FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*
Foligain

Foligain

Filtre

Type

Pris

1 kr. 999 kr.

Stjerner

Foligain leverer sikre og effektive produkter til mænd såvel som kvinder som lider af hårtab eller hårproblemer. Foligain har årevis af erfaringer inden for udvikling og observation af nye former for effektive midler som forebygger og mindsker hårtab og synlige grå hår.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Historien om Foligain

Foligain produkter hjælper mænd og kvinder med at bekæmpe hårtab og stimulere ny hårvækst. Dit hår er vigtigt, og det har stor betydning for mange personer at kunne være stolt af sit hår. Udvalget af produkter fra Foligain er blevet designet og produceret af Anagen Research, som er en ledende virksomhed indenfor hårtabsindustrien, hvor de med deres innovative og højteknologiske formularer har opnået stor popularitet i hele verden.

En virksomhed med grundige kvalitetstests

Anagen Research’s medarbejdere indenfor produktudvikling har dedikeret en særlig afdeling til at arbejde målrettet mod at sikre standarder om højeste kvalitet indenfor samtlige af virksomhedens produkter i ethvert stadie af produktionen. Dette indebærer et særligt udvalg af naturligt ingredienser, sammensætningen af formularen og endda opbevaring og fragt af produkterne – intet er overladt til tilfældighederne.

Hver eneste produktion bliver grundigt testet. Designprotokoller er baseret på ledende producent- og opbevaringskriterier. Formålet er at tilbyde kunder Hårtabsbehandling i højest mulig kvalitet, så deres hårproblemer effektivt kan blive løst.

Minoxidil – nøgleingrediensen for hårtab

gif cheveux qui poussent

Alle Foligain produkter mod hårtab tager udgangspunkt i en bevis ingrediens: minoxidil. Historien af netop denne ingrediens er noget overraskende.

Minoxidil blev opdaget i 1950’erne i USA af et hold af forskere som arbejdede med sår og sårdannelse. De fandt ikke frem til det produkt de ledte efter. I stedet blev de opmærksomme på, at det stof de havde kig på, minoxidil, udvidede blodkarrerne. Tests blev gennemført for at kortlægge de nøjagtige effekter af dette stof. Under disse tests stødte forskerne på en udvikling i hårvækst på kroppen. Tilmed var alopecia (hårtab) mindsket hos test-patienterne. Yderligere grundige tests blev gennemført før igangsætningen af salget.

I Danmark har Minoxidil været på markedet siden 2012 og anbefales af læger og dermatologer, selvom det ikke er receptpligtigt medicin. Det er en anerkendt hårtabsbehandling i håndkøb. Populariteten er stor og denne hårtabsløsning er dermed bevist – både blandt forbrugerne, men også på grund af anerkendelsen blandt professionelle.

Minoxidil er en livslang behandling. Så længe den anvendes vil hårtabet forsinkes og i nogle tilfælde er nyt hårtab endda observeret. Dog skal det pointeres, at få uger efter at behandlingen afbrydes genopstår problemet. Denne ingrediens anbefales ikke til personer som lider af for højt blodtryk, migræne eller hjerte-kar-sygdomme. Der er også en risiko for sidevirkninger som indebærer risikoen for kløe og migræne. Af denne grund er minoxidil kun tilgængeligt i koncentrationer på 2% til kvinder og 5% til mænd.

Produkter fra Foligain

Alt Foligain pleje er designet til at tage sig af dit hår. De tilbyder behandling af hårtab, gråt hår og generel hårsundhed. Foligain produkter behandler hårtab gennem forskellige metoder. Behandlinger er tilgængelige i former som shampoo, konditioner og væske. Der findes også en skum mod hårtab, hvor formularen adskiller sig afhængig af om patienten er en mand eller kvinde.

Foligain.P5® er den mest populære væske til hårvækst. Det indeholder 5% minoxidil. Påfør væsken til rent hår uden at kombinerer med andre produkter – efter få ugers brug vil resultaterne begynde at fremkomme.

Eftersom daglig påføring af væske til håret vil være for tidskrævende for nogle personer, har Foligain koncentreret sin pleje i et kosttilskud. Foligain™ mod hårtab virker mod årsagen til 95% af tilfældende af hårtab – nemlig DHT. Der er heraf et produkt fremstillet uden minoxidil, hvilket egner sig til alle personer og ikke medfører nogle bivirkninger.

I en helt anden kategori findes Foligain™ Anti Gray , som tilbagebringer hårets oprindelige kulør. Det er designet med katalase og det er i høj grad den gradvise aftagelse af dette enzym som frembringer grå hår. Udover at dette kosttilskud giver muligheden for at mindske grå hår naturligt uden bivirkninger, forbedrer det også den overordnede sundhed og udstråling af håret.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.