Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka Kombipakke til negle & fodsvamp

Olie, creme & sæbe med Manuka

Oversigt

Manuka Naturals Fod- og neglesvamp Kombination er lavet som en tredelt kombination til at hjælpe med at beskytte huden, og er en naturlig måde at opnå fordelene fra manuka planten. Med dens unikke samling af ingredienser, inklusiv den berømte manuka olie, er denne kombination den ideelle måde at give din hud det den har brug for.

  • Indeholder Manuka Sæbe, Ren East Cape Manuka Olie og Creme
  • Udnytter de antibakterielle triketonforbindelser i manuka
  • Indeholder citronmyrte, lavendel og sød mandelolie
  • Hjælper mod kløe og uønskede lugte
  • Hjælper med at beskytte og nære huden
  • Med naturlige ingredienser og uden kunstige farvestoffer

Hvert produkt i Manuka Naturals Fod- og Neglesvamp Kombination er specielt udvalgt for hvordan det kan samarbejde i harmoni med huden. Denne kombination består af tre produkter; Ren East Cape Manuka Olie bruger sin 100% æteriske olie som en mere målrettet og kraftfuld måde at opnå fordelene af manuka. East Cape Manuka Creme komplimenterer derefter dette som en mild hjælp til større områder af huden, imens Manuka Sæbe kan bruges som en dagligdags hjælp til at beskytte huden overalt.

Fod- og neglesvamp?

Svampeinfektioner på huden er forårsaget af forskellige former for svampe der invaderer og gror på huden. Der er mange forskellige typer af svampeinfektioner, men de to mest almindelige er Fodsvamp (Tinea pedis) og neglesvamp (Tinea unguium).

Fodsvamp -

Fodsvamp er en normal svampeinfektion der gør din hud kløende, skallende og rød. Svampen gror i varme og fugtige områder, hvilket er grunden til at den så ofte findes på fødder og mellem tæerne. Dette er også grunden til at det på engelsk er kendt som athlete's foot (atleters fod), da det er normalt for atleter at svede meget, hvilket giver de perfekte betingelser for at svampen kan gro og trives. Ca. en ud af seks mennesker i UK lider af fodsvamp og det er en meget spredt infektion. Dette skyldes at, ulig mange andre infektioner, fodsvamp ikke alene spredes via fysisk hudkontakt. Ved bare at gå barfodet igennem forurenede og fugtige gulve kan det sprede svampen og det kan endda sprede sig til andre kropsdele hvis du rører berørte fødder og ikke vasker dine hænder.

Neglesvamp -

En svampeinfektion i neglen opstår ved en tilgroning af svampe i, under eller på neglen. Det starter sædvanligvis i kanten af neglen og spreder sig hen over. Når dette sker, kan neglen blive misfarvet og virke smuldret eller flagende. Hvis det forværres, kan det også blive smertefuldt når man går og når man har sko på. Som med fodsvamp, trives neglesvamp i varme og fugtige områder, hvilket gør det langt mere almindeligt på tæerne end på fingrene. Neglesvamp kan også spredes på samme måde som andre infektioner.

Ren East Cape Manuka Olie

Hvis du leder efter den stærkeste måde at bruge manuka, så er Ren East Cape Manuka Olie vejen frem. Denne æteriske olie, der udelukkende indeholder 100% ren manuka olie fra East Cape i New Zealand, er lavet fra hvad der er kendt for at være det bedste manuka tilgængeligt. Dette skyldes at manuka planterne fundet i det fjerne East Cape siges at have det højeste niveau af naturligt forekommende triketonforbindelser,hvilket gør dem til de mest efterspurgte. Denne æteriske olie af høj kvalitet er lavet af vildt høstede manuka planter fra denne region, der derefter gennemgår en dampdestilleringsproces og med ingen andre ingredienser tilføjet, er en 100% ren manuka olie.

For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser omhandlende manuka olie, venligst klik her.

Manuka Sæbe

Manuka Sæbe er fantastisk og så meget mere end bare en måde at hjælpe med at rense din hud, på grund af dens mange anvendelsesmuligheder. Lavet af naturlige ingredienser, inklusiv en unik æterisk olieblanding, er denne sæbe en simpel måde at hjælpe med at tage sig af huden. Denne premium sæbe, der er lavet til at hjælpe med at rense og beskytte, udnytter de potentielle antibakterielle kvaliteter fra manuka og bruger dem til at hjælpe med at balancere bakterieniveauet på huden. Det kan også bruges som en enkel desinficerende sæbe eller en luksuriøs måde at få dig til at føle dig ren og frisk.

East Cape Manuka Creme

Denne East Cape Manuka Creme er lavet ved en kombination af ren Manuka olie og andre gavnlige hudpleje ingredienser og er en nænsom måde at tage sig af sin hud og stadig opleve manukaens storhed. Lavet til at hjælpe med at balancere hudens flora for at gøre den mere resistent overfor almindelige hudproblemer, fandt man ud af at manuka olien i cremen var brugbar mod svamp. I følge undersøgelser af manuka olie foretaget af University of Otago, fandt man ud af at det kunne bekæmpe svampe der skaber problemer, såsom fodsvamp, neglesvamp og fod- og kropslugt.

Ingredienser

Manuka Sæbe: Sodium Palm Kernelat (Palmeolie, Palmekerneolie), Leptospermum Scoparium Olie (Manuka Olie), Helianthus Annuus (Solsikke) Kerneolie, Backhousia Citriodora Olie (Citronmyrteolie), Titandioxid, Mucic acid, Citral (Citrongræsolie fraktion), terpinen-4-ol (tea tree olie fraktion), Cedrol (Cedertræolie fraktion).

Ren East Cape Manuka Olie: 100% ren East Cape Manuka Olie fra New Zealand.

East Cape Manuka Creme: Destilleret vand, Sød Mandelolie, Glycerin, Mandelolie, Stearinsyre, Stearylalkohol, Cetylalkohol, emulgator, TEA, Lavendelolie, Citronmyrteolie, konserveringsmiddel.

Anvendelse

Da denne kombination er lavet til at samarbejde i harmoni med huden, er der ikke en speciel rækkefølge du skal bruge produkterne i, da det afhænger din hud og dens behov. Her er hvordan du kan bruge hvert individuelt produkt i kombinationen:

Manuka Sæbe - Påfør på våd hud og masser i cirkulære bevægelser.. Dette er en naturlig sæbe og er blid nok til dagligt brug.

Ren East Cape Manuka Creme - Påfør olien på det ønskede område og lad det absorbere. Da ren æterisk olie kan være stærk, kan du fortynde det med vegetabilsk olie eller en bærende olie til mere sart hud. Du kan også tilføje et par dråber til et fodbad eller massere fortyndet olie ind i fødderne.

East Cape Manuka Creme - Denne creme er let at bruge og hurtigt absorberet. Masser cremen på det ønskede område og lad det absorbere i huden.

Ofte købt sammen

Emuaid Hudsalve (Blå)
Emuaid Hudsalve (Blå)

59 ml Salve | Antibakteriel salve til inflammeret og irriteret hud

459 kr.

+
Foligain Kosttilskud til gråt hår
Foligain Kosttilskud til gråt hår

60 Kapsler | Til mænd & kvinder med gråt hår

269 kr.

1 Vare

459 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(39)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.16% baseret på 62 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har lidt af fodsvamp i mange år, men det er helt væk nu!

T Troels
Bekræftet køb

Rigtig gode produkter til smertefulde fødder

P Pernille
Bekræftet køb

Mine fødder har aldrig set bedre ud!

K Klara
Bekræftet køb

Produkterne hjalp mig ikke så meget som forventet

H Hanne
Bekræftet køb

Fantastiske produkter. jeg så resultater allerede efter et par uges brug

R René
Bekræftet køb

TAK TAK TAK! Mine fødder er reddet

S Sanne
Bekræftet køb

Virkelig gode produkter til neglesvamp

V Viggo
Bekræftet køb

Jeg vil uden tvivl anbefale produkterne til alle med fodproblemer

T Tim
Bekræftet køb

Sæben og cremerne fungerer som en perfekt kombination

L Louise
Bekræftet køb

Både min kone og jeg har brugt sættet for at komme af med fodsvamp. Virkelig gode produkter!

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide