Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Leveres lige til døren*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Er en creme mod fnat effektiv?

Svovl er kendt for at kunne bekæmpe scabies, miden såvel som dens æg. I modsætning til mange andre løsninger er en creme mod fnat baseret på svovl naturlig og sikker. Læs om behandlinger mod scabies her

Sådan fungerer det?

Svovl er kendt for at kunne bekæmpe scabies, netop ved at dræbe miden og dens æg. I modsætning til mange andre creme mod fnat er en svovl baseret løsning mild og sikker at bruge for både børn og voksne. Svovl er en receptfri creme mod fnat, som i årevis har været anvendt til at bekæmpe og forebygge en lang række hudlidelser og bakterietilstande, herunder blandt andet scabies. Det generiske navn er svovl savle og findes typisk i en formular á 5%-10% koncentration. Denne behandlingsform er et sikkert præfereret, uden kendte dokumenteret alvorlige bivirkninger som følge. Du skal dog være opmærksom på, at svovl kan virke udtørrende på huden, så derfor anbefales det at anvende en fed kropscreme efter din behandling mod scabies.

Hvordan anvender du en creme mod fnat?

Scabies (fnat) er forårsaget af den mikroskopiske mide kaldet Sarcoptes scabiei, som resulterer i en kløene og generende hudtilstand. Fnatlidelse er udbredt over hele verden og er let og hurtigt spredende, og kræver derfor hurtig behandling. For at dræbe miden, kan du anvende en specialiseret creme mod fnat, som udover at dræbe miden og dræber dens æg. Før du anvender denne behandlingsform, bør du vaske hele din krop grundigt med sæbe og vand. Efter din scabies behandling, skal du ikke vaske din krop i minimum 24 timer. Efter at have ladet din krop optage ingredienserne, kan vaske kroppen og gentage behandlingen. Vask alt tøj, sengetøj, håndklæder osv.

Svovl kan også anvendes til en række andre hudlidelser. Herunder blandt andet akne, rosacea og seborrheic dermatitis.

Er der nogen forholdsregler du bør være opmærksom på, når du behandler scabies?

Der findes mange produkter til at bekæmpe denne hudlidelse. De fleste receptpligtige behandlingsformer inkluderer permethrin. Receptpligtige creme mod fnat indeholder ofte en kraftig formular, som kan fremkalde flere bivirkninger end naturbehandlinger. At have scabies kan få din hud til at klø, hæve og blive rød. Disse problemer kan føles værre lige efter at du har anvendt en behandling, men skulle gerne gå til ro igen efter nogle ugers behandling. Hvis du anvender en naturlig creme mod fnat bør du ikke opleve nogle eftervirker. Hvis du anvender en permethrin mod scabies, kan bivirkninger være rødme af huden, fortsat kløe, svien, brændende fornemmelse på huden eller ubehag. Hvis du forsætter med at opleve disse efterfølger, anbefales det at du omgående tager kontakt til din læge.

Efter din behandling med en creme mod fnat, kan du muligt opleve en fortsættende kløe. Denne kan i mange tilfælde fortsætte op til flere uger efter behandlingen mod scabies. Det er ikke unormalt og det betyder ikke, at fnatmiden stadigvæk er i live. Det betyder blot at kroppen stadig reagerer på mider og deres afføring.

Hvilke natur løsninger findes der mod scabies?

Hos ShytoBuy tilbyder vi creme mod fnat der 100% naturlige og baseret på svovl. Ved at anvende en naurlig behandling, kan du være sikker på at få en effektiv behandling, men uden tanke på alvorlige bivirkninger eller kemikalier. Du kan se udvalget mod scabies her, så du kan få bugt med dine gene og smertelige udslæt i dag.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med