apoteksprodukter. På grund af de almene helende evner kan olien også være en mulighed til behandling af hudproblemer, herunder bumser og akne.

2 Lavendel Olie

2 Lavendel Olie

Anti-svampe egenskaberne ved naturlig lavendelolie gør det til et effektivt remedium til behandling af neglesvamp. Denne type af olie er højest effektivt når det kommer til at dræbe den svamp, som er ansvarlig for infektioner i negle og tånegle. Kun en lille mængde af denne olie er nok til afhjælpe mange forskellige slags infektioner og svamp i tånegle. Ved anvendelse af naturlig lavendelolie til behandling skal du tilføje en lille mængde til den inficerede negl før du skal i seng og lade det tørre ind, mens du sover. For at forhindre olien i at ryge af skal du tage et par uldsokker på. Vær sikker på, at de sokker du tage på ikke er lavet af syntetiske fibre, da disse vil forværre infektionen. Det anbefales at fortsætte med denne form for naturlig behandling i mange uger – også efter infektionen ikke er synlig mere. Husk på, at selvom tåneglen ser sund ud kan den stadig bære på spor af svamp inden i.

Af den grund er det mest optimalt, at anvende naturlige produkter til behandling af neglesvamp , hvor lavendelolien indgår som en af mange effektive ingredienser mod neglesvamp.

Hvordan skal man anvende lavendel- og tea tree olie for at opnå de bedste resultater?

Her er en guide til hvordan man skal bruge lavendel- og tea tree olie for at opnå de bedste resultater i behandlingen af neglesvamp:

  • Når svampen angriber, producerer neglen et fugtigt skjulested hvor den kan gro. Vask dine hænder/fødder grundigt og brug en neglesaks til at klippe så meget af neglen af. Efterlad kanterne runde for at sikre, at de ikke hænger fast i et tæpper eller tøj. Vask området ved tåneglen omhyggeligt og lad det lufttørre.
  • Dryp en enkelt dråbe af den blandede lavendel- og tea tree olie over det inficerede negleleje hver morgen og aften for hurtig lindring af neglesvamp.
  • Neglesaks og neglefil brugt til at klippe og klargøre den inficerede negl skal steriliseres og lufttørres før brug.

3 Appelsin Olie

3 Appelsin Olie

En anden naturlig og vigtig olie mod neglesvamp infektioner er Appelsinolie. Den er anbefalet af eksperter og der er mulighed for at kombinere denne olie med eksempelvis tea tree olie for at opnå den bedste effekt, som nemt kan modvirke, at svampen udvikler sig i tåneglen. En anden måde hvorpå naturlig appelsinolie kan anvendes er ved at blande den med eddike og alkohol, hvorefter blandingen påføres det inficerede område. Begge metoder til brug af appelsinolie giver hurtig lindring.

4 Kokosnød Olie

4 Kokosnød Olie

Kokosnødolie indeholder en af de sundeste fedtsyrer kaldet Caprylic-syre, som har evnen til at nedbryde den hårde cellemur i svampen. Ved fraværet af denne beskyttende mur går svampens celler i stykker og infektionen aftager. Påfør et tyndt lag af kokosnød-olie på det ramte område og lad det virke i 15 minutter. Da Kokosnød-olie er fuldstændig sikkert for huden kan du anvende det så tit som du har lyst. Før du påfører denne olie over det sensitive område, vær sikker på at du ikke er allergisk overfor kokosnødder.

5 Kryddernellike Olie

På grund af tilstedeværelsen af Eugenol i kryddernellikeolie kan den bruges til bekæmpelse af neglesvamp. Hvis du oplever smerte grundet neglesvamp er Kryddernellikeolie også et godt middel.

6 Kanel Olie

6 Kanel Olie

Kanelolie er en anden essentiel olie med svampebekæmpende egenskaber. Ligesom ved kryddernellike er kanel rig på Eugenol, som har de mest effektive svampebekæmpende egenskaber. Derudover er olien særlig effektiv overfor candida albicans bakterie, hvilket er en af de mange faktorer bag neglesvamp. Det bedste ved den naturlige kanelolie er, at den kan bruges eksternt og internt på kroppen.

Andre interessante artikler