Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Profade 123 Creme til fjernelse af tatovering

Creme | Topiske cremer mod uønskede tatoveringer

Oversigt

At få en tatovering kan ske på et øjeblik, og derefter kan man hurtigt fortryde det! Selv dem, som har nøje overvejet det, kan fortryde det igen senere i livet. Og når de er beregnet til at være permanente, kan det virke umuligt at slippe af med dem. For at hjælpe dig med at målrette de grimme mærker, omfatter Profade Tattoo 123-programmet to specielt formulerede gels og en creme.

 • For at behandle uønskede tatoveringer
 • Lagdelt botanisk kompleks
 • Aloe Vera, sheasmør og jojoba
 • Smertefri metode
 • 3 lette topiske behandlinger for hurtig absorbering
 • Let, diskret og praktisk

Laserfjernelse er blevet den foretrukne metode - men det er tidskrævende, smertefuldt og dyrt! Profade Tattoo 123-systemet stræber efter at give dig en praktisk, diskret og nem tilgang uden ardannelse pga. en laser. Du kan inkorporere dem ind i din dag med maksimal enkelhed, således at du kan træffe et positivt skridt fremad i behandlingen af kilden til dine problemer.

 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO
 • Klinisk bevist
699 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Et moderne problem

Tatoveringer er steget i popularitet i de sidste par år, hvor kendiskulturen bliver mere og mere adopteret af den almindelige befolkning. Selvom der er mange kunstneriske og smagfulde designs derude, findes der også mange uheldige tatoveringer. Uanset om det er på grund af en ekskærestes navn, dårlig udførelse eller blot en fejl i dine yngre år, dukker der flere og flere tatoveringsfjernelses-klinikker. Nogle er endda lige ved siden af tatoveringsstudierne! Men processen med laserfjernelse er mere end bare dyrt - det kan være utroligt smertefuldt. En målrettet topisk behandling, som kan bruges i vores eget hjem, ville da være så meget mere at foretrække!

Profade Tattoo 123

Med en forståelse for hvor foruroligende en uønsket tatovering kan være, har Profade Tattoo 123 samlet en bred vifte af forbindelser, både naturligt og videnskabeligt. Hver enkelt placeres i en ideel position inden i systemet. Hele sættet virker ved at hjælpe dig med at behandle disse mærker. Både gels og cremer stræber efter at give en tilfredsstillende og effektiv tilgang. Du behøver ikke længere føle dig fanget af en dårlig beslutning - Profade Tattoo 123 er der for dig!

Trin 1
Trin 1

For at forberede huden er det vigtigt at gøre brug af nærende faktorer. Derfor indeholder den første gel et forfriskende Aloe Vera, det fugtende Shea smør og hurtigt absorberende beroligende jojobaolie er alle inkorporeret.

Trin 2
Trin 2

Eksfoliering er nøglen til alle former for genopfriskning af huden. Det bruges ikke kun til at afsløre frisk hud, men også til at øge mikrocirkulationen. Citronsyre, som er kendt for sin eksfolierende effekt, er essentielt til det andet trin som også er en gel.

Trin 3
Trin 3

I det sidste og mest betydningsfulde trin benyttes en række blegningsfaktorer i cremen. Disse omfatter det essentielle lavendel og abrikosfrø-pulver. Padderok er en sjælden "levende fossil" plante, der bruges til at regenerere huden.

Komplet liste over ingredienser

 1. Vand, propylenglycol, Glycerin, Aloe Barbadensis blad ekstrakt, Methylpropanediol, MEL, PEG-40, hydrogeneret ricinusolie, Carbomer, Caprylyl Glycol, Prunus Armeniaca frø pulver, natriumhydroxid, Parfum, alkohol Denat, Polysorbat 20, dinatrium EDTA, Natrium Hyaluronate, Tocopherol, tokoferyl-acetat, Phenylpropanol, Melaleuca Alternifolia bladekstrakt, Chamomilla Recutita blomst ekstrakt, Citrus Limon frugt ekstrakt, Rosmarinus Officinalis bladekstrakt, Lavandula Angustifolia blomst ekstrakt, Kalium kaliumsorbat, natriumbenzoat, Equisetum Arvense ekstrakt, Salvia Officinalis bladekstrakt, Hexyl Cinnamal, Linalool.
 2. Vand, propylenglycol, Glycerin, Aloe Barbadensis blade Juice, sneglen sekretion filtratet, Methylpropanediol, Carbomer, Caprylyl Glycol, dinatrium EDTA, natriumhydroxid, Phenylpropanol, Croton Lechleri harpiks udtræk, Phenoxyethanol, citronsyre, Kaliumsorbat, natriumbenzoat.
 3. Vand, propylenglycol, Cetyl alkohol, Glyceryl stearat, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii Butter ekstrakt, hydrogeneret ricinusolie, Simmondsia Chinensis frøolie, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, butylen Glycol, palmitinsyre, Stearic Syre, Caprylyl Glycol, PEG-75 stearat, triethanolamin, Ceteth-20, Steareth-20, Carbomer, Dimethicone, tokoferyl-acetat, Phenylpropanol, Prunus Amygdalus Dulcis frugt ekstrakt, Glycine Soja frø ekstrakt, Hamamelis Virginiana bladekstrakt, Parfum, Phenoxyethanol, kaliumsorbat, natriumbenzoat, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Sådan bruges produktet

Ideelt bør du bruge cremerne to til tre gange om dagen. Påfør en generøs mængde af 1, masser indtil det er helt absorberet, og vent et par minutter for at være sikker. Følg med 2 hvor du igen masserer og derefter venter, efterfulgt af 3. Især hvis du behandler en stor eller flere tatoveringer, anbefales det, at du investerer i lang tids brug.

Tip

Profade Tattoo 123 programmet er formuleret med hudens behov i tankerne, og er ikke kendt for at have nogen bivirkninger. Brug et øjeblik at på at læse alle ingredienserne, før du bruger det for første gang. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, skal du rådføre dig med en læge før brug for første gang.

Profade 123 Creme til fjernelse af tatovering Creme | Topiske cremer mod uønskede tatoveringer

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 19 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har nu brugt profade i 5 måneder og må sige det ser ud til at virke.. tror ikke det hele er væk inden 9 måneder, men det bliver meget tæt på! skriver igen når det en gang forsvinder :))

L Louise
Bekræftet køb

rigtig godt produkt.. u troligt at det koster så meget med laserbehandling når det her er ligeså effektivt

T Tanja
Bekræftet køb

fik anbefalet dette af en kammerat i stedet for laser, og må da indrømme det har været alle pengene værd.

l lasse
Bekræftet køb

min uheldige tatovering er næsten væk nu efter kun 8 måneder! dog lidt langsom levering og halvt dyrt, men det er jo så igen ingenting i forhold til laserbehandling

e emil
Bekræftet køb

Meget godt produkt til hjælp mod en uønsket tatovering. Et super alternativ til laserbehandling, da det både er langt mere smertefrit og også noget billigere.

O Oliver
Bekræftet køb

Efter 6 måneder med profade behandlingen, er min tatovering endelig ved at være væk. Er glad for, at jeg fandt frem til det her produkt, da det har været meget effektivt!

L Liv
Bekræftet køb

Super nem og behagelig måde at få fjernet en tattoo på. Man tænker sig nok lige en ekstra gang om inden man får lavet den næste tatovering, da det er en ret langsommelig proces, hvis den skal fjernes.

M Magnus
Bekræftet køb

Hurtig levering og en pålidelig hjemmeside. Produktet har hjulpet meget og har præcis som lovet ikke efterladt ar!

N Nina
Bekræftet køb

Ser frem til at komme i gang med det her produkt. Er indstillet på, at det kommer til at tage noget tid, men det skal helt sikkert nok kunne betale sig i længden.

S Søren
Bekræftet køb

Fantastisk at der findes en anden løsning end laserbehandling! Min tatovering er efter 4 måneder ca. halvvejs væk, og det har været fuldkommen smertefrit. Prisen må man desværre bare leve med. Forhåbentligt begår man ikke samme fejl igen..

M Mark
Bekræftet køb

ShytoBuy.dk skuffer sjældent. Det har produkt har endnu engang vist sig at være den helt rette løsning på mit problem. Utroligt hvad en creme kan udrette af mirakler!

M Mette
Bekræftet køb

Gav det her produkt i gave til min bedste ven, da han inderligt fortrød sin tatovering. Efter nogle måneder, er han begyndt at se resultater. Det er sgu godt at vide, at man ikke har brugt penge forgæves!

D David
Bekræftet køb

Leveringen var desværre ret langsomt, og man betaler virkelig for sin brandert. Men ja, efter snart 7 måneder, er den da endelig ved at være væk. Er bare glad for, at den ikke stod på laserbehandling...!

O Olivia
Bekræftet køb

Det har været en nem og behagelig proces, som man hurtigt vænner sig til. Er godt tilfreds med både levering og produkt. Nok ikke sidste gang, at jeg søger til ShytoBuy for hjælp.

N Nina
Bekræftet køb

Rigtig god pakkeløsning, hvor man er sikker på, at det nok skal give resultater. Heldigvis er det ikke fremkommet nogen ar som resultat af behandlingen, så i bund og grund har jeg kun positive bemærkninger.

J Josefine
Bekræftet køb

Simpelthen bare alle pengene værd! Har man dummet sig lidt ligesom mig, så må man bare bide i det sure æble og betale prisen. Det er i det mindste en lækker opfindelse, der trods alt spare en del smerte.

A Astrid
Bekræftet køb

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at ofre de nødvendige penge, så jeg kan komme af med min tattoo. Håber godt nok at det virker, men har da et par venners ord og bevis for, at det nok skal gøre en væsentlig forskel.

F Frida
Bekræftet køb

Produktet er tro mod sig selv, da det i længden nok skal fjerne ens tatovering. Ingen problemer med levering og service var også godkendt.

P Pernille
Bekræftet køb

Virker, men den er ikke helt væk endnu

F Frank

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide