Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Conditioner til kvinder

236 ml Balsam | Med 2% Trioxidil mod hårtab

Mange tror, at hårtab er noget, der kun rammer mænd, men det kan faktisk også ramme ca. 1 ud af 3 kvinder. Denne Foligain Conditioner til Kvinder, som består af en enestående blanding af klinisk undersøgte ingredienser, bruger sin eksklusive Trioxidil™ triple-action formel til at passe på håret og hovedbunden i dybden. Med sin nærende, lette formel kan den også være med til at give dir hår volumen og få det til at skinne - uden at tynge det ned.

  • Skabt specielt til tyndt hår og hårtab
  • Letvægtsbalsam til at give fylde, volumen og glans
  • Med teknologi der låser fugten
  • Indeholder klinisk undersøgte ingredienser
  • Eksklusiv Trioxidil™ triple-action formel
  • Supplement til Foligain Shampoo til Kvinder

Med hjælp fra Trioxidil™ triple action-komplekset er Foligain Conditioner til kvinder ikke bare beregnet til at pleje selve håret ligesom en almindelig balsam, men også hårrødderne og hovedbunden. Giv dit hår nyt liv, og støt det på dets rejse mod sundt udseende lokker med hjælp fra Foligain Conditioner til Kvinder.

219
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hårtab hos kvinder

Skønt det nok ikke er et ofte diskuteret problem, så er hårtab et stort emne blandt kvinder og ca. 1 ud af 3 vil opleve en form for hårtab eller en reduktion af deres hårfylde på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er mange forskellige årsager til hårtab, som kan påvirke hver enkelt kvinde på forskellige måder. Nogle af de vigtigste faktorer kan være:

Foligain Conditioner til kvinder

Denne stimulerende balsam, som er skabt specielt til hårtab hos kvinder, er udformet af et team af hårplejespecialister, som har brugt klinisk testede, bioaktive ingredienser. Formlen bruger mikro-emulsion teknologi for at tilføre håret det unikke Trioxidil™ triple action-kompleks, som er eksklusiv for Foligain, og som søger at hjælpe håret på tre fronter:

Hårsækstyrke
Hårsækstyrke

Den naturlige formel kan bidrage med gavnlige proteiner, som kan hjælpe med at styrke og genoplive håret

Formvitalitet
Formvitalitet

Nøje udvalgte bioaktive ingredienser arbejder for at passe på det tynde hår og hjælper med at styrke hårsækkene indefra

Holder på fugten
Holder på fugten

Hjælper med at opretholde en sund hårbund ved at forsegle næringsstoffer og hudens fugt, så den er klar til et sundt hår

Ingredienser

Foligain Conditioner til Kvinder består af en unik blanding af naturlige ingredienser, som udgør det eksklusive Trioxidil™ triple-action kompleks. Hver ingrediens i formlen er omhyggeligt udvalgt for deres gavnlige egenskaber og deres evne til at arbejde harmonisk sammen - til fordel for håret.

Kløverblomst ekstrakt
Kløverblomst ekstrakt

Også kendt under det latinske navn Trifolium Pratense. Kløver er kendt for at være en naturlig kilde til de gavnlige isoflavoner. Den primære forbindelse i kløver er Biochanin A, og den er blevet meget populær i mange kosmetikprodukter

Burrerod ekstrakt
Burrerod ekstrakt

Rig på essentielle fedtsyrer og A-vitamin. Burre kan være meget gavnlig for huden. Med hensyn til håret og hovedbunden siges fedtsyrer at bidrage til forbedre blodomløbet, hvilket kan være meget nyttigt for at opnå sunde hårsække. De hjælper også med at nære og fugte.

Panax Ginseng Rodekstrakt
Panax Ginseng Rodekstrakt

Panax Ginseng dyrkes i områder af Korea og det nordøstlige Kina, og har almindeligvis været anvendt på grund af dets mange fordele. Det siges at have genoplivende egenskaber for hår og hovedbund og det kan også stimulere hovedbunden for at fremskynde sunde forhold.

Moringa Frøolie
Moringa Frøolie

Moringa er kendt for at være rig på vitaminer og fedtsyrer og lige som burre siges Moringa at være meget nyttigt for huden. Det menes ikke kun at hjælpe med at beskytte og tage hånd om hovedbunden og håret, det siges også at hjælpe på hårets vitalitet og styrke.

Nældebladekstrakt
Nældebladekstrakt

Er også kendt under navnet Urtica. Nældeblade er rige på jern og kan være meget gavnlige for kroppen. Jern hjælper kroppen med at producere hårcelleprotein, så det er meget nyttigt til at hjælpe med at styrke og opretholde sundt hår.

Jojoba Frøolie
Jojoba Frøolie

Jojobaolie er fuld af det hudvenlige E-vitamin og er en velkendt ingrediens, når det drejer sig om naturlig hud- og hårpleje. Ikke alene er det kendt for at hjælpe med fugte huden, det kan også være meget fugtgivende for hår og hovedbund.

Foligain Conditioner til kvinder består af en bred vifte af naturlige og hudvenlige ingredienser, der har gennemgået grundig test og forskning. Formlen der anvendes i denne stimulerende shampoo er af højeste kvalitet og indeholder derfor ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr

Komplet liste over ingredienser:

Vand, Beentrimonium Methosulfat, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense Blomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaesters, Citronsyre, Panax Ginseng Rodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Soya protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink Gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, Cetyl Alkohol, Ribes Nigrum (solbær) Frøolie, Moringa Oleifera (Moringa ) Frøolie, Urtica Dioica (Nælde) Bladeekstrakt, Malus Domestica Frugtcellekulturekstrakt, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Emuolie, Phenoxyethanol, Parfume.

Brugsanvisning

Efter vask med shampoo påføres en lille mængde Foligain Conditioner til kvinder. Dette masseres ind i hovedbunden i 60 sekunder og håret skylles derefter grundigt For at opnå de bedste resultater kan denne stimulerende balsam kombineres med Foligains stimulerende shampoo, intensive spray og tilskud til kvinder.

Læs mere
Foligain Conditioner til kvinder 236 ml Balsam | Med 2% Trioxidil mod hårtab

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

83.33% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har erstattet min normale conditioner med Foligain Trioxidil. Hjælper virkelig på mit tynde hår :)

C Clara
Bekræftet køb

Super god balsam! Kan allerede mærke at mit hår er blevet tykkere efter en uge. Kan klar anbefales til enhver!

A Anne
Bekræftet køb

Købte denne shampoo for et par måneder siden, og kan virkelig mærke forskel. Det er som om, at jeg har fået min hårpagt fra ungdommen tilbage. Kan virkelig anbefales

J Janne
Bekræftet køb

Dejligt, mit hår ser tykkere ud, og dufter skønt

E Eve
Bekræftet køb

Sammen med shampooen har den fået mit hår til at se så meget tykkere og blødere ud

A Amy
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter