FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Balsam til tyndt hår hos kvinder

Balsam, der hjælper mod kvindeligt hårtab

Oversigt

Mange tror, at hårtab er noget, der kun rammer mænd, men det kan faktisk også ramme ca. 1 ud af 3 kvinder. Denne Foligain Conditioner til Kvinder, som består af en enestående blanding af klinisk undersøgte ingredienser, bruger sin eksklusive Trioxidil™ triple-action formel til at passe på håret og hovedbunden i dybden. Med sin nærende, lette formel kan den også være med til at give dit hår volumen og få det til at skinne - uden at tynge det ned.

  • Skabt specielt til tyndt hår og hårtab
  • Letvægtsbalsam til at give fylde, volumen og glans
  • Med teknologi der låser fugten
  • Indeholder klinisk undersøgte ingredienser
  • Eksklusiv Trioxidil™ triple-action formel
  • Supplement til Foligain Shampoo til Kvinder

Med hjælp fra Trioxidil™ triple action-komplekset er Foligain Conditioner til kvinder ikke bare beregnet til at pleje selve håret ligesom en almindelig balsam, men også hårrødderne og hovedbunden. Giv dit hår nyt liv, og støt det på dets rejse mod sundt udseende lokker med hjælp fra Foligain Conditioner til Kvinder.

Hårtab hos kvinder

Skønt det nok ikke er et ofte diskuteret problem, så er hårtab et stort emne blandt kvinder og ca. 1 ud af 3 vil opleve en form for hårtab eller en reduktion af deres hårfylde på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er mange forskellige årsager til hårtab, som kan påvirke hver enkelt kvinde på forskellige måder. Nogle af de vigtigste faktorer kan være:

Foligain Conditioner til kvinder

Denne stimulerende balsam, som er skabt specielt til hårtab hos kvinder, er udformet af et team af hårplejespecialister, som har brugt klinisk testede, bioaktive ingredienser. Formlen bruger mikro-emulsion teknologi for at tilføre håret det unikke Trioxidil™ triple action-kompleks, som er eksklusiv for Foligain, og som søger at hjælpe håret på tre fronter:

Ingredienser

Foligain Conditioner til Kvinder består af en unik blanding af naturlige ingredienser, som udgør det eksklusive Trioxidil™ triple-action kompleks. Hver ingrediens i formlen er omhyggeligt udvalgt for deres gavnlige egenskaber og deres evne til at arbejde harmonisk sammen - til fordel for håret.

Foligain Conditioner til kvinder består af en bred vifte af naturlige og hudvenlige ingredienser, der har gennemgået grundig test og forskning. Formlen der anvendes i denne stimulerende shampoo er af højeste kvalitet og indeholder derfor ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr

Komplet liste over ingredienser:

Vand, Beentrimonium Methosulfat, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense Blomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaesters, Citronsyre, Panax Ginseng Rodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Soya protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink Gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, Cetyl Alkohol, Ribes Nigrum (solbær) Frøolie, Moringa Oleifera (Moringa ) Frøolie, Urtica Dioica (Nælde) Bladeekstrakt, Malus Domestica Frugtcellekulturekstrakt, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Emuolie, Phenoxyethanol, Parfume.

Brugsanvisning

Efter vask med shampoo påføres en lille mængde Foligain Conditioner til kvinder. Dette masseres ind i hovedbunden i 60 sekunder og håret skylles derefter grundigt For at opnå de bedste resultater kan denne stimulerende balsam kombineres med Foligains stimulerende shampoo, intensive spray og tilskud til kvinder.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.34% baseret på 66 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har erstattet min normale conditioner med Foligain Trioxidil. Hjælper virkelig på mit tynde hår :)

C Clara
Bekræftet køb

Super god balsam! Kan allerede mærke at mit hår er blevet tykkere efter en uge. Kan klar anbefales til enhver!

A Anne
Bekræftet køb

Købte denne shampoo for et par måneder siden, og kan virkelig mærke forskel. Det er som om, at jeg har fået min hårpagt fra ungdommen tilbage. Kan virkelig anbefales

J Janne
Bekræftet køb

Dejligt, mit hår ser tykkere ud, og dufter skønt

E Eve
Bekræftet køb

Sammen med shampooen har den fået mit hår til at se så meget tykkere og blødere ud

A Amy
Bekræftet køb

Bruger både shampoo og balsam fra serien og det er de bedste produkter til mit hår!

S Sheena
Bekræftet køb

Mit hår blive efterladt silkeblød og stærkere end før

S Sofie
Bekræftet køb

Synes ikke jeg får så blødt hår af den men den hjælper virkelig mod hårtab og tyndt hår

A Anja
Bekræftet køb

Lækker tekstur og nem at bruge... man skal ikke bruge så meget af gangen så den holde længe

E Ea
Bekræftet køb

Bedste balsam jeg har prøvet til mit ultrafine prinsessehår

L Luna

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game