Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

Emuaid®

Juster din søgning

Emuaid® er en yderst anerkendt hudplejeserie, som specialiserer sig i produkter lavet af emu-olie. Emuaid® har lanceret produkter specielt udviklet til at kunne behandle acne, rosacea, psoriasis og andre hudlidelser. Emuaid® er anerkendt og elsket i hele verden for deres effektivitet og sikkerhed.
Emuaid® er en yderst anerkendt hudplejeserie, som specialiserer sig i produkter lavet af emu-olie. Emuaid® har lanceret produkter specielt udviklet til at kunne behandle acne, rosacea, psoriasis og andre hudlidelser. Emuaid® er anerkendt og elsket i hele verden for deres effektivitet og sikkerhed.

Historien om Emuaid

photo emuaid soin et produit naturel homéopathique

Emuaid er et brand som tilbyder homøopatiske produkter, som er 100% naturlige. Deres bedst sælgende produkt tilbyder øjeblikkelig lindring af hudlidelser. Emuaid har base i USA, men den høje kvalitet af produkterne gør brandet populært i hele verden.

Emuaid tilbyder homøopatiske produkter, som er 100% naturlige, og ikke indeholder nogle tilsætningsstoffer, parabener eller alkohol. Der er ikke gjort brug af test på dyr i udviklingen af produkterne. Emuaid behandling egner sig til hele familien, og der kan opnås synlige resultater allerede efter 48 timer.

Emuaid Produkter

emuaid femme application creme naturel homeopathique

Den mest populære behandling fra brandet Emuaid er den naturlige first-aid salve, som effektivt bekæmper hudinfektioner såsom eksem, psoriasis, svamp, irritationer, kløe osv. En mere koncentreret version af dette produkt er EmuaidMax, hvor der er udført kliniske tests og denne salve var succesfuld i 99% af tilfældene. Disse behandlingstyper er naturlige, sikre og egnet for alle personer, herunder børn. Der er ingen risiko for bivirkninger – det er kun i et enkelt tilfælde at folk frarådes at anvende produktet: hvis de er allergiske overfor Tea Tree.

Derudover tilbyder Emuaid også andre behandlinger. Emuaid Overnight er en hurtigtvirkende serum til Akne. Det har en rensende effekt, der virker øjeblikkeligt ved påføring. Det kan effektivt behandle bumser og akne natten over.

emuaid femme application crème visage miroir

Det er vigtigt at hudpleje på længere sigt ikke forsømmes. Af den grund har Emuaid også udviklet en homøopatisk sæbe mod hudlidelser. Den har en særligt fugtgivende formular der både beskytter og heler huden. Igen er produktet baseret på planter (vegetabilske- og essentielle olier) og egner sig til hele familien.

I en anden genre tilbyder Emuaid også at styrke immunforsvaret til at bekæmpe infektioner. Dette kosttilskud hjælper til at afbalancere bakteriefunktionen inden i kroppen. Løbende skabes en større mængde af gode bakterier til at bekæmpe de dårlige bakterier. Dette kommer særligt til syne i fordøjelsessystemet. Emuaid First Defence kan hjælpe på enhver type af virus eller mikrobe.

bannière emuaid Soins dermatologiques homéopathique

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld nyhedsbrev