FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Gravide og fnat

Fnat er en meget udbredt sygdom, som desværre også kan ramme gravide. I denne artikel vil vi gennemgå hvilke behandlingsmetoder der findes, for at beskytte dig selv og din lille ny.

Fnat er en kløende hudlidelse, som er forårsaget af såkaldte fnatmider. Fnat kan, ligesom de fleste andre sygdomme, ligeledes forekomme under graviditet. I denne artikel vil vi beskrive de foretrukne behandlingsmetoder for gravide kvinder, som lider af fnat.

Gravide kvinder, kan ligesom alle andre, opleve udslæt. Dette kan være grundet vejret, tør hud eller diverse former for allergi. Hvis udslættet klør meget, og kommer med røde mærker, kan det skyldes en hudsygdom kaldet fnat. Dette er et fælles hudproblem med symptomer, som ligner udslæt. I forhold til normale udslæt og svampesygdomme, er fnat forårsaget af mider, som lever under overfladen af huden. De mest almindelige områder, hvor fnat typisk opstår, omfatter lår, albuer og hænder. Enhver person, uanset alder og køn, kan udvikle fnat – normalt grundet en nærkontakt med en inficeret person. Normalt hos gravide kvinder, ser man, at det er partneren som er smittet af fnat, hvorfra miderne bliver overført. Desuden kan du ligeledes blive inficeret, hvis du deler tøj, håndklæder eller sengetøj med en smittet person. Dog er det yderst sjældent, at et hurtigt håndtryk eller knus, er nok til at kunne blive smittet af fnat. Ligeledes kan kæledyr ikke smitte med fnatmiderne, da de mider, som inficerer dyr, er anderledes end dem, som inficerer mennesker.

Selvom vi anbefaler at konsultere din lokale og praktiserende læge, vil vi ligeledes anbefale naturmedicin og topiske behandlingsformer mod fnat. Dette er ene og alene grundet deres enkelhed og sikkerhed i modsætning til receptpligtige behandlinger. Det er hurtigt at købe, sikkert at anvende, og ofte billigere end receptpligtige alternativer. En naturlig behandling kunne være den poplære og anbefalede serie fra Manuka Natural™, som indeholder både en creme og en olie.

Ovenstående medicin fra Manuka Natural™ består 100% af naturlige ingredienser, og der er derfor ingen fare for komplikationer ved behandling under graviditet. Følg blot indlægssedlen, og se din fnat forsvinde hurtigt og effektivt.

Af andre lægemidler, findes permethrin, som dræber miderne i huden. Dette middel er du nødsaget til at anvende 2 gange i døgnet over en længere periode, for at slippe helt af med miderne. FDA har desværre ikke godkendt denne medicin endnu, hvorfor brugen af denne er tvivlsom, og kun delvist anbefalet. Hos ShytoBuy går vi meget op i naturens kræfter, og sælger derfor kun produkter som er 100% naturlige og uden skadelige ingredienser og kemikalier, hvorfor vi kan prale af, at tilbyde et fuldstændig bivirkningsfrit sortiment.

Vi anbefaler selvfølgelig altid at gennemlæse indlægsseddelen på disse produkter, for at se om man eventuelt kunne være allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Er du sikker på ovenstående, kan du altid foretage en lille test på håndryggen. Er du allergisk, bør du hurtigt kunne se en smule rødme. Det er især vigtigt, at benytte naturprodukter, når du er gravid – dels for at beskytte dig selv, men ligeledes for at beskytte den lille ny for kemikalier og andre usunde stoffer.

Andre interessante artikler