Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

ShytoBuy

Har du fortrudt din fuldemandstattoo? Sådan fjerner du din tatovering smertefrit

Selvom de fleste af os selvfølgelig kan drikke med måde, har mange af os nok hørt historier om uheldige sjæle, der er vågnet op med en tatovering med eks-kærestens navn på armen efter en lidt for våd bytur. Man vil i så fald (eller hvert fald ofte) gerne have fjernet den tatovering igen, da det er et minde om en tid i ens liv, som man egentlig bare gerne vil glemme.

Selvom laserfjernelse af tatoveringer er en mulighed, er det ofte dyrt og uoverskueligt for mange, og netop derfor tænkte vi at komme med at smertefrit alternativ til dig, hvis du gerne vil have fjernet din fuldemandstatovering. Du kan selvfølgelig også bruge denne metode, hvis du bare har fortrudt din tatovering, som du fik for mange år siden, og som du nu ikke er tilfreds med den.

Hvad kan du gøre for at fjerne en tatovering?

Du kan få fjernet en uønsket tatovering med laserbehandlinger. Men processen med at fjerne en tatovering på denne måde er ikke så simpel, som den lyder. Der er flere forskellige hudtyper, tatoveringsfarver og forskellige størrelse tatovering. Derfor kan de penge og tid, du skal bruge på at fjerne en tatovering med laser, også variere.

Men der er sket meget inden for tatoveringsfjernelse, og du kan i dag også bruge naturlige cremer til at få fjernet en tatovering. Det er ikke kun et billigere alternativ til laserfjernelse, det er også smertefrit.

Laserfjernelse af en tatovering er et godt alternativ. Men det er ofte smertefuldt og meget dyrt.

Hvad er en creme til uønskede tatoveringer?

En tatoveringscreme til uønskede tatoveringer bidrager til at fjerne tatoveringen ved at blive absorberet af huden, hvorefter cremens aktive ingredienser trænger ned i de farvede hudceller, og på den måde bliver tatoveringsfarven nedbrudt. Der sker så det, at tatoveringsblækket stiger op til hudoverfladen, hvorefter der bliver dannet en skorpe, som falder af efter 6-8 uger. Og når det sker, så er tatoveringen blegnet.

Hvad skal du være opmærksom på, når du bruger en creme til uønskede tatoveringer?

Det er vigtigt, at du køber en tatoveringsfjernelsescreme af høj kvalitet, som rent faktisk virker. Og her er et naturligt alternativ som Profade Tattoo 123 et rigtig godt valg, da det er en sampak med tre forskellige cremer til forskellige formål. Den første creme virker ved at blege din tatovering og eksfoliere huden, mens den anden creme bidrager til at eksfoliere og genoplive din hud ved tatoveringen. Sidste creme nærer og blødgør din hud , som er vigtigt, når du fjerner en uønsket tatovering med en creme. Anbefalingen med Profade er, at du bruger cremerne dagligt i mindst 3-6 måneder for at få de bedste resultater.

En naturlig creme til at fjerne uønskede tatoveringer er et prisvenligt alternativ til laserbehandling.

En fordel ved at vælge en creme med naturlige ingredienser fremfor en creme med hård kemi er, at du også ofte undgår følgende:

  • Rødme
  • Udslæt
  • Peeling
  • permanent ardannelse
  • permanent misfarvning af huden
  • betændelse

Vi anbefaler dog, at du altid gennemlæser ingredienslisten for de pågældende cremer for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Hvad koster det at få fjernet en tatovering?

Det koster alt mellem 200 kroner til et tusinde kroner at få en tatovering, men det er langt dyrere at få den fjernet med laser. En laserbehandling koster nemlig alt fra 6000 til 2000 kroner afhængigt af størrelse på din tatovering, og kan derfor blive en meget bekostelig affære. Dertil kommer, at du skal bruge tid, energi og penge på at køre frem og tilbage til den specialist, som du har valgt skal fjerne din tatovering med laser.

Profade 123 er dog et langt billigere alternativ udviklet til samme formål: at fjerne dine tatoveringer. For selvom cremerne skal bruges dagligt, skal de kun bruges i 3-6 måneder for at få den bedste effekt. Hvilket vil svare til, at du kan håndtere din uønskede tatovering for under 2000 kroner. Det afhænger selvfølgelig meget af hvor stor din tatovering er, og hvilken farve der er blevet brugt. Men Profade er uden tvivl et langt billigere alternativ end laserbehandling.