Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Leveres lige til døren*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

10%

Profade Tattoo 123

Creme | Til uønskede tatoveringer

Oversigt

Profade 123 er en sampak med tre naturlige cremer med ingredienser som aloe vera, sheasmør, eksfolierende citronsyre og agerpadderok til smertefri håndtering af uønskede tatoveringer. Laserfjernelse af tatoveringer er dyrt, og derfor kan Profade 123-cremerne være et naturligt og smertefrit alternativ til at håndtere tatoveringer. Profade 123 er et 3-trinsprogram med 2 aktive cremer til uønskede tatoveringer og 1 blødgørende creme til at beskytte huden. Bruges dagligt i 3-6 måneder for at få de bedste resultater.

 • Til uønskede tatoveringer
 • Smertefri metode
 • Naturlige ingredienser som aloe vera, sheasmør og jojoba
 • Billigere end laserfjernelse
 • Bruges dagligt i minimum 3-6 måneder
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • ISO

Et moderne problem

Det er efterhånden meget normalt at få tatoveringer, og de er ikke længere så tabubelagte som tidligere. Kort sagt er de blevet allemandseje, og det er ikke kun rockere og andre bad-boys, der får tatoveringer. Selvom det selvfølgelig er en positiv udvikling, at flere vælger at få smukke og kunstneriske udsmykninger på kroppen, findes der desværre også mange uheldige tatoveringer.

Derfor er der også en stigende efterspørgsel på at få fjernet tatoveringer, da man ikke længere har lyst til at gå rundt med eks-kærestens navn, er blevet træt af en dårlig lavet tatovering - eller så har man ganske enkelt bare fortrudt sin tatovering. Det har også betydet, at der er kommet flere og flere tatoveringsfjernelses-klinikker i det danske gadebillede. Men laserfjernelse er ikke kun dyrt - det er også en meget smertefuld proces. Netop derfor vælger flere at lede efter andre løsninger - og her kan topiske cremer være et godt alternativ, da det er billigere og ikke efterlader ar.

Profade123 - 3-trinsprogram til uønskede tatoveringer

Profade Tattoo123 er et 3-trinsprogram udviklet til at kunne håndtere uønskede tatoveringer på en smertefri måde, da vi udmærket godt er klar over, at ikke alle har lyst eller råd til laserfjernelse.

Sådan virker Profade-cremerne

Vi anbefaler at bruge Profade-cremerne dagligt i mindst 3-6 måneder for at få de bedste resultater til dine uønskede tatoveringer. Men mange forskellige faktorer spiller ind i forhold til, hvornår du begynder at se en effekt:

 • Type og kvalitet af tatoveringsblæk
 • Tatoveringens alder
 • Hvor dybt blækket er tatoveret ind i huden
 • Hvilke farver der er blevet brugt
 • Cremerne har en bedre effekt på lysere end mørkere farveblæk

Brugsanvisning

Vi anbefaler, at du bruger alle cremer 2-3 gange om dagen. Brug en generøs mængde af den 1. creme på området med tatoveringen, masser blidt indtil du mærker en dejlig forfriskende fornemmelse. Skyl væk med vand. Brug 2. creme. Masser cremen ind i huden, indtil den er fuldt absorberet, og lad cremen sidde i et par minutter for at virke. Gentag samme proces med den tredje creme. Hvis du gerne vil håndtere store eller flere tatoveringer, anbefaler vi, at du investerer i langvarig brug.

Godt at have i tankerne

Profade Tattoo-cremerne er udviklet med naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du har hudproblemer eller andre hudrelaterede sygdomme, anbefaler vi, at du kontakter egen læge, før du begynder at bruge cremerne. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

 1. Creme: Vand, propylenglycol, Glycerin, Aloe vera-bladekstrakt, Methylpropanediol, MEL, PEG-40, hydrogeneret ricinusolie, Carbomer, Caprylyl Glycol, abrikosfrøpulver, natriumhydroxid, parfume, denatureret alkohol, Polysorbat 20, dinatrium EDTA, Natriumhyaluronat, Tocopherol, tokoferylacetat, Phenylpropanol, tetræ-bladekstrakt, kamilleekstrakt, citronekstrakt, rosmarin-bladekstrakt, lavendelekstrakt, kaliumsorbat, natriumbenzoat, Agerpadderok-ekstrakt, Lægesalvie-ekstrakt, Hexyl Cinnamal, Linalool.
 2. Creme: Vand, propylenglycol, Glycerin, aloe vera-juice, sneglesekret, Methylpropandiol, Carbomer, Caprylyl Glycol, dinatrium EDTA, natriumhydroxid, Phenylpropanol, drageblodsharpiks, Phenoxyethanol, citronsyre, Kaliumsorbat, natriumbenzoat.
 3. Creme: Vand, propylenglycol, Cetylalkohol, Glycerylstearat, Methylpropanediol, Sheasmørekstrakt, hydrogeneret ricinusolie, jojobafrøolie, aloe vera-bladekstrakt, Glycerin, butylen Glycol, palmitinsyre, stearinsyre, Caprylyl Glycol, PEG-75 stearat, triethanolamin, Ceteth-20, Steareth-20, Carbomer, Dimethicone, tokoferyl-acetat, Phenylpropanol, mandeltræekstrakt, soyabønneekstrakt, virginsk troldnød-bladekstrakt, parfume, Phenoxyethanol, kaliumsorbat, natriumbenzoat, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Ofte købt sammen

Profade Tattoo 123
Profade Tattoo 123

Creme | Til uønskede tatoveringer

629 kr. 699 kr.

+
Biotin Gummies
Biotin Gummies

5000 mcg 120 Gummies | Vitaminer til hår, hud og negle

164 kr. 205 kr.

1 Vare

629 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(81)
4 Stjerner
(41)
3 Stjerner
(15)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.99% baseret på 137 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har nu brugt profade i 5 måneder og må sige det ser ud til at virke.. tror ikke det hele er væk inden 9 måneder, men det bliver meget tæt på! skriver igen når det en gang forsvinder :))

L Louise
Bekræftet køb

rigtig godt produkt.. u troligt at det koster så meget med laserbehandling når det her er ligeså effektivt

T Tanja
Bekræftet køb

fik anbefalet dette af en kammerat i stedet for laser, og må da indrømme det har været alle pengene værd.

l lasse
Bekræftet køb

min uheldige tatovering er næsten væk nu efter kun 8 måneder! dog lidt langsom levering og halvt dyrt, men det er jo så igen ingenting i forhold til laserbehandling

e emil
Bekræftet køb

Meget godt produkt til hjælp mod en uønsket tatovering. Et super alternativ til laserbehandling, da det både er langt mere smertefrit og også noget billigere.

O Oliver
Bekræftet køb

Efter 6 måneder med profade behandlingen, er min tatovering endelig ved at være væk. Er glad for, at jeg fandt frem til det her produkt, da det har været meget effektivt!

L Liv
Bekræftet køb

Super nem og behagelig måde at få fjernet en tattoo på. Man tænker sig nok lige en ekstra gang om inden man får lavet den næste tatovering, da det er en ret langsommelig proces, hvis den skal fjernes.

M Magnus
Bekræftet køb

Hurtig levering og en pålidelig hjemmeside. Produktet har hjulpet meget og har præcis som lovet ikke efterladt ar!

N Nina
Bekræftet køb

Ser frem til at komme i gang med det her produkt. Er indstillet på, at det kommer til at tage noget tid, men det skal helt sikkert nok kunne betale sig i længden.

S Søren
Bekræftet køb

Fantastisk at der findes en anden løsning end laserbehandling! Min tatovering er efter 4 måneder ca. halvvejs væk, og det har været fuldkommen smertefrit. Prisen må man desværre bare leve med. Forhåbentligt begår man ikke samme fejl igen..

M Mark

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide