Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Emu Olie mod Psoriasis

Mange danskere lider af hudsygdommen psoriasis. I denne artikel vil vi sætte fokus på emu oliens virkning på psoriasispatienter, og hvordan den kan gavne dig. Læs mere her

Psoriasis er velkendt som værende en af de mest ubehagelige og uønskede hudsygdomme. Det er ofte karakteriseret ved rødlige skorper på huden, som skaber stor irritation igennem kløe og svie, og i sværere tilfælde hævelse. Psoriasis opdeles normalt i fem typer, nemlig plak, guttat, omvendt psoriasis, pustuløs og erythrodermisk psoriasis. Plak psoriasis er den mest almindelige form, og den som er mest udbredt blandt mennesker. Plak psoriasis optræder som sølvfarvede, hvide skæl på huden.

Hvorfor får man psoriasis?

Psoriasis er primært forårsaget af en for hurtig regenerering af hudceller, hvilket gør at nye og gamle hudceller ophobes og udvikler sig til skaller og grimme sår. Normalt starter psoriasis som en lille plet, og kan derefter sprede sig og øges i størrelse. Ligeledes fingernegle og hovedbund kan blive ramt af psoriasis. Mange mennesker oplever ydermere en ”flugtende psoriasis”, som bevæger sig rundt omkring på kroppen, og altså ikke konstant opstår samme sted. Ligeledes kan psoriasis blive aktivt og passivt over tid, og i værste fald angribe leddene, hvilket resulterer i stor ubehag. Psoriasis i leddene rammer 10-15% af alle psoriasispatienter.

Udover ovenstående teori, findes der ingen kendt og forsket årsag til denne hudsygdom, selvom det i høj grad er associeret med köbner-fænomenet, hvor produktionen af hudceller er accelereret. Hvad der gør psoriasis behandling endnu sværere er, at det er en kronisk lidelse. Psoriasissen kan forsvinde i en periode, men på samme måde blusse op og gentage sig i fremtiden. Der findes mange behandlingsformer for psoriasis, men der findes endnu ikke en, som er komplet og permanent. Hvad man kan gøre, er at behandle psoriasissen når den optræder, og derved mindske de ubehagelige symptomer fra at optræde. Regelmæssig vedligeholdelse af symptomerne er helt klart den bedste måde at leve med symptomerne på.

Hvordan behandles psoriasis?

Eftersom de behandlinger, der er til rådighed for psoriasis, alle er midlertidige, er det ofte en jungle at finde rundt i, hvilket gør det vanskeligt og kompliceret – mere end det egentlig burde være. Der findes en lang række supplementer og naturlige medikamenter, som kan være gavnlige for din psoriasis, men sandheden er, at kun et fåtal af dem faktisk virker. En let, og fuldt ud naturlig metode, er igennem anvendelsen af emu olie mod kløe og eksem. Emu olie er en olie, som er anerkendt af dermatologer og i kosmetikindustrien for dens effektive påvirkning på huden. Olien stammer fra emu fuglen, hvoraf der tages fedtceller fra bagsiden af fuglen. De gamle australiere har længe brugt olien til at hele sår og betændelse. Nylige undersøgelser på området har konkluderet, at emu olie har en vis evne til at genopbygge de naturlige olier, som findes i huden, og derved fugte og reparere huden på ny, hvilket resulterer i en enorm lindring af sårene og de ubehagelige symptomer som psoriasis kan bringe.

Hvorfor er emu olie godt mod psoriasis?

Idét emu olie er sammensat af en lang række forskellige fedtsyrer, som alle svarer til sammensætningen af hudens beskyttende lag af olie, er emu olien en ideel kandidat til at behandle sår og betændelse, samt til at fugte og blødgøre huden på ny. Emu olien kan derved gøre huden glattere, blødere og synes yngre. Foruden sin gavnlige effekt på psoriasis, bruges emu olie ligeledes til eksem, udslæt og generel kosmetisk skønhedsanvendelse. Emu olie er derved en billig, effektiv og bekvem mulighed for at behandle psoriasis, som er 100% naturlig og uden bivirkninger.

Ved at gnide emu olie ind i det ramte område flere gange dagligt, vil lindre symptomerne og smerterne ved psoriasis, og samtidig tillade huden at hele og helbrede lidelsen.

Andre interessante artikler