Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

WOMEN (2% Trioxidil) 236ml | Hårtabsbehandling

Af: Foligain®

279 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Foligain Trioxidil 2% er en effektiv conditioner som kur mod hårtab. Den er specielt designet til at bekæmpe årsagerne til hårtab. Det er en af de hurtigste metoder for at få håret til at gro igen. Denne conditioner kur mod hårtab er en avanceret formel som giver komplet støtte til hår tab med sine ingredienser, som sammen fremmer din hovedbunds sundhed og modvirker hårtab.

 • Hjælper dig med at få hårvæksten tilbage
 • Rig på næringsstoffer
 • Kvalitetstestet
 • Effektiv conditioner som støtter hårsækkene
 • Kur mod hårtab
 • Giver dit hår mere styrke

Foligain Conditioner er klinisk testet for at sikre en kvalitets kur mod hårtab, som kan fremme din hårvækst og sundheden i dit hår samt hovedbund.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Foligain Trioxidil 2% Conditioner

Denne balsam fungerer som en kur mod hårtab og kan give dig sundheden tilbage i din hovedbund. Den har været gennem mange test og undersøgelser som har vist, at give den bedste støtte til hårvækst og forhindre yderligere hårtab. Den fremmer også din hovedbunds sundhed samt follikel sundhed.

Hvordan virker Foligain Trioxidil 2% Conditioner?

Foligain Conditioner indeholder arginin, citrullin og ornithin som sammen øger blodomløbet i hovedbunden og åbner dine kalium kanaler, som er alt afgørende for dine follikel mekanismer. Alt dette medfører til en øget hårvækst og en hjælp til at forhindre yderligere hårtab.

Foligain Conditioner indeholder også effektive aminosyrer og proteiner som stimulerer hårsækkene og kan give en hurtigere hårvækst. Aminosyrer og Biotin forhindre at dit hår knækker og hjælper dig til at stærkere og blødere hår.

De yderst effektive ingredienser som Ginseng og Emu Olie i denne kur mod hårtab giver dig antioxidant og anti-inflammatoriske effekter, som forbedre hydreringen af hår follikler og celler – som sammen bekæmper hårtab og giver dig en sund hovedbund.

Hvilke resultater kan man forvente med denne conditioner?

Foligain Conditioner behandler den mest almindelige årsag til hårtab, nemlig Androgenetic Alopeci. Dette er også bedre kendt som almindelig skaldethed, som både finder sted hos mænd og kvinder. Androgenetic Alopeci påvirker millioner af voksne på verdensplan, men Foligain CW er den bedste kur mod hårtab og kan hjælpe dig med at bekæmpe dette problem. Med Foligain Conditioner conditioner kan du opnå en sundere hovedbund og en stimuleret hårvækst.

Sådan bruger du Foligain Trioxidil 2% Conditioner

Du man med fordel vaske dit hår med Foligain SR shampoo mod hårtab. Hvis du ikke har denne shampoo kan du blot efter almindelig hårvask anvende en lille mængde af conditioner kur mod hårtab og masserer hovedbunden i cirka 1 minut. Skyl derefter grundigt.

Produktet er kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne. Hold produktet utilgængeligt for børn. Hvis irritation, rødme eller ubehag opstår, så afbryd anvendelsen og konsulter din læge.

Ingredienser i Foligain Trioxidil 2% Conditioner

Denne conditioner kur mod hårtab indeholder ingen parabener, sulfater eller phthalater.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Super god balsam! Kan allerede mærke at mit hår er blevet tykkere efter en uge. Kan klar anbefales til enhver!
 • * Har erstattet min normale conditioner med Foligain Trioxidil. Hjælper virkelig på mit tynde hår :)
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev