Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Emuaid First Defense med Probiotika

Kosttilskud til fordøjelsen

Oversigt

Vores tarme er en af de vigtigste dele af vores krop - så når tingene ikke går som det skal, kommer det nok ikke som en overraskelse, at det påvirker resten af os! Emuaid First Defense Probiotic Dietary Supplement er designet til at øge modstandskraften indefra. For at gøre dette, bruges der tre stammer af bakterier med i alt 15 milliarder mikroorganismer.

  • Ideel til at behandle fordøjelsen
  • Har til formål at fremme en sund tarm
  • Indeholder 15 milliarder levende mikroorganismer
  • Tre kraftfulde 'gode' bakterierarter
  • En måneds praktisk brug
  • Nemme at sluge kapsler

Navnet på probiotika er blevet brug i flere år - og deres integration har været populær i forskellige funktionelle fødevarer og kosttilskud. Nu har Emuaid samlet et perfekt udvalg i kapsler, der kun kræver, at du at tager det en gang om dagen. Emuaid First Defense Probiotic Dietary Supplement kunne være et strålende fremskridt i håndteringen af dine tarmbekymringer.

Det gode fra tarmen

Det gode fra tarmen

Der er en tendens til at tro, at alle vores kropslige organer virker separat og uafhængigt af hinanden - men det er langt fra sandt, når det kommer til tarmen! Inde i dette organ er et nøje afbalanceret miljø i form af "gode" og "dårlige" bakterier, som kan komme ud af balance grundet forarbejdede fødevarer, sukker, alkohol og stress. Selv hvis man tager antibiotika på en alt for hyppig basis, kan have en påvirkning! Sådanne irritationer kan tvinge tyndtarmens porer til at åbne sig, hvilket kan lække ufordøjede partikler af mad og toksiner ud i blodbanen. Dette kan have utallige skadelige virkninger - udover oppustethed og kramper kan der opstå eksem, træthed og dårligt humør. At behandle dette område af din krop kunne være nøglen til at løse alle slags sundhedsproblemer.

Kraftfuld probiotika

Disse mikroorganismer, kan have sundhedsmæssige fordele, når det indtages og er korrekt afbalanceret inden i os, og det har været en vigtig del af vores kost i århundreder. Det var jo længe før mikroorganismer blev opdaget, men siden da er det blevet bevist at øge immunsystemets sundhed, hvilket fører til en reduktion af inflammation og lethed i fordøjelsen og behandling af gær og svampevækst. Vi har måske udviklet os betydeligt, men vores organer fungerer på samme måde nu som dengang!

Emuaid First Defence

Emuaid First Defence

Med en forståelse for betydningen af det største organ i immunsystemet, har Emuaid forsket i vores tarme og samles tre særligt udvalgte råvarer, som hvor støtter dig i håndteringen af dit fysiske behov. De arbejder sammen i harmoni for at målrette generelle ubalancer i din tarm, og hjælper dig med at håndtere alle de potentielle konsekvenser af denne situation. First Defense Probiotic Supplement kunne være den ideelle løsning for dig.

Brilliante bakterier

Bifidus
Bifidus

Slægten bifidobacterium er formentlig en af de mest udbredte af alle bakterier. Denne bakterie har været forbundet med immunmodulerende egenskaber, og anses derfor for at spille en rolle i driften af immunsystemet. Tarmkolonisering af bifidobakterier har været forbundet med nogle sundhedsfremmende effekter - klik her for mere information.

Lactobacillus
Lactobacillus

En central del af mælkesyre-bakteriegruppen. De fungerer i tarmen ved at konvertere sukker til mælkesyre for vores fordøjelse. Gennem et synergistisk arbejde med Bifidus er det en af de mest almindelige probiotika, der findes i funktionelle fødevarer såsom yoghurt, og det har været forbundet med at behandle problemer diarré, infektioner i skeden og hudlidelser. Klik her for at læse mere.

Enterococcus Faecium
Enterococcus Faecium

Nyere forskning i højt respekterede videnskabelige tidsskrifter har kigget på en potentielt vigtig mikrob: E. faecium. Undersøgelser har kunnet lokalisere et nøgleenzym i mikrobens kultur, kendt som SagA, og man har fundet ud af, at det kan øge modstanden mod uønskede og skadelige patogener. Klik her for at læse mere.

Komplet liste over ingredienser

Aktiv: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium.

Anden: Maltodextrin, vegetabilsk cellulose, magnesiumstearat.

Sådan bruges Emuaid First Defence

Disse kapsler er perfekt designet til at blive en let og simpel tilføjelse til din daglige rutine. Du skal sluge en hver morgen med et måltid og med et stort glas vand. Hvis du er blevet diagnosticeret med fordøjelsesforstyrrelser eller andre bekymringer, bør du forhøre dig hos din læge før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(38)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.11% baseret på 89 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det er som en vitaminpille på steoriader..

c camilla
Bekræftet køb

plejede altid at blive pisse syg om vinteren, men med firstdefense fra emueaid ka jeg forebygge det.. fandeme dejligt!

m martin
Bekræftet køb

håbede de kunne forebygge en kommende influenza, men tog dem nok for sent.. øv øv..

S Stine
Bekræftet køb

Har brugt probiotika i mange år og dette er det bedste jeg har prøvet!

T Theodor
Bekræftet køb

Min fordøjelse er fuldkommen i balance nu. Virker godt!

S Sussie
Bekræftet køb

Nemme at tage og giver en meget bedre tarmflora...

A Anna
Bekræftet køb

Min kone siger mine prutter lugter bedre så de virker helt sikkert...

V Viggo
Bekræftet køb

En uundværlig del af min daglige rutine... Min mave har altid give problemer men ikke længere

M Maja
Bekræftet køb

Den bedste start på dagen...

C Christina
Bekræftet køb

Er meget glad for disse kapsler. Min mave og fordøjelse fungerer helt perfekt

K Kim

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide