Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Profade 123 Creme

Creme | Tattoo creme
599 kr.
699 kr.
Du sparer:  100 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Står du i den situation, at du fortryder en tatovering og ønsker mere end noget i verden at slippe af med den? Profade 1-2-3 Tatoo Removal Cream er et simpelt og behageligt tre-trins system som kan hjælpe med at fjerne dine tatoveringer. Sammenlignet med andre metoder til fjernelse af tatoveringer er denne løsning billig, smertefri og efterlader ingen ar, hvilket skaber den ideelle løsning til enhver der ønsker at behandle sine tatoveringer.

 • Anerkendt til at kunne hjælpe med at fjerne uønskede tatoveringer
 • Smertefrit, permanent og sikkert
 • 100% naturlige ingredienser
 • Stor tilfredshed blandt kunder i hele verden
 • Efterlader ingen ar
 • Markante resultatet inden 3-9 måneder
 • Virker på alle hudtyper

Profade 1-2-3 Tatoo Removal Cream indeholder en unik og naturlig formular, der skånsomt men effektivt arbejder i huden og efterlader din hud ren og sund. Mange kunder verden over har allerede anvendt denne behandling med stor tilfredshed. En stor del af befolkningen fortryder i nogle tilfælde deres tatoveringer og søger i desperation efter en løsning. Det er svært at finde en løsning man er tilfreds med, men Profade kan købes til en god pris og er samtidig helt smertefri.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er PROFADE 1-2-3 TATTOO REMOVAL CREAM

Profade 1-2-3 Tatoo Removal Cream kombinerer tre typer af creme, som virker i forskellige stadier til skånsomt og effektivt at kunne hjælpe med at opløse tatoveringsblæk i huden. Denne behandler anbefales af autoriserede læger indenfor området i hele verden, hvor der lægges vægt på de unikke egenskaber Profade besidder. Denne behandling har evnen til at trænge ned i de dybe lag af huden for at hjælpe til at opløse tatoveringsblæk og dermed skånsomt og sikkert hjælpe til at reducere tatoveringen. Formularen er testet til at genskabe hudens klarhed ved konsekvent brug – desuden efterlades huden sund og frisk.

Hvordan virker PROFADE 1-2-3 TATTOO REMOVAL CREAM

Profade anvender en unik formular af kraftfulde og effektive ingredienser, der gradvist arbejder sig igennem tatoveringen og efterlader resultatet mindre klart end tidligere. Ved konsekvent behandling vil tatoveringen gradvist kunne forsvinde, og du vil opnå et resultat på højde med laserbehandling, blot uden ubehagelige bivirkninger. Denne metode er smertefri og efterlader ingen ar og ubehagelige følgevirkninger.

Hvordan anvender jeg PROFADE 1-2-3 TATTOO REMOVAL CREAM

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi at gennemføre behandling med de medfølgende cremer 2-3 gange om dagen. Brug varmt vand til at fugtiggøre det pågældende område inden creme 1 påføres huden. Masser i cirkulærer bevægelser indtil cremen er fuldstændig absorberet i huden. Dette klargør huden til trin 2 og 3.

Så snart cremen er absorberet påføres et jævnt lag af creme 2. Masser i cirkulærer bevægelser indtil cremen er absorberet i huden. Påfør creme 3 præcis en time efter anvendelsen af creme 2. Brug rigeligt med creme 3 og masser i cirkulærer bevægelser indtil cremen er fuldstændig absorberet. Gentag behandlingen 2-3 gange om dagen og du vil gradvist arbejde på at fjerne din tatoveringer.

Hvor lang tid går der før jeg kan se resultater?

En række personer med forskellige hudtyper og tatoveringsblæk er blevet testet, hvor resultaterne viste, at Profade 1-2-3 Tattoo Removal Cream kan hjælpe til at fjerne farverne fra tatoveringer på mellem 3-9 måneder. Testen viste også, at resultaterne kunne variere afhængig af kvalitet af tatoveringsblæk, tatoveringens alder, dybden af tatoveringen og hvilke farver der er blevet anvendt. Tatoveringer indeholdende en lysere type blæk har en tendens til at blive opløst hurtigere end dem med dybe og mørke farver.

*Produktet består af naturlige ingredienser og resultaterne kan deraf variere

Naturligt og Sikkert

Profade 1-2-3 Tattoo Creme er lavet af 100% naturlige ingredienser og medfører ingen kendte bivirkninger. Det anbefales dog altid at læse ingredienslisten for at forebygge allergiske reaktioner. For at undgå hudirritationer – vær sikker på ikke at påføre cremerne på læber, øjne eller beskadiget hud. Hvis produktet alligevel kommer i kontakt med disse stedet på kroppen, så rens området omhyggeligt med varmt vand.

Hvad er ingredienserne i Profade 1-2-3 Tattoo Removal Cream?

Aloe Vera
Denne ingrediens har unikt helende egenskaber og er kendt for at virke antiinflammatorisk og antiseptisk som en del af mange kvalitets-hudplejeprodukter.

Oliven Olie
Denne ingrediens medvirker til at beskytte huden fra eksterne faktorer, så effekten af de resterende ingredienser er så stærk som muligt.

Frescolat ML
Denne ingrediens fungere som en aktivt kølende ingrediens, der sikrer at huden efterlades frisk og supplerer effekten af andre ingredienser.

Essens fra drageblods-træet
Gennem mange år har netop denne ingrediens være anvendt til medicinske formål og går aktivt ind og arbejder med huden i dybden.

Creme 1: Klargøring til behandling

Den første creme indeholder: Vand, Glycerin, Polymeth-Acrylater (&) Propylenglycol, Prunus Armeniaca (abrikos), Seed Powder, DMDM Hydantion (&) Lodopropynyl butylcarbamat, Lavendula Angustifolia (Lavendar) ekstrakt, Polysorbat, Carbomer, Aloe Barbadensis Gel, dinatrium-EDTA, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf olie, kamille ekstrakt, Rosemary Extract, Orange Peel Extract, natriumhyaluronat, Sage Extract, Padderok ekstrakt, honning ekstrakt, tocopherylacetat, Benzyl Alcohol, Fragrance. NT WT.60.2 gms.

Creme 2: Aktivering

Den anden creme indeholder: Vand, Cetil Alkohol, isopropylmyristat, Steareth-2, sucrosecocoat, butandiol, niacinamid, stearylalkohol, salicylsyre, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, sød mandel (Prunus Amygdalus Dulcis) ekstrakt, Vitis Vinifera ( Grape) Seed olie, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sodium Citrate, Citrus Medica limonum (Lemon) ekstrakt, natriumhyaluronat, honning, natriummetabisulfit dikaliumglycyrrhizat, Dimethicone, Phenoxyethanol, bisabolol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben og propylparaben, Fragrance.

Creme 3: Reduktion og eliminering

Den tredje creme indeholder: Vand, stearinsyre, alkohol Cetyl, Alkohol, Gliceryl stearat, butylenglycol, Propylen Glyicol, triethanolamin, Glycerin, sød mandelolie, methylparaben, jojobaolie, propylparaben, Aloe Vera Gel, Fragrance, Witch Hazel Destillat (Hamamelis virginiana) Uddrag, Castor olie, tocopherylacetat (vitamin E), Butycropermum Paklii (Shea Butter) Extract, Glycine Soja (Sojabønne) olie, Dimethicone.

Køb på ShytoBuy.DK

Hos ShytoBuy.dk kan du let og simpelt bestille, hvor vi leverer sikkert og diskret. Har du spørgsmål til Profade 1-2-3 Tattoo Creme er du velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice over enten livechat, e-mail eller telefon, hvor de vil være i stand til at besvare dine spørgsmål.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (91.11% baseret på 18 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.77% baseret på 982 )

 • * ShytoBuy.dk skuffer sjældent. Det har produkt har endnu engang vist sig at være den helt rette løsning på mit problem. Utroligt hvad en creme kan udrette af mirakler!
 • * Produktet er tro mod sig selv, da det i længden nok skal fjerne ens tatovering. Ingen problemer med levering og service var også godkendt.
 • * Har nu brugt profade i 5 måneder og må sige det ser ud til at virke.. tror ikke det hele er væk inden 9 måneder, men det bliver meget tæt på! skriver igen når det en gang forsvinder :))
 • * rigtig godt produkt.. u troligt at det koster så meget med laserbehandling når det her er ligeså effektivt
 • * fik anbefalet dette af en kammerat i stedet for laser, og må da indrømme det har været alle pengene værd.
 • * Super nem og behagelig måde at få fjernet en tattoo på. Man tænker sig nok lige en ekstra gang om inden man får lavet den næste tatovering, da det er en ret langsommelig proces, hvis den skal fjernes.
 • * Det har været en nem og behagelig proces, som man hurtigt vænner sig til. Er godt tilfreds med både levering og produkt. Nok ikke sidste gang, at jeg søger til ShytoBuy for hjælp.
 • * Hurtig levering og en pålidelig hjemmeside. Produktet har hjulpet meget og har præcis som lovet ikke efterladt ar!
 • * Rigtig god pakkeløsning, hvor man er sikker på, at det nok skal give resultater. Heldigvis er det ikke fremkommet nogen ar som resultat af behandlingen, så i bund og grund har jeg kun positive bemærkninger.
 • * Meget godt produkt til hjælp mod en uønsket tatovering. Et super alternativ til laserbehandling, da det både er langt mere smertefrit og også noget billigere.
 • * Efter 6 måneder med profade behandlingen, er min tatovering endelig ved at være væk. Er glad for, at jeg fandt frem til det her produkt, da det har været meget effektivt!
 • * Gav det her produkt i gave til min bedste ven, da han inderligt fortrød sin tatovering. Efter nogle måneder, er han begyndt at se resultater. Det er sgu godt at vide, at man ikke har brugt penge forgæves!
 • * Ser frem til at komme i gang med det her produkt. Er indstillet på, at det kommer til at tage noget tid, men det skal helt sikkert nok kunne betale sig i længden.
 • * Fantastisk at der findes en anden løsning end laserbehandling! Min tatovering er efter 4 måneder ca. halvvejs væk, og det har været fuldkommen smertefrit. Prisen må man desværre bare leve med. Forhåbentligt begår man ikke samme fejl igen..
 • * Simpelthen bare alle pengene værd! Har man dummet sig lidt ligesom mig, så må man bare bide i det sure æble og betale prisen. Det er i det mindste en lækker opfindelse, der trods alt spare en del smerte.
 • * Så fik jeg endelig taget mig sammen til at ofre de nødvendige penge, så jeg kan komme af med min tattoo. Håber godt nok at det virker, men har da et par venners ord og bevis for, at det nok skal gøre en væsentlig forskel.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev