FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sweet almond oil
Sweet almond oil

East Cape Manuka Creme

Naturlig creme med ren Manuka olie

Oversigt

Designet til at hjælpe med at afbalancere hudens flora og gøre den mere hårdfør, er East Cape Manuka Creme en naturlig måde at hjælpe med at lindre og beskytte huden mod rødmen og irritation. Den let absorberende creme, kombinerer kraften fra manuka med andre æteriske olier og hudpleje produkter, hvilket gør den til en vigtig spiller i kampen for at beskytte huden.

 • Unik blanding af manuka olie og naturlige ingredienser
 • Hjælper med at afbalancere og beskytte hudens flora
 • Indeholder lavendel- og citronmynteolie for at give en blid duft
 • Manuka olie er kendt for at være rig på antimikrobielle triketonforbindelser
 • Let og hurtig anvendelse
 • Indeholder ingen kunstige farvestoffer eller dufte

Med den hastighed hvorved bakterie- og svampeinfektioner kan spredes, er der nødt til at være et højere niveau af opmærksomhed på nødvendigheden af produkter der kan hjælpe med at bekæmpe disse. Dog indeholder mange af disse på nuværende tidspunkt, kunstige kemikalier, hvilket er hvorfor så mange mennesker nu vender sig mod naturlige muligheder der gør brug af den storslåede kraft fra manuka.

Hvad er manuka olie?

Manuka olie er lavet af manuka planten, eller Leptospermum scoparium, der hører hjemme i New Zealand. Ud fra videnskabelige undersøgelser af manuka planter dyrket rundt omkring i landet, fandt man ud af at den højeste kvalitet manuka olie kunne fremstilles af planterne der hørte hjemme i East Cape i Northern Island. Planterne i denne fjerne region siges at indeholde de højeste niveauer af antimikrobielle triketonforbindelser, hvilket gør dem til de bedste til at lave til multi-anvendelig manuka olie.

Ofte sammenlignet med en lignende æterisk olie, tea tree, har man fundet ud af at manuka olien har bedre antibakterielle egenskaber. Uafhængige In-vitro studier lavet af Cawthron Institute i New Zealand konkluderede at East Cape Manuka Olie var 20 til 30 gange mere aktivt til at kontrollere gram positive bakterier end Australsk Tea Tree Olie. Dette har gjort manuka olie meget populært blandt indfødte Maori stammer, der har brugt det til mange formål, inklusiv:

 • Bid og stik
 • Skadet hud
 • Muskelsmerter
 • Svamp
 • Kropslugt
 • Infektioner
 • Skæl

East Cape Manuka Creme

East Cape Manuka Creme er en unik blanding af naturlige ingredienser der gør brug af fordelene fra manuka olie, til at lave en blid og let anvendelig creme. Designet til at hjælpe med at balancere hudens flora for at gøre den mere resistent overfor mindre hudproblemer, kan East Cape Manuka Creme hjælpe med et antal af problemer relateret til bakterier og svampe, inklusiv:

 • Fodvorter
 • Ringorm
 • Fod- og neglesvamp
 • gærinfektioner

Det kan også bruges til at hjælpe mod insekter, såsom hovedlus, myg og sandfluer.

Denne information blev opdaget gennem forskning i manuka olie, foretaget af University of Otago, der fandt at East Cape Manuka olie er effektiv i kampen mod bakterier såvel som svampe, der kan forårsage hudproblemer, såsom Fodvorter, Ringorm, Lyskesvamp, neglesvamp og fod- og kropslugt. De fandt også at East Cape Manuka olie støtter i kontrollen af Candida Albicans svampen, såvel som kontrollerer bakterier der er tilstede i vaginose infektioner ved lave koncentrationer. Efter forskning i manuka olie og hudplejecremer, har eksperterne hos Manuka Naturals kombineret en 5% koncentration af manuka olie med en premium blanding, for at skabe deres East Cape Manuka Creme.

For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser, venligst klik her.

Hovedingredienser

Sammen med manuka olie, er nogle af de andre aktive ingredienser i denne creme:

Fuld ingrediensliste: Destilleret vand, Sød Mandelolie, Glycerin, Mandelolie, Stearinsyre, Stearylalkohol, Cetylalkohol, emulgator, TEA, Lavendelolie, Citronmyrteolie, konserveringsmiddel.

Anvendelse

En af de fantastiske ting ved East Cape Manuka Creme, er at den er let at anvende og hvordan den let absorberes ind i huden. For at bruge, fordel cremen på det ønskede område og lad det absorbere i huden.

Sikker og naturlig

Da denne creme er lavet af naturlige ingredienser, har den ingen bivirkninger ved korrekt brug. Vi anbefaler dog altid at læse den fulde ingrediensliste, for at tjekke for personlige allergier. East Cape Manuka Creme indeholder ingen kunstige farvestoffer, dufte eller paraben konserveringsmidler og er ikke testet på dyr.

Ofte købt sammen

EmuaidMax Hudsalve
EmuaidMax Hudsalve

59 ml Salve | Antibakteriel salve til kløende & irriteret hud

559 kr.

+
Prosta Sure
Prosta Sure

180 Kapsler | Naturmiddel til prostata

189 kr.

1 Vare

559 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(31)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.81% baseret på 63 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker fint. Blødgørende.

K Kenny G
Bekræftet køb

Fin og rigtig god

E ELISABET B
Bekræftet køb

Hjalp mig af med fnat rigtig hurtigt. troede faktisk ikke det ville virke, men må indrømme jeg er overrasket. tror jeg vill prøve at købe hele serien nu, da det også kan bruges til andre formål

K Kirsten
Bekræftet køb

Vi kender det alle - Børnene begynder at klø sig, og så spreder det sig til hele familien. Vi havde selvfølgelig reddet os en gang fnat. Købte det her som en løsning. Det lindrede egentlig med det samme, men havde ærlig talt ikke forventet vi ville være fri for fnat kun efter et par dage.

F Frank
Bekræftet køb

Synes det har virket, men mangler stadig at bruge det nogle flere dage

E Erna
Bekræftet køb

mit udslæt er ved at klare op og resten af min hud er glat

E Erica
Bekræftet køb

Huden føles glat og fin, og hjælper på min røde og kløende hud

T Tim
Bekræftet køb

jeg ELSKER manuka olie, og denne creme indeholder så mange fantastiske ingredienser...

K Katja
Bekræftet køb

Trænger nemt ind i huden og gør den blød og dejlig

E Elisabeth
Bekræftet køb

Fjerner nemt irritation og rødme, og så dufter den helt fantastisk!!

M Maria

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide