emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Profade 123

Creme | Fjernelse af tatoveringer

500 Cosmetics

599 kr.
699 kr.
Du sparer:  100 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Står du i den situation, at du fortryder en tatovering og ønsker mere end noget i verden at slippe af med den? Profade 1-2-3 Tatoo Removal Cream er et simpelt og behageligt tre-trins system som kan hjælpe med at fjerne dine tatoveringer. Sammenlignet med andre metoder til fjernelse af tatoveringer er denne løsning billig, smertefri og efterlader ingen ar, hvilket skaber den ideelle løsning til enhver der ønsker at behandle sine tatoveringer.

 • Anerkendt til at kunne hjælpe med at fjerne uønskede tatoveringer
 • Smertefrit, permanent og sikkert
 • 100% naturlige ingredienser
 • Stor tilfredshed blandt kunder i hele verden
 • Efterlader ingen ar
 • Markante resultatet inden 3-9 måneder
 • Virker på alle hudtyper

Profade 1-2-3 Tatoo Removal Cream indeholder en unik og naturlig formular, der skånsomt men effektivt arbejder i huden og efterlader din hud ren og sund. Mange kunder verden over har allerede anvendt denne behandling med stor tilfredshed. En stor del af befolkningen fortryder i nogle tilfælde deres tatoveringer og søger i desperation efter en løsning. Det er svært at finde en løsning man er tilfreds med, men Profade kan købes til en god pris og er samtidig helt smertefri.

Læs mere

Hvad er PROFADE 1-2-3 TATTOO REMOVAL CREAM

Profade 1-2-3 Tatoo Removal Cream kombinerer tre typer af creme, som virker i forskellige stadier til skånsomt og effektivt at kunne hjælpe med at opløse tatoveringsblæk i huden. Denne behandler anbefales af autoriserede læger indenfor området i hele verden, hvor der lægges vægt på de unikke egenskaber Profade besidder. Denne behandling har evnen til at trænge ned i de dybe lag af huden for at hjælpe til at opløse tatoveringsblæk og dermed skånsomt og sikkert hjælpe til at reducere tatoveringen. Formularen er testet til at genskabe hudens klarhed ved konsekvent brug – desuden efterlades huden sund og frisk.

Hvordan virker PROFADE 1-2-3 TATTOO REMOVAL CREAM

Profade anvender en unik formular af kraftfulde og effektive ingredienser, der gradvist arbejder sig igennem tatoveringen og efterlader resultatet mindre klart end tidligere. Ved konsekvent behandling vil tatoveringen gradvist kunne forsvinde, og du vil opnå et resultat på højde med laserbehandling, blot uden ubehagelige bivirkninger. Denne metode er smertefri og efterlader ingen ar og ubehagelige følgevirkninger.

Hvordan anvender jeg PROFADE 1-2-3 TATTOO REMOVAL CREAM

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi at gennemføre behandling med de medfølgende cremer 2-3 gange om dagen. Brug varmt vand til at fugtiggøre det pågældende område inden creme 1 påføres huden. Masser i cirkulærer bevægelser indtil cremen er fuldstændig absorberet i huden. Dette klargør huden til trin 2 og 3.

Så snart cremen er absorberet påføres et jævnt lag af creme 2. Masser i cirkulærer bevægelser indtil cremen er absorberet i huden. Påfør creme 3 præcis en time efter anvendelsen af creme 2. Brug rigeligt med creme 3 og masser i cirkulærer bevægelser indtil cremen er fuldstændig absorberet. Gentag behandlingen 2-3 gange om dagen og du vil gradvist arbejde på at fjerne din tatoveringer.

Hvor lang tid går der før jeg kan se resultater?

En række personer med forskellige hudtyper og tatoveringsblæk er blevet testet, hvor resultaterne viste, at Profade 1-2-3 Tattoo Removal Cream kan hjælpe til at fjerne farverne fra tatoveringer på mellem 3-9 måneder. Testen viste også, at resultaterne kunne variere afhængig af kvalitet af tatoveringsblæk, tatoveringens alder, dybden af tatoveringen og hvilke farver der er blevet anvendt. Tatoveringer indeholdende en lysere type blæk har en tendens til at blive opløst hurtigere end dem med dybe og mørke farver.

*Produktet består af naturlige ingredienser og resultaterne kan deraf variere

Naturligt og Sikkert

Profade 1-2-3 Tattoo Creme er lavet af 100% naturlige ingredienser og medfører ingen kendte bivirkninger. Det anbefales dog altid at læse ingredienslisten for at forebygge allergiske reaktioner. For at undgå hudirritationer – vær sikker på ikke at påføre cremerne på læber, øjne eller beskadiget hud. Hvis produktet alligevel kommer i kontakt med disse stedet på kroppen, så rens området omhyggeligt med varmt vand.

Hvad er ingredienserne i Profade 1-2-3 Tattoo Removal Cream?

Aloe Vera
Denne ingrediens har unikt helende egenskaber og er kendt for at virke antiinflammatorisk og antiseptisk som en del af mange kvalitets-hudplejeprodukter.

Oliven Olie
Denne ingrediens medvirker til at beskytte huden fra eksterne faktorer, så effekten af de resterende ingredienser er så stærk som muligt.

Frescolat ML
Denne ingrediens fungere som en aktivt kølende ingrediens, der sikrer at huden efterlades frisk og supplerer effekten af andre ingredienser.

Essens fra drageblods-træet
Gennem mange år har netop denne ingrediens være anvendt til medicinske formål og går aktivt ind og arbejder med huden i dybden.

Creme 1: Klargøring til behandling

Den første creme indeholder: Vand, Glycerin, Polymeth-Acrylater (&) Propylenglycol, Prunus Armeniaca (abrikos), Seed Powder, DMDM Hydantion (&) Lodopropynyl butylcarbamat, Lavendula Angustifolia (Lavendar) ekstrakt, Polysorbat, Carbomer, Aloe Barbadensis Gel, dinatrium-EDTA, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf olie, kamille ekstrakt, Rosemary Extract, Orange Peel Extract, natriumhyaluronat, Sage Extract, Padderok ekstrakt, honning ekstrakt, tocopherylacetat, Benzyl Alcohol, Fragrance. NT WT.60.2 gms.

Creme 2: Aktivering

Den anden creme indeholder: Vand, Cetil Alkohol, isopropylmyristat, Steareth-2, sucrosecocoat, butandiol, niacinamid, stearylalkohol, salicylsyre, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, sød mandel (Prunus Amygdalus Dulcis) ekstrakt, Vitis Vinifera ( Grape) Seed olie, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sodium Citrate, Citrus Medica limonum (Lemon) ekstrakt, natriumhyaluronat, honning, natriummetabisulfit dikaliumglycyrrhizat, Dimethicone, Phenoxyethanol, bisabolol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben og propylparaben, Fragrance.

Creme 3: Reduktion og eliminering

Den tredje creme indeholder: Vand, stearinsyre, alkohol Cetyl, Alkohol, Gliceryl stearat, butylenglycol, Propylen Glyicol, triethanolamin, Glycerin, sød mandelolie, methylparaben, jojobaolie, propylparaben, Aloe Vera Gel, Fragrance, Witch Hazel Destillat (Hamamelis virginiana) Uddrag, Castor olie, tocopherylacetat (vitamin E), Butycropermum Paklii (Shea Butter) Extract, Glycine Soja (Sojabønne) olie, Dimethicone.

Køb på ShytoBuy.DK

Hos ShytoBuy.dk kan du let og simpelt bestille, hvor vi leverer sikkert og diskret. Har du spørgsmål til Profade 1-2-3 Tattoo Creme er du velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice over enten livechat, e-mail eller telefon, hvor de vil være i stand til at besvare dine spørgsmål.