Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Guide til rosacea creme

At være rød i hovedet kan være et tegn på, at du lider under den hudbetændelsestilstand, som kendes som rosacea. Rød i hovedet, kinder eller næse kan lindres med en god rosacea creme. Læs mere om dine muligheder her.

”Hjælp jeg er rød i hovedet!”– guide til rosacea creme

10 % af den hvidhudede befolkning vil på et eller andet tidspunkt i deres liv opleve at få rosacea og derfor blive rød i hovedet. De fleste er selvfølgelig utrolig kede af at have fanget denne ubehagelige hudlidelse og søger derfor efter behandlinger der kan dulme rødmen og betændelsen. En egentlig behandling, som fjerner sygdommen fuldstænding, findes ikke, men der findes alternativ behandling mod rosacea såsom f.eks. laser, kostomlægning og cremer. Nedenfor vil vi se lidt nærmere på hvordan rosacea creme virker og hvad det indeholder, for at kunne hjælpe dig af med at være rød i hovedet samt reducere betændelse.

Jeg er rød i hovedet – hvilken creme skal jeg vælge?

Jeg er rød i hovedet – hvilken creme skal jeg vælge?

Når du er plaget af rosacea og derfor er meget rød i hovedet, er din hud yderst følsom og føles ofte øm og sårbar. Derfor har du brug for en rosacea creme, som virkelig er mild mod huden samtidig med at den kan reducere smerten og symptomerne.

Nye studier har vist at rosacea creme indeholdende cytokininteknologi er utrolig effektiv, til dig der er meget rød i hovedet og har betændt og hævet hud. Cytokinin er et naturligt plantebaseret ekstrakt (furfuryl tetrahydropyranyl adenin), som er kendt for at nedsætte aldringsprocessen hos planter. Undersøgelser har vist at ekstraktet har samme effekt når det påføres på mennnesker og det desuden kan reducere rødme og betændelse. Blander man cytokinin med fugtgivende og nærende ingredienser såsom f.eks. Aloe Vera, så har man den perfekte alternative behandling mod rosacea. De nyeste rosacea cremer indeholder derfor cytokininteknologi, da det både har en anti-aging effekt samtidig med at være effektivt mod rosacea symptomer såsom at være rød i hovedet, hævelse af ansigtshuden og betændte knopper.

Udover cremer, findes der også andre hudplejeprodukter, som er udviklet specifikt til folk der døjer med at være rød i hovedet fra eksem, akne og rosacea. Du kan få både renseprodukter, lotions (en lidt lettere udgave af en creme) og serummer, som alle bør være en del af din daglige hudpleje for at dulme din rosacea. Som en ekstra pleje, til når du synes dine udbrud er særligt slemme, kan du bruge en salve som du påfører direkte på de berørte områder. Salven kan også være god efter behandlinger som dermabrasion og laser.

Dette skal du være opmærksom på når du køber rosacea creme

Som tidligere nævnt, er cytokininteknologi det nyeste indenfor behandling af folk der døjer med at være rød i hovedet, have betændte knopper i ansigtet, hævelser og smerter – rosacea symptomer, akne eller eksem. Ønsker du en virkelig effektiv creme, er det derfor denne ingrediens du skal være særligt opmærksom på. Derudover er det vigtigt at du finder en creme der er duftfri og allergivenlig, da rosaceahud er noget af det mest følsomme. Er der parfume i din creme, kan det hurtigt forværre din tilstand så du bliver endnu mere rød i hovedet og det kan være svært at dulme skaden igen. Hvis du benytter dig af en anden alternativ behandling mod rosacea, såsom f.eks. laserbehandling eller kemisk peeling, så er det vigtigt at du finder en rosacea creme som er kompatibel med disse. Spørg din forhandler hvis du er i tvivl.

Som med de fleste andre cremer og hudplejeprodukter, så er det vigtigt at huske at rosacea creme heller ikke giver dig et mirakel fra den ene dag til den anden. Det kræver en stor portion tålmodighed og vedholdenhed at få bugt med de værste symptomer fra rosacea. Men dette burde der heller ikke være mangel på, hvis du virkelig er ked af bl.a. at være meget rød i hovedet og have betændte sår i ansigtet. Rosacea creme med cytokinin har vist sig at kunne reducere rødme med op til 22 % på bare 12 uger og helt op til 45 % efter 36 uger. Er du meget rød i hovedet, så vil dette kunne ses som en kæmpe forbedring, som virkelig gør en forskel i dit udseende. Disse tal er gennemsnitlige udfra diverse undersøgelser og kan selvfølgelig variere fra person til person alt efter hudtype og sværhedsgrad af betændelsen. Men erstatter du blot dine almindelige hudplejeprodukter med creme og salve indeholdende cytokininteknologi, vil du én gang for alle gå ind i kampen mod din betændte hud og dét at være rød i hovedet, og du vil langsomt begynde at se forbedringer fra dag til dag.

Andre interessante artikler